Březen 4, 200916 r A taky bych dal kafčo, ten oběd mě nějak zmohl... mel jsi neco poradnyho? ja se z O uz tak nejak zpamatoval...
Březen 4, 200916 r to je jedno... ty byt pekne! Navíc se bojím toho profilu 35,to asi není ideál na naše silnice.Navíc jsem se dozvěděl,že Runflty jsou tvrdší než obyčejný pneu
Březen 4, 200916 r mel jsi neco poradnyho? ja se z O uz tak nejak zpamatoval... No to pštrosí vejce a bramborovou kaši...
Březen 4, 200916 r Navíc se bojím toho profilu 35,to asi není ideál na naše silnice.Navíc jsem se dozvěděl,že Runflty jsou tvrdší než obyčejný pneu No musíš trošku koukat po dírách, ale jinak bych se toho nebál...
Březen 4, 200916 r Navíc se bojím toho profilu 35,to asi není ideál na naše silnice.Navíc jsem se dozvěděl,že Runflty jsou tvrdší než obyčejný pneu jj top je fakt hodne na nase silnice - ja 17 a vic ani prt
Březen 4, 200916 r no to mi bude dlouho a hodne smrdet z huby Njn, nějaký ty vedlejší efekty to má...
Březen 4, 200916 r Ovi,co to máš za lišku v tom avataru? to je to moc dobra kamaradka... no jak to mam rict no.... kdyby nebydlela tak daleko.... porad jedna a ta sama....
Březen 4, 200916 r to je to moc dobra kamaradka... no jak to mam rict no.... kdyby nebydlela tak daleko.... porad jedna a ta sama.... pekna.Kde bydli?Nemam to bliz?
Březen 4, 200916 r Njn, nějaký ty vedlejší efekty to má... ;) budu tvrdit ze potom budu mit pamet jako slon
Březen 4, 200916 r Ty woe...jak Vy to děláte že pokaždy tu máte jinou fotku? to vis kazdej den se jinak ucesu se maskujem takhle...
Březen 4, 200916 r Já bych si dal zmrzku z Mekáče politou karamelem.Nechce mi ji někdo dovízt do práce? Zn.Odměna bude sladká!
Březen 4, 200916 r Já bych si dal zmrzku z Mekáče politou karamelem.Nechce mi ji někdo dovízt do práce? Zn.Odměna bude sladká! když za odměnu bude nějaká kolegyně........
Březen 4, 200916 r Kurec koukal jsem ve zdejším bazárku, že jsou tam tapecy z béžové Elegance, asi udělám business...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.