Březen 4, 200916 r Kurec koukal jsem ve zdejším bazárku, že jsou tam tapecy z béžové Elegance, asi udělám business... tak sup dokavad jsou
Březen 4, 200916 r takze panove- co jedou nebo jdou dnes do MB spani mi nevyslo a sehnal jsem jen odvoz domu takze je to v ritce... nepojede nahodou nekdo do MB severni cestou?
Březen 4, 200916 r Kurec přemejšlím, jestli mám vyzvat tu svoji černovlasou berušku k večerní návštěvě restauračního zařízení...
Březen 4, 200916 r Ty woe...tak tady se chystá hospůdka v reálu jo? To bude mrtvejch! Upraveno Březen 4, 200916 r od Romariooo
Březen 4, 200916 r Kurec přemejšlím, jestli mám vyzvat tu svoji černovlasou berušku k večerní návštěvě restauračního zařízení... kuva Spidi prijed - bude to nase tajemstvi - me nalozis a ja te tam zavedu a dobehnem tam spolu - vis jak budou cumet? .)
Březen 4, 200916 r Ty woe...tak tady se chystá hospůdka v reálu jo? To bude mrtvejch! jj zatim nas je "jen" +-10 a vsechno pekny panackove
Březen 4, 200916 r Nemá někdo pod ponkem rozdrbanou převodovku z 1.9 TDi 74 kW sechsgang ? Potřeboval bych se v tom povrtat a něco omrknout...
Březen 4, 200916 r jj zatim nas je "jen" +-10 a vsechno pekny panackove hele to sjedu jakoby na Olympii,když pojedu od Prahy a dám se doprava?
Březen 4, 200916 r kuva Spidi prijed - bude to nase tajemstvi - me nalozis a ja te tam zavedu a dobehnem tam spolu - vis jak budou cumet? .) Zní to lákavě, ale časově mě to moc nevychází. Jóóó kdyby už byla hotová celá R35, tak su v MB v cukuletu...
Březen 4, 200916 r Nemá někdo pod ponkem rozdrbanou převodovku z 1.9 TDi 74 kW sechsgang ? Potřeboval bych se v tom povrtat a něco omrknout... tak s tim ti nepomuzu ted jedine minibike nebo kejvacka 350 nebo panelka 250 a teda jeste Virago 1100
Březen 4, 200916 r Zní to lákavě, ale časově mě to moc nevychází. Jóóó kdyby už byla hotová celá R35, tak su v MB v cukuletu... schade
Březen 4, 200916 r hele to sjedu jakoby na Olympii,když pojedu od Prahy a dám se doprava? hele a co kdyz pro me sjedes a pojedem tam spolu? ja nemam jak se tam dostat takze jsem jinak v riti..
Březen 4, 200916 r tak s tim ti nepomuzu ted jedine minibike nebo kejvacka 350 nebo panelka 250 a teda jeste Virago 1100 Mě by jen zajímalo, jestli to má stejný uložení hřídelí jako pětikvaltová...
Březen 4, 200916 r hele a co kdyz pro me sjedes a pojedem tam spolu? ja nemam jak se tam dostat takze jsem jinak v riti.. To zní rozumě, přimlouvám se...
Březen 4, 200916 r Mě by jen zajímalo, jestli to má stejný uložení hřídelí jako pětikvaltová... ty mas neco za lubem ze?
Březen 4, 200916 r To zní rozumě, přimlouvám se... jej diky hele Jirko ale je to o 10km jeste severnejc od MB
Březen 4, 200916 r hele a co kdyz pro me sjedes a pojedem tam spolu? ja nemam jak se tam dostat takze jsem jinak v riti.. jestli by ti nevadilo,ze prijedu pozdejc,tak neni problem.Jedu se mrknout jeste na chvilku na ten srazik co je v Praze od 17:30
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.