O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jdu se tulit k polstari... brou noc vsem taky brzo pujdu tak kdobrou Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ovidius: Bylo toho dneska v praci hodne a jsem za cely den nejak mimo tak to jdu zaspat Ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ovidius: Bylo toho dneska v praci hodne a jsem za cely den nejak mimo tak to jdu zaspat Ahooj jj pozdravuj taky mazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Cary: tulit k polštáři??? nech toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 a jsou vsichni pryc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak to uz nevypada ze dokoukam The.Day.The.Earth.Stood.Still 2008 - asi to chcipnu a dokoukam v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Romariooo: A k cemu jinymu? Ovidius: Vsak jsi rikal ze jdes taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 co je to tady za moralku sakra, chlasta se bude do sraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Romariooo: A k cemu jinymu? Ovidius: Vsak jsi rikal ze jdes taky ne? jj pomazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 co je to tady za moralku sakra, chlasta se bude do sraci lol jen kdybych sedel vedle tebe.... to by byl pingpong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Olfiku! Povídej! Kde jsi? Jaký máš hotel a tak...co noční program a hérečky...budou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Olfiku! Povídej! Kde jsi? Jaký máš hotel a tak...co noční program a hérečky...budou? tyky bys jel ze? v tomhle jsou lepsi sluzebky na slovac .... z praxe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 cece, jsem v Berline. Hotel Courtyard by Marriot hotel, Berlin Teltow. Koli chvezdicek nevim ale rekl bych ze 4 urcite. Vcera tu byla fesna recepcni ale necham si to az na mu drahou polovicku doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ne primo na baru, u stolku kousek u baru. Je nas tu s notasem tak 7, v klidu. btw ukaz mi dobryho ITika co nechlasta aspon obcas. Jsi verny foru vsude a za kazdych podminek to je fájn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak vazeni pomalu jdu chrapat at rano nejdem vykolejenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 pozdravuj v DDR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak vazeni pomalu jdu chrapat at rano nejdem vykolejenej Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 dobrou ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jojo zdarek panove! a ne ze tady v hospode budete do rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 umrtveno a hned je mi líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 treti kolo objednano a doruceno na stul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 umrtveno a hned je mi líp jee ty uz ses tady jsem strizlivej? je si misto chlastu dal nimesil a taky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 treti kolo objednano a doruceno na stul jen tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 celkem v poho,4 Stelly a ke každý jednoho kapitánka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 celkem v poho,4 Stelly a ke každý jednoho kapitánka tak to je ok - mizim cest panove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.