O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Samože, jinak bych se neptal... nerikej mi ze by ti odsud nikdo neodpovedel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jestli by ti nevadilo,ze prijedu pozdejc,tak neni problem.Jedu se mrknout jeste na chvilku na ten srazik co je v Praze od 17:30 v kolik pocitas ze budes v MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jej diky hele Jirko ale je to o 10km jeste severnejc od MB Kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 v kolik pocitas ze budes v MB? Počítám že z Prahy budu vyrážet tak v 18:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nerikej mi ze by ti odsud nikdo neodpovedel... Třeba takovej Garny možná jo, ale já mám nejraděj, když si můžu konkrétní věc prohlídnou, přeměřit a vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Pořád přemejšlím, jak to večer skoulím... Neprodleně slečně písnu sms a uvidíme hned, ne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Třeba takovej Garny možná jo, ale já mám nejraděj, když si můžu konkrétní věc prohlídnou, přeměřit a vyzkoušet... rozumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Pořád přemejšlím, jak to večer skoulím... Neprodleně slečně písnu sms a uvidíme hned, ne...? co myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kde to je? poslu ti SZ primo z map.cz a adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 poslu ti SZ primo z map.cz a adresu ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Počítám že z Prahy budu vyrážet tak v 18:30 no za jak dlouho bys to dal do MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no za jak dlouho bys to dal do MB? Pojedu z Hostivaře,tak počítám tak do hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 premejslim ze bych pupnul jeste Bobika no uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak slečna vcelku bez váhání kývla, takže to večer bude veliký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak slečna vcelku bez váhání kývla, takže to večer bude veliký... co myslis presne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 A ještě změna avataru, blondýnku Lucku nahradila černovláska Lenča... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 co myslis presne ? No že spolu večer jdeme randit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 No že spolu večer jdeme randit... se mnou? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 se mnou? :) S aktuálním Avatarem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jsem zase tu .,,,, co je to za babskou jizdu tady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 S aktuálním Avatarem... a ja jsem vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jsem zase tu .,,,,co je to za babskou jizdu tady ? cus! noto vis no... se schovavame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jsem zase tu .,,,,co je to za babskou jizdu tady ? Zdar Jero, normální stav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 a ja jsem vzduch? Ne, Ty seš chlap... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 je fakt ,ze se tady hnedka clovek citi jinac .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.