O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 spat asi nebudu ale dorazim se na vas podivat v kolik jedes sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 co to je za foto totototototototot ??? Slušnej materiál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 co to je za foto totototototototot ??? no cococo Jsem hezci jak ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ja porad nemam odvoz z domova do MB - teda Jirka3 a jeho NEW Loganem ale buhvi v kolik dorazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 V jihozápadních čechách je to očividně úplná paráda http://www.chmu.cz/meteo/om/cr/poc_cr.html Vsak zacvhili budem mamrat na to kolik je stupnu a slunka ... vseci osmahnuti jak topinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 se pro tebe stavím, ni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no cococo Jsem hezci jak ty ? nenene to delaj jen ty kozy (bych prcal... ) ja radeji brunetky...cernovlasky... teda jsem na ne uchylnej primo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 koukam na ty avatary a za chvilku to tu bude samá baba nebo hééérečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 se pro tebe stavím, ni problém no zase to je pro tebe cesta..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 koukam na ty avatary a za chvilku to tu bude samá baba nebo hééérečka zadna hééérečka..... k*va je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Vsak zacvhili budem mamrat na to kolik je stupnu a slunka ... vseci osmahnuti jak topinky No já rozhodně ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nenene to delaj jen ty kozy (bych prcal... ) ja radeji brunetky...cernovlasky... teda jsem na ne uchylnej primo...... Zcela nápodobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nenene to delaj jen ty kozy (bych prcal... ) ja radeji brunetky...cernovlasky... teda jsem na ne uchylnej primo...... asi to bude tema vozama .... Ja taky rad brunetky,ale na blondynky jsem mel vzdycky to nejvetsi stesti .).) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no zase to je pro tebe cesta..... v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 asi to bude tema vozama .... Ja taky rad brunetky,ale na blondynky jsem mel vzdycky to nejvetsi stesti .).) Čéče já až teď poslední dobou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 v kolik jedes sem? tak nejak kolem sedmy, zalezi jak bude volna dalnice Bobaj rikal, ze z Brandysa se to da pod 10min tak to chci zkusit jeste se me to nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 ze starý boleslavi od letadla do kosmonos k servisním službám, opačný směr jsem jel, tak se vokaž ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 v poho Tak vis co... ted jedu z praci.. doma neco vykotim a callnu ti ci napisu sem oki? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 asi to bude tema vozama .... Ja taky rad brunetky,ale na blondynky jsem mel vzdycky to nejvetsi stesti .).) tak alespon to mame roseknuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 takze letim a za 20 min. hír.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nazdárek, tadyje to koukám zase samá hadice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak vis co... ted jedu z praci.. doma neco vykotim a callnu ti ci napisu sem oki? oki, já to pak frknu na dálnici a dálničním tempem kobry11 to vezmu na fakof bakof a na veselou pak, aby jsme byli na 18:45 v MB u Autoškoly pro Daka a Lukyho, potom ku mě, tam necháme auto a jde se na "jedno" cha cha zítra "ráno" do toho Jablonce nakonec jedu, takže do voběda vylehávat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 oki, já to pak frknu na dálnici a dálničním tempem kobry11 to vezmu na fakof bakof a na veseloupak, aby jsme byli na 18:45 v MB u Autoškoly pro Daka a Lukyho, potom ku mě, tam necháme auto a jde se na "jedno" cha cha zítra "ráno" do toho Jablonce nakonec jedu, takže do voběda vylehávat nebudu oki plan - jsem doma v kolik muzes bejt ve Veselce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 prijmu teda tvoji nabidku a Jirkovi3 zavolam a popisu mu cestu at vi at chudak nesedi v jiny knajpe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jirka přeci chytrej kluk, ten to podle telefonu najde na veselý budu cca v 18:30 zavolám, až tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.