Březen 4, 200916 r Evers: no ták! Já nejsem Rome ale Roman No tak Romariooo ... zkr : Rom - osl. voláme ROME !!!
Březen 4, 200916 r resi se ale zatim spatny.. ja myslel ze si z MBcka ?? No ja se zvednu a povalim do tiskarny pak do ČB... tak doufam ze nebudu moc uondanej aby klapnul ten vecer ..
Březen 4, 200916 r Evers: díky za pochopení Na mě se můžeš vždycky spolehnout No nic padim do tech Budejek... zatim Upraveno Březen 4, 200916 r od Evers
Březen 4, 200916 r Taky jsem chtel pozadat o nejakou mapku Kdybych mel nahodou nekdy cestu kolem .... Borgu no ze se taky ukazes Zdarec
Březen 4, 200916 r Zdarec chuligáni.Kde je v Bolce ten rozvoj? sjedeš jako na interšpár, baumax a je to na jičínský http://rozvoj.trappola.cz/
Březen 4, 200916 r Taky jsem chtel pozadat o nejakou mapku Kdybych mel nahodou nekdy cestu kolem .... Borgu no ze se taky ukazes Zdarec No to víš sem se rozhodl že příliš mnoho práce škodí
Březen 4, 200916 r Chlapi,kdyby jste chtěli pro sebe špičkovou navigaci od Tom Toma tak dejte vědět...
Březen 4, 200916 r jo tak to chapu ) jak se dari ? Ale jo de to, zrovna páchám změnu jobu takže budu muset povybírat dovolenou atd.
Březen 4, 200916 r Evers: no ták! Já nejsem Rome ale Roman Pro mě čerňoch jak cigán, já nésu žádný rasista...!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.