Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi, máš SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 A taky bych dal kafčo, ten oběd mě nějak zmohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 A taky bych dal kafčo, ten oběd mě nějak zmohl... mel jsi neco poradnyho? ja se z O uz tak nejak zpamatoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 to je jedno... ty byt pekne! Navíc se bojím toho profilu 35,to asi není ideál na naše silnice.Navíc jsem se dozvěděl,že Runflty jsou tvrdší než obyčejný pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 mel jsi neco poradnyho? ja se z O uz tak nejak zpamatoval... No to pštrosí vejce a bramborovou kaši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Navíc se bojím toho profilu 35,to asi není ideál na naše silnice.Navíc jsem se dozvěděl,že Runflty jsou tvrdší než obyčejný pneu No musíš trošku koukat po dírách, ale jinak bych se toho nebál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Navíc se bojím toho profilu 35,to asi není ideál na naše silnice.Navíc jsem se dozvěděl,že Runflty jsou tvrdší než obyčejný pneu jj top je fakt hodne na nase silnice - ja 17 a vic ani prt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No to pštrosí vejce a bramborovou kaši... jo vlastne - si taky hovno pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jo vlastne - si taky hovno pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nenadelas lautr nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nenadelas lautr nic Prej pomáhá česnek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Prej pomáhá česnek... no to mi bude dlouho a hodne smrdet z huby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi,co to máš za lišku v tom avataru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no to mi bude dlouho a hodne smrdet z huby Njn, nějaký ty vedlejší efekty to má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi,co to máš za lišku v tom avataru? to je to moc dobra kamaradka... no jak to mam rict no.... kdyby nebydlela tak daleko.... porad jedna a ta sama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 to je to moc dobra kamaradka... no jak to mam rict no.... kdyby nebydlela tak daleko.... porad jedna a ta sama.... pekna.Kde bydli?Nemam to bliz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Njn, nějaký ty vedlejší efekty to má... ;) budu tvrdit ze potom budu mit pamet jako slon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ty woe...jak Vy to děláte že pokaždy tu máte jinou fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 pekna.Kde bydli?Nemam to bliz? nemas a ona stejne zna jen me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ty woe...jak Vy to děláte že pokaždy tu máte jinou fotku? to vis kazdej den se jinak ucesu se maskujem takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nemas a ona stejne zna jen me ja se klido rad seznamim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já bych si dal zmrzku z Mekáče politou karamelem.Nechce mi ji někdo dovízt do práce? Zn.Odměna bude sladká! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já bych si dal zmrzku z Mekáče politou karamelem.Nechce mi ji někdo dovízt do práce? Zn.Odměna bude sladká! když za odměnu bude nějaká kolegyně........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kurec koukal jsem ve zdejším bazárku, že jsou tam tapecy z béžové Elegance, asi udělám business... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ja se klido rad seznamim se vecer dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.