Leden 8, 200916 r čmf: by bylo smutný, kdybych neměl, přeciš čus olafe, takže zase 10 éček na netíček
Leden 8, 200916 r já už sem po sprše, ale přemejšlím, že se natáhnu a zadekuju, ale to je pak nebezpečný, že bych mohl vytuhnout a naslintat do klávesnice
Leden 8, 200916 r já už sem po sprše, ale přemejšlím, že se natáhnu a zadekuju, ale to je pak nebezpečný, že bych mohl vytuhnout a naslintat do klávesnice koupis novou...
Leden 8, 200916 r no dneska to vypada nebezpecne moc se mi nechce spat i kdyz po tom 10 hodinovym jednani je to celkem divny, bbaterka je nabyta, net neomezenej asi se trocha picnu ale jen decentne, zitra me jeste cekaji 4 hodiny jednani a pak 8 hodin vlakem. Nastesti jsem si sebou vzal dolu jen 30 EUR, nic mi ale nebrani v tom nechat si to napsat na pokoj ze. chjo to zase bude
Leden 8, 200916 r čus olafe, takže zase 10 éček na netíček Dneska ne ze vcera mi zbylo 60 minut, a konecne jsem se hozvedel jak to udelat "zadarmo" takze dneska unlimited.
Leden 8, 200916 r tak sedim a uz se nehnu jeste jedno caues vsem ... taky tam vusde ve svete mate takovou kosu ... ? (asi blby dotaz ) Bobe - Vzdyt ji ''dupka'' umrzne .. Upraveno Leden 8, 200916 r od Jeronymo
Leden 8, 200916 r jj jsou tu dva cesti kolegove ale ti snou nejaci utapli nebo, uz sou na pokoji a rekl bych ze uz lezou do betle, asi jim stacili ty 3 piva na firemni veceri. Nevi co je to uzivat si.
Leden 8, 200916 r prisel cisnik, do you like another one? jsem se na nej tak podival a pak je zaznelo offf course, tak se mi to libi, heeee dostal jsem orisky for free, za chvili ze me bude stamgast
Leden 8, 200916 r jj přesně tohle se mi líbí, oříšky, nebo talířek s kouskama sejra tohle asi u nás nikdy nebude.
Leden 8, 200916 r Tady se to blizi - 15 a je to poznat ... ráno jsme měli 12,5 pod a dnešní noc má být prý nejmrazivější, tak jsem zvědav, kolik bude ráno.
Leden 8, 200916 r Olfičku! A ty jseš jako na báru a máš s sebou notebooka? No to si děláš kozy,ne? musiš vypadát jako uchyl!
Leden 8, 200916 r Uvidime,,zatim topeni funguje jak ma,,neni se ceho bat na chajdě topíme elektrikou a ve městě je ústřední topení. Teplárna jede na uhlí, takže žádnej stres mějte se, brou noc.
Leden 8, 200916 r ne primo na baru, u stolku kousek u baru. Je nas tu s notasem tak 7, v klidu. btw ukaz mi dobryho ITika co nechlasta aspon obcas. Upraveno Leden 8, 200916 r od Ol@f
Leden 8, 200916 r jj přesně tohle se mi líbí, oříšky, nebo talířek s kouskama sejratohle asi u nás nikdy nebude. pozor v Hradisti dostavame ve frikulinu tak sem se neutopil a sem tu
Leden 8, 200916 r na chajdě topíme elektrikou a ve městě je ústřední topení. Teplárna jede na uhlí, takže žádnej stresmějte se, brou noc. tak cus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.