Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 60 na Prahu a pak 43 dom ... za no to je pěkná darda, to by se mě asi nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tebe a Bobika samozrejme znam ,zbytek e e uff je cas poznat nove tvare mi jsme s Bobajsem vcera na tom zapracovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 makali jsme včera jak barevný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no to je pěkná darda, to by se mě asi nechtělo proto to delame v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 makali jsme včera jak barevný no ale jak... jak certi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 a snažíme se to neodfláknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 a snažíme se to neodfláknout ja myslim ze ste to vzali za poctivej konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 a snažíme se to neodfláknout si pis me sere ze v kazdy hospode po tobe chtej prachy... kdyby nebylo uterka a vcerejska tak mam minimalne na dily z faceliftovyho climatronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 těžko na cvičišti, lehko na bojišti a komu se nelení tomu se .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ja myslim ze ste to vzali za poctivej konec a to mi porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 těžko na cvičišti, lehko na bojištia komu se nelení tomu se .... A KOMU SMRDI RUM, TOMU SMRDI PRACE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 si pis me sere ze v kazdy hospode po tobe chtej prachy... kdyby nebylo uterka a vcerejska tak mam minimalne na dily z faceliftovyho climatronika no právě a zase jsem těch prachů utratil až moc, sem kupoval párek kozlů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A KOMU SMRDI RUM, TOMU SMRDI PRACE a proto to děláme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no právě a zase jsem těch prachů utratil až moc, sem kupoval párek kozlů prach sou svine... drogy sou svine... chlast je svine a vlastne zivat je svine.... co mi mame delat? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 a proto to děláme ..... no vzdyt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak dobre rano panove :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 prach sou svine... drogy sou svine... chlast je svine a vlastne zivat je svine.... co mi mame delat? lol to vypadá jako bych se nad tím měl nějak víc zamyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Filozoficka hodinka ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak dobre rano panove :-) hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 raději nefilosofovat spíš jdu dát sprchu a chystat se na cestu do Jablonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Loganovec nocoval nebo to pak taky zatanul ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak jak jste to vcera zakoncili?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak dobre rano panove :-) cest pane tak jak? tak jsem zase resil pikacoviny.... snad uz bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Loganovec nocoval nebo to pak taky zatanul ?? jel domu... jako beloch v normalnim case Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak jak jste to vcera zakoncili?? +- 2:00 a z vesela.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.