Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No ještě že mám staró jebku bez navi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ve městě je životnost navi 14 dní, maximálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdar děcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ve městě je životnost navi 14 dní, maximálně Já su z venkova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ahoj pane z hor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdar děcka Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 dnes jsem koupil nové výbojky tak se budu pokoušet to zítra přehodit eště jsem to nedělal to zase bude k...v lítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Já su z venkova... já taky, ale ve městě stojí člověk furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Chlapi jsou tady nějaky pražáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já taky, ale ve městě stojí člověk furt Já stojím doma nebo na venkově, ve městě ne e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Potřeboval bych nějaké reference na autobazar v Praze: mamacar.Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Já Dakie - asi 2 kusy Ovidius Baurak Dimi Petr81 - asi 2 kusy Mates XIV jirka3 ? Evers ? ----------------- jestli to vyjde tak 11 lidí tak kdo přijede další na pivko ve středu do MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak kdo přijede další na pivko ve středu do MB Já bych jo, ale nemám kde/s kým spát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 bohužel nepomohu v týdnu nelze víkendově by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 bohužel nepomohu v týdnu nelze víkendově by šlo Až bude teplejá, tak se dá chrápat v parku na lavičce, ale teď v zimě je to o zdraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 je tu pěkný lesopark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 je tu pěkný lesopark Výborně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 brou noc Brouk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdar prdici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak tady se uz spi... ojojoj no dali jsme 9 Jamesonu a vyhrali jsme i 3 tricka jsem sice KO ale.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Cely den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 bry stredecni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.