Březen 5, 200916 r Tebe a Bobika samozrejme znam ,zbytek e e uff je cas poznat nove tvare mi jsme s Bobajsem vcera na tom zapracovali
Březen 5, 200916 r a snažíme se to neodfláknout si pis me sere ze v kazdy hospode po tobe chtej prachy... kdyby nebylo uterka a vcerejska tak mam minimalne na dily z faceliftovyho climatronika
Březen 5, 200916 r těžko na cvičišti, lehko na bojištia komu se nelení tomu se .... A KOMU SMRDI RUM, TOMU SMRDI PRACE
Březen 5, 200916 r si pis me sere ze v kazdy hospode po tobe chtej prachy... kdyby nebylo uterka a vcerejska tak mam minimalne na dily z faceliftovyho climatronika no právě a zase jsem těch prachů utratil až moc, sem kupoval párek kozlů
Březen 5, 200916 r no právě a zase jsem těch prachů utratil až moc, sem kupoval párek kozlů prach sou svine... drogy sou svine... chlast je svine a vlastne zivat je svine.... co mi mame delat? lol
Březen 5, 200916 r prach sou svine... drogy sou svine... chlast je svine a vlastne zivat je svine.... co mi mame delat? lol to vypadá jako bych se nad tím měl nějak víc zamyslet
Březen 5, 200916 r tak dobre rano panove :-) cest pane tak jak? tak jsem zase resil pikacoviny.... snad uz bude klid
Březen 5, 200916 r Loganovec nocoval nebo to pak taky zatanul ?? jel domu... jako beloch v normalnim case
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.