Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jiřiku: my tu máme jen samy chlapsky ženy...žádny v podpatkách a sukynkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 když za odměnu bude nějaká kolegyně........ si hroznej divoch nic nebude!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kurec koukal jsem ve zdejším bazárku, že jsou tam tapecy z béžové Elegance, asi udělám business... tak sup dokavad jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak sup dokavad jsou No akutní to není, já jen že bych měl další náhradní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No akutní to není, já jen že bych měl další náhradní... jo taaak si skladnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 takze panove- co jedou nebo jdou dnes do MB spani mi nevyslo a sehnal jsem jen odvoz domu takze je to v ritce... nepojede nahodou nekdo do MB severni cestou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jo taaak si skladnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kurec přemejšlím, jestli mám vyzvat tu svoji černovlasou berušku k večerní návštěvě restauračního zařízení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Ty woe...tak tady se chystá hospůdka v reálu jo? To bude mrtvejch! Editováno: 4. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kurec přemejšlím, jestli mám vyzvat tu svoji černovlasou berušku k večerní návštěvě restauračního zařízení... kuva Spidi prijed - bude to nase tajemstvi - me nalozis a ja te tam zavedu a dobehnem tam spolu - vis jak budou cumet? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ty woe...tak tady se chystá hospůdka v reálu jo? To bude mrtvejch! jj zatim nas je "jen" +-10 a vsechno pekny panackove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nemá někdo pod ponkem rozdrbanou převodovku z 1.9 TDi 74 kW sechsgang ? Potřeboval bych se v tom povrtat a něco omrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 se vecer dohodnem Do řiti ta je pěkná,to se určitě nějak dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jj zatim nas je "jen" +-10 a vsechno pekny panackove hele to sjedu jakoby na Olympii,když pojedu od Prahy a dám se doprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 kuva Spidi prijed - bude to nase tajemstvi - me nalozis a ja te tam zavedu a dobehnem tam spolu - vis jak budou cumet? .) Zní to lákavě, ale časově mě to moc nevychází. Jóóó kdyby už byla hotová celá R35, tak su v MB v cukuletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nemá někdo pod ponkem rozdrbanou převodovku z 1.9 TDi 74 kW sechsgang ? Potřeboval bych se v tom povrtat a něco omrknout... tak s tim ti nepomuzu ted jedine minibike nebo kejvacka 350 nebo panelka 250 a teda jeste Virago 1100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zní to lákavě, ale časově mě to moc nevychází. Jóóó kdyby už byla hotová celá R35, tak su v MB v cukuletu... schade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hele to sjedu jakoby na Olympii,když pojedu od Prahy a dám se doprava? hele a co kdyz pro me sjedes a pojedem tam spolu? ja nemam jak se tam dostat takze jsem jinak v riti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 A nechcete přijet do Hradce? První pivo platím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak s tim ti nepomuzu ted jedine minibike nebo kejvacka 350 nebo panelka 250 a teda jeste Virago 1100 Mě by jen zajímalo, jestli to má stejný uložení hřídelí jako pětikvaltová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hele a co kdyz pro me sjedes a pojedem tam spolu? ja nemam jak se tam dostat takze jsem jinak v riti.. To zní rozumě, přimlouvám se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Mě by jen zajímalo, jestli to má stejný uložení hřídelí jako pětikvaltová... ty mas neco za lubem ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ty mas neco za lubem ze? Samože, jinak bych se neptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To zní rozumě, přimlouvám se... jej diky hele Jirko ale je to o 10km jeste severnejc od MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hele a co kdyz pro me sjedes a pojedem tam spolu? ja nemam jak se tam dostat takze jsem jinak v riti.. jestli by ti nevadilo,ze prijedu pozdejc,tak neni problem.Jedu se mrknout jeste na chvilku na ten srazik co je v Praze od 17:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.