Březen 4, 200916 r jestli by ti nevadilo,ze prijedu pozdejc,tak neni problem.Jedu se mrknout jeste na chvilku na ten srazik co je v Praze od 17:30 v kolik pocitas ze budes v MB?
Březen 4, 200916 r nerikej mi ze by ti odsud nikdo neodpovedel... Třeba takovej Garny možná jo, ale já mám nejraděj, když si můžu konkrétní věc prohlídnou, přeměřit a vyzkoušet...
Březen 4, 200916 r Pořád přemejšlím, jak to večer skoulím... Neprodleně slečně písnu sms a uvidíme hned, ne...?
Březen 4, 200916 r Třeba takovej Garny možná jo, ale já mám nejraděj, když si můžu konkrétní věc prohlídnou, přeměřit a vyzkoušet... rozumim...
Březen 4, 200916 r Pořád přemejšlím, jak to večer skoulím... Neprodleně slečně písnu sms a uvidíme hned, ne...? co myslis?
Březen 4, 200916 r Tak slečna vcelku bez váhání kývla, takže to večer bude veliký... co myslis presne ?
Březen 4, 200916 r Jsem zase tu .,,,,co je to za babskou jizdu tady ? cus! noto vis no... se schovavame
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.