Březen 4, 200916 r A vo vo vo tom to je... Tak se k vam nacvhili pridam .... Co jinac pri strede ? ...
Březen 4, 200916 r No teeda, clovek si chvili odpoledne zdrimne a najednou je hospoda plna zenskejch!!! Ze bych jeste spal?
Březen 4, 200916 r Tak se k vam nacvhili pridam .... Co jinac pri strede ? ... To by šlo... Jináč dnes vyloženě salám banán...
Březen 4, 200916 r No teeda, clovek si chvili odpoledne zdrimne a najednou je hospoda plna zenskejch!!! Ze bych jeste spal? No jo, to je hned...
Březen 4, 200916 r To by šlo... Jináč dnes vyloženě salám banán... Taky to mam dneska zabity ,ale pocasi me bere ... Paradicka
Březen 4, 200916 r Taky to mam dneska zabity ,ale pocasi me bere ... Paradicka No my máme dnes ve štatlu pěknej humidor...
Březen 4, 200916 r ahoj sympatická slečinko .. Spidi - No slysel jsem ,ze tam mate docela binec,,,tady je to paradni ,,azurko ,slunicko ...docela teplo .
Březen 4, 200916 r tak panove balim a dnes minisraz A já budu mít od vašeho srazu filiálku na Moravě...
Březen 4, 200916 r ..Spidi - No slysel jsem ,ze tam mate docela binec,,,tady je to paradni ,,azurko ,slunicko ...docela teplo . co to je za foto totototototototot ???
Březen 4, 200916 r ..Spidi - No slysel jsem ,ze tam mate docela binec,,,tady je to paradni ,,azurko ,slunicko ...docela teplo . V jihozápadních čechách je to očividně úplná paráda http://www.chmu.cz/meteo/om/cr/poc_cr.html
Březen 4, 200916 r baurak: jedeš dnes a s dimim jsi nějak domluvenej na spánku? spat asi nebudu ale dorazim se na vas podivat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.