O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jirka přeci chytrej kluk, ten to podle telefonu najde na veselý budu cca v 18:30 zavolám, až tam budu ok vylezu ven at me potkas... je to odbocka na lhotice - presne ten rohovej s kamenym plotem.... budu na chodniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 OK v půlu jsem tam svůj post zedituj, at tam není popis Vážení hospodáři, loučím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zatim cus! mas u me rumíka- velkyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Cus , ted tu z Jirkou resim ze bych se na chvilku objevil.... jak to teda matte domluveny ovi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jirka ma na me tel. domluvte se a mi budem cekat uz na miste ... za chvili budu uz jen na tel.... nejdriv pro me Jirka mel zajet ale vse zruseno...!! jedu s Bobikem... takze zavolejte a ja vysvetlim cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 takze ja taky padam - vice na tel. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kuci, já už taky pomalu půjdu, jsem nedočkavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi, bude s vámi i Dimouš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ovi, bude s vámi i Dimouš...? jj bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak uz musim tak letim cus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jj bude O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak uz musim tak letim cus!!! Čus bus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Čus bus... Ahoj ve spolek Dej pokoj s BUSem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahoj pane řidiči.Tak kolik máš dnes naježděno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahoj Romarioo. Dneska jenom 9,5 hodiny ale stačilo - nějakej nedospanej !!! A teď se jdu flákat dva dny na školení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Strašny...prej jenom 9,5 hodiny.Já bych se zbláznil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak bejvá to někdy i horší . Ale od pátku mě bolej zuby a v pondělí bylo na nervy lezení tak jsem takovej nějakej nedospanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Brej večír : ) ... HF - tak me napadlo ,ve ktere casti Brna jezdis ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahoj Jero Vozovnu mám ve Slatině, jinak celý Brno kromě toho co je okolo vozovny v Medlánkách a Řečkovic. Ikdyž i tam se dostanu na noční tak asi všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Jasny ... Brno je velky to je fakt ,zeptam se na mozna banalni otazku ,, jezdis taky pres zastavku Česká'' ? ..nebo tak neco ? : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To je zastávka jenom pro šaliny, tak jenom když je výluka nebo při noční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 cau chlapi... Jeronymo: jak si tu upravoval tu skodarnu tak uz ji mam v telefonu a vypada to dost pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zatim cus!mas u me rumíka- velkyho kdyby jen jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahoj ve spolek Dej pokoj s BUSem Ahoj, a co máš za káru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Dobrý den, kde jste kdo p.s.: jsem svěží, až se divím EDIT: proč mi v peněžence chybí 8 kilek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.