Březen 4, 200916 r jirka přeci chytrej kluk, ten to podle telefonu najde na veselý budu cca v 18:30 zavolám, až tam budu ok vylezu ven at me potkas... je to odbocka na lhotice - presne ten rohovej s kamenym plotem.... budu na chodniku
Březen 4, 200916 r OK v půlu jsem tam svůj post zedituj, at tam není popis Vážení hospodáři, loučím se
Březen 4, 200916 r Cus , ted tu z Jirkou resim ze bych se na chvilku objevil.... jak to teda matte domluveny ovi ?
Březen 4, 200916 r Jirka ma na me tel. domluvte se a mi budem cekat uz na miste ... za chvili budu uz jen na tel.... nejdriv pro me Jirka mel zajet ale vse zruseno...!! jedu s Bobikem... takze zavolejte a ja vysvetlim cestu
Březen 4, 200916 r Autor Ahoj Romarioo. Dneska jenom 9,5 hodiny ale stačilo - nějakej nedospanej !!! A teď se jdu flákat dva dny na školení
Březen 4, 200916 r Autor Tak bejvá to někdy i horší . Ale od pátku mě bolej zuby a v pondělí bylo na nervy lezení tak jsem takovej nějakej nedospanej
Březen 4, 200916 r Autor Ahoj Jero Vozovnu mám ve Slatině, jinak celý Brno kromě toho co je okolo vozovny v Medlánkách a Řečkovic. Ikdyž i tam se dostanu na noční tak asi všude.
Březen 4, 200916 r Jasny ... Brno je velky to je fakt ,zeptam se na mozna banalni otazku ,, jezdis taky pres zastavku Česká'' ? ..nebo tak neco ? : )
Březen 4, 200916 r cau chlapi... Jeronymo: jak si tu upravoval tu skodarnu tak uz ji mam v telefonu a vypada to dost pekne
Březen 5, 200916 r Dobrý den, kde jste kdo p.s.: jsem svěží, až se divím EDIT: proč mi v peněžence chybí 8 kilek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.