Leden 8, 200916 r Ovidius: Bylo toho dneska v praci hodne a jsem za cely den nejak mimo tak to jdu zaspat Ahooj
Leden 8, 200916 r Ovidius: Bylo toho dneska v praci hodne a jsem za cely den nejak mimo tak to jdu zaspat Ahooj jj pozdravuj taky mazu
Leden 8, 200916 r tak to uz nevypada ze dokoukam The.Day.The.Earth.Stood.Still 2008 - asi to chcipnu a dokoukam v praci
Leden 8, 200916 r co je to tady za moralku sakra, chlasta se bude do sraci lol jen kdybych sedel vedle tebe.... to by byl pingpong
Leden 8, 200916 r Olfiku! Povídej! Kde jsi? Jaký máš hotel a tak...co noční program a hérečky...budou?
Leden 8, 200916 r Olfiku! Povídej! Kde jsi? Jaký máš hotel a tak...co noční program a hérečky...budou? tyky bys jel ze? v tomhle jsou lepsi sluzebky na slovac .... z praxe....
Leden 8, 200916 r cece, jsem v Berline. Hotel Courtyard by Marriot hotel, Berlin Teltow. Koli chvezdicek nevim ale rekl bych ze 4 urcite. Vcera tu byla fesna recepcni ale necham si to az na mu drahou polovicku doma
Leden 8, 200916 r ne primo na baru, u stolku kousek u baru. Je nas tu s notasem tak 7, v klidu. btw ukaz mi dobryho ITika co nechlasta aspon obcas. Jsi verny foru vsude a za kazdych podminek to je fájn
Leden 8, 200916 r umrtveno a hned je mi líp jee ty uz ses tady jsem strizlivej? je si misto chlastu dal nimesil a taky OK
Leden 8, 200916 r celkem v poho,4 Stelly a ke každý jednoho kapitánka tak to je ok - mizim cest panove!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.