Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
já už sem po sprše, ale přemejšlím, že se natáhnu a zadekuju, ale to je pak nebezpečný, že bych mohl vytuhnout a naslintat do klávesnice :D

koupis novou... :)

Vloženo

no dneska to vypada nebezpecne moc se mi nechce spat i kdyz po tom 10 hodinovym jednani je to celkem divny, bbaterka je nabyta, net neomezenej asi se trocha picnu ale jen decentne, zitra me jeste cekaji 4 hodiny jednani a pak 8 hodin vlakem. Nastesti jsem si sebou vzal dolu jen 30 EUR, nic mi ale nebrani v tom nechat si to napsat na pokoj ze. chjo to zase bude

Vloženo
čus olafe,

takže zase 10 éček

na netíček

:D

Dneska ne ze vcera mi zbylo 60 minut, a konecne jsem se hozvedel jak to udelat "zadarmo" takze dneska unlimited.

Vloženo (editace)

tak sedim a uz se nehnu jeste jedno caues vsem :) ... taky tam vusde ve svete mate takovou kosu ... ? :p (asi blby dotaz )

Bobe - Vzdyt ji ''dupka'' umrzne .. :D

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

jj jsou tu dva cesti kolegove ale ti snou nejaci utapli nebo, uz sou na pokoji a rekl bych ze uz lezou do betle, asi jim stacili ty 3 piva na firemni veceri. Nevi co je to uzivat si.

Vloženo

prisel cisnik, do you like another one? jsem se na nej tak podival a pak je zaznelo offf course, tak se mi to libi, heeee dostal jsem orisky for free, za chvili ze me bude stamgast

Vloženo
Uvidime,,zatim topeni funguje jak ma,,neni se ceho bat :)

na chajdě topíme elektrikou a ve městě je ústřední topení. Teplárna jede na uhlí, takže žádnej stres

mějte se, brou noc.

Vloženo (editace)

ne primo na baru, u stolku kousek u baru. Je nas tu s notasem tak 7, v klidu. btw ukaz mi dobryho ITika co nechlasta aspon obcas.

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo
jj přesně tohle se mi líbí, oříšky, nebo talířek s kouskama sejra

tohle asi u nás nikdy nebude.

pozor v Hradisti dostavame ve frikulinu :)

tak sem se neutopil a sem tu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...