O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 todleto je stanice to je sumak.. stanice nebo cerpaci stanice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Evers: no ták! Já nejsem Rome ale Roman No tak Romariooo ... zkr : Rom - osl. voláme ROME !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi : vyřešil si spaní ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 resi se ale zatim spatny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 resi se ale zatim spatny.. ja myslel ze si z MBcka ?? No ja se zvednu a povalim do tiskarny pak do ČB... tak doufam ze nebudu moc uondanej aby klapnul ten vecer .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 kousek od MB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Evers: díky za pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Evers: díky za pochopení Na mě se můžeš vždycky spolehnout No nic padim do tech Budejek... zatim Editováno: 4. Březen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Pěkne dopoledne přeji .,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdarec chuligáni.Kde je v Bolce ten rozvoj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdar jak sviňa vespolek bando -_- -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky jsem chtel pozadat o nejakou mapku Kdybych mel nahodou nekdy cestu kolem .... Borgu no ze se taky ukazes Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdarec chuligáni.Kde je v Bolce ten rozvoj? sjedeš jako na interšpár, baumax a je to na jičínský http://rozvoj.trappola.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Taky jsem chtel pozadat o nejakou mapku Kdybych mel nahodou nekdy cestu kolem .... Borgu no ze se taky ukazes Zdarec No to víš sem se rozhodl že příliš mnoho práce škodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jo tak to chapu ) jak se dari ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Chlapi,kdyby jste chtěli pro sebe špičkovou navigaci od Tom Toma tak dejte vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 cest nove prichozim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 scihnul jsem film android - neskutecna blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jo tak to chapu ) jak se dari ? Ale jo de to, zrovna páchám změnu jobu takže budu muset povybírat dovolenou atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zdar kucí, jsem zase zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 me se dnes nic nechce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Evers: no ták! Já nejsem Rome ale Roman Pro mě čerňoch jak cigán, já nésu žádný rasista...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 me se dnes nic nechce..... Ovi, to je u Tebe ale naprosto normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Spidi: hajzle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.