perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Všechno je to pí... a proto jediný tři seriály, který uznávám, jsou Ludolf´s brothers, Overhaulin´ a Chalupáři... mě se líbí i Přátelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) i Simpsni jsou dost dobri Editováno: 3. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 i Simpsni jsou dost dobri jj také v neděli už běží nová řada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to ani nevim.Ted to nejak nestiham ty dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já také na to přišel náhodou najednou je přestali dávat jak běželi ve všední dny najednou skončili a až nedávno jsem na topřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dobry vecer, panove! Tak po celodennim maratonu po servisech, pojistovne apod jsem zase tu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to ani nevim.Ted to nejak nestiham ty dily Jj, Simpsny taky nestíhám, navíc už bych toho měl moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dobry vecer, panove!Tak po celodennim maratonu po servisech, pojistovne apod jsem zase tu! Nazdar bazar...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Nazdar bazar...!!! Cus bus...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vše opraveno? by mě jeblo 14 dní starý auto tátovi ukradli 14 dní starý auto, to byl taky mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dobrý večer chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vše opraveno?by mě jeblo 14 dní starý auto tátovi ukradli 14 dní starý auto, to byl taky mazec Ani naaahodou... Odreli i lak na dverich, takze oprava do konce pristiho tydne Navic se bude cekat na kryci dopis od pojistovny. Servis odhadl skodu na 120-150kKc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 'P.T : 120-150 tisic??? To sna neni možny! To by musela být totálka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Dobrý večer .... Panečku ,nějak se nechytám... P.T. tobe bourali novotinu j ? ..........ted uz je mi to jasny Editováno: 3. Březen 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Roman: ona ta navigace je za pěknej kotel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 'P.T : 120-150 tisic??? To sna neni možny! To by musela být totálka ne? Taky se mi to zda trochu mimo, ale podle servisu jen navi 70kKc, ramecek kolem navi, sklo se SunSafe, odreny lak na dverich, klice a zrcatku, hnuta haubna (snazili se dostat na xenony, ale mam zamek kapoty Construct).. Pry to vidi na 120 ale predbeznou cenu tam mam fakt 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 To jako jo ale stejně nedostaneš cenu nové navigace ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dobrý večer .... Panečku ,nějak se nechytám... P.T. tobe bourali novotinu j ? Nene, navi fuc... par stranek predem je foto okynka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 To je fakt neskutečny když si uvědomím kolik starosti pak s tim člověk má.Minimálně budeš týden bez auta vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 To jako jo ale stejně nedostaneš cenu nové navigace ne? Kdovi, jde to primo pres servis, byla to origo vybava L&K, takze predpokladam ze pojistovna to zaplati (a servis se nakrmi)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) skoro dva tydny... edit: kvuli laku a krycimu dopisu od pojistovny. Jinak sr..ni je s tim strasny.. Editováno: 3. Březen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Nene, navi fuc... par stranek predem je foto okynka.. Jj,ted uz je mi to jasny .... To je mazec,sekat ruce hajzlum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No nic, mejte se tu pekne, uzivejte vecer. Jdu se na(o)pit a spat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No nic, mejte se tu pekne, uzivejte vecer. Jdu se na(o)pit a spat... Taky se mej a brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 reálná oprava nepřesáhne ani ofiko cenu navigace, ale máš to nový a pojištěný, tak na to kašli a nech pořádně opravit. Kdyby to bylo starší, tak opravu řešit rozhodně rozpočtem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.