Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 čmf: by bylo smutný, kdybych neměl, přeciš čus olafe, takže zase 10 éček na netíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 vazeni jdu hodit koupel a kdyz tam neusnu tak se jeste stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 já už sem po sprše, ale přemejšlím, že se natáhnu a zadekuju, ale to je pak nebezpečný, že bych mohl vytuhnout a naslintat do klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 já už sem po sprše, ale přemejšlím, že se natáhnu a zadekuju, ale to je pak nebezpečný, že bych mohl vytuhnout a naslintat do klávesnice koupis novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ta klávesnice je v kuse s notesem a starým měsíc a půl, by bylo právě škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 no dneska to vypada nebezpecne moc se mi nechce spat i kdyz po tom 10 hodinovym jednani je to celkem divny, bbaterka je nabyta, net neomezenej asi se trocha picnu ale jen decentne, zitra me jeste cekaji 4 hodiny jednani a pak 8 hodin vlakem. Nastesti jsem si sebou vzal dolu jen 30 EUR, nic mi ale nebrani v tom nechat si to napsat na pokoj ze. chjo to zase bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 dej si pořádnej kýbl na stůl a pak si jen odlejvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 čus olafe, takže zase 10 éček na netíček Dneska ne ze vcera mi zbylo 60 minut, a konecne jsem se hozvedel jak to udelat "zadarmo" takze dneska unlimited. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 takže tam budou někde další češi co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) tak sedim a uz se nehnu jeste jedno caues vsem ... taky tam vusde ve svete mate takovou kosu ... ? (asi blby dotaz ) Bobe - Vzdyt ji ''dupka'' umrzne .. Editováno: 8. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 něco kolem mínus osmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jj jsou tu dva cesti kolegove ale ti snou nejaci utapli nebo, uz sou na pokoji a rekl bych ze uz lezou do betle, asi jim stacili ty 3 piva na firemni veceri. Nevi co je to uzivat si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tady se to blizi - 15 a je to poznat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 prisel cisnik, do you like another one? jsem se na nej tak podival a pak je zaznelo offf course, tak se mi to libi, heeee dostal jsem orisky for free, za chvili ze me bude stamgast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jj přesně tohle se mi líbí, oříšky, nebo talířek s kouskama sejra tohle asi u nás nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tady se to blizi - 15 a je to poznat ... ráno jsme měli 12,5 pod a dnešní noc má být prý nejmrazivější, tak jsem zvědav, kolik bude ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Uvidime,,zatim topeni funguje jak ma,,neni se ceho bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Olfičku! A ty jseš jako na báru a máš s sebou notebooka? No to si děláš kozy,ne? musiš vypadát jako uchyl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) jizni morava ted -12 Editováno: 8. leden 2009, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Uvidime,,zatim topeni funguje jak ma,,neni se ceho bat na chajdě topíme elektrikou a ve městě je ústřední topení. Teplárna jede na uhlí, takže žádnej stres mějte se, brou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) ne primo na baru, u stolku kousek u baru. Je nas tu s notasem tak 7, v klidu. btw ukaz mi dobryho ITika co nechlasta aspon obcas. Editováno: 8. leden 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 No tak to je mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jj přesně tohle se mi líbí, oříšky, nebo talířek s kouskama sejratohle asi u nás nikdy nebude. pozor v Hradisti dostavame ve frikulinu tak sem se neutopil a sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 na chajdě topíme elektrikou a ve městě je ústřední topení. Teplárna jede na uhlí, takže žádnej stresmějte se, brou noc. tak cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jdu se tulit k polstari... brou noc vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.