Březen 4, 200916 r ja porad nemam odvoz z domova do MB - teda Jirka3 a jeho NEW Loganem ale buhvi v kolik dorazi...
Březen 4, 200916 r V jihozápadních čechách je to očividně úplná paráda http://www.chmu.cz/meteo/om/cr/poc_cr.html Vsak zacvhili budem mamrat na to kolik je stupnu a slunka ... vseci osmahnuti jak topinky
Březen 4, 200916 r no cococo Jsem hezci jak ty ? nenene to delaj jen ty kozy (bych prcal... ) ja radeji brunetky...cernovlasky... teda jsem na ne uchylnej primo......
Březen 4, 200916 r koukam na ty avatary a za chvilku to tu bude samá baba nebo hééérečka zadna hééérečka..... k*va je to....
Březen 4, 200916 r Vsak zacvhili budem mamrat na to kolik je stupnu a slunka ... vseci osmahnuti jak topinky No já rozhodně ne...
Březen 4, 200916 r nenene to delaj jen ty kozy (bych prcal... ) ja radeji brunetky...cernovlasky... teda jsem na ne uchylnej primo...... Zcela nápodobně...
Březen 4, 200916 r nenene to delaj jen ty kozy (bych prcal... ) ja radeji brunetky...cernovlasky... teda jsem na ne uchylnej primo...... asi to bude tema vozama .... Ja taky rad brunetky,ale na blondynky jsem mel vzdycky to nejvetsi stesti .).)
Březen 4, 200916 r asi to bude tema vozama .... Ja taky rad brunetky,ale na blondynky jsem mel vzdycky to nejvetsi stesti .).) Čéče já až teď poslední dobou...
Březen 4, 200916 r v kolik jedes sem? tak nejak kolem sedmy, zalezi jak bude volna dalnice Bobaj rikal, ze z Brandysa se to da pod 10min tak to chci zkusit jeste se me to nepovedlo
Březen 4, 200916 r ze starý boleslavi od letadla do kosmonos k servisním službám, opačný směr jsem jel, tak se vokaž )))))
Březen 4, 200916 r v poho Tak vis co... ted jedu z praci.. doma neco vykotim a callnu ti ci napisu sem oki?
Březen 4, 200916 r asi to bude tema vozama .... Ja taky rad brunetky,ale na blondynky jsem mel vzdycky to nejvetsi stesti .).) tak alespon to mame roseknuty
Březen 4, 200916 r Tak vis co... ted jedu z praci.. doma neco vykotim a callnu ti ci napisu sem oki? oki, já to pak frknu na dálnici a dálničním tempem kobry11 to vezmu na fakof bakof a na veselou pak, aby jsme byli na 18:45 v MB u Autoškoly pro Daka a Lukyho, potom ku mě, tam necháme auto a jde se na "jedno" cha cha zítra "ráno" do toho Jablonce nakonec jedu, takže do voběda vylehávat nebudu
Březen 4, 200916 r oki, já to pak frknu na dálnici a dálničním tempem kobry11 to vezmu na fakof bakof a na veseloupak, aby jsme byli na 18:45 v MB u Autoškoly pro Daka a Lukyho, potom ku mě, tam necháme auto a jde se na "jedno" cha cha zítra "ráno" do toho Jablonce nakonec jedu, takže do voběda vylehávat nebudu oki plan - jsem doma v kolik muzes bejt ve Veselce?
Březen 4, 200916 r prijmu teda tvoji nabidku a Jirkovi3 zavolam a popisu mu cestu at vi at chudak nesedi v jiny knajpe
Březen 4, 200916 r jirka přeci chytrej kluk, ten to podle telefonu najde na veselý budu cca v 18:30 zavolám, až tam budu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.