Březen 5, 200916 r zdárek pánové jak je po včerejšku po tom množstí pralinek by mě kua bolela hlava, ještě že sem zůstal u Staráče kde ste pak pokračovali?
Březen 5, 200916 r zdárek pánové jak je po včerejšku po tom množstí pralinek by mě kua bolela hlava, ještě že sem zůstal u Staráče kde ste pak pokračovali? cest praci! sli jsme do vence do kulabru....
Březen 5, 200916 r kua, sme měli jít s váma, protože ten trapnej bar, kam sme měli namířeno měl zavřeno :-/ takže sme to zabalili a šli domů.. já teda usnul až někde kolem 1, páč sem nemoh spát..
Březen 5, 200916 r cest pane tak jak?tak jsem zase resil pikacoviny.... snad uz bude klid u me pohoda, jak u tebe??
Březen 5, 200916 r ale tak vis jak... drzeli jsme se ale ted bych spal no .... ja sem uleh v 11 - probral se v 7 a je mi teda taky desne ...
Březen 5, 200916 r ale tak vis jak... drzeli jsme se ale ted bych spal no .... ja sel spat kolem pul 2 a taky pohodicka
Březen 5, 200916 r Já šel spát zhruba vě dvě a do rána jsem vychlastal litr a půl Mattonky... tys makal vid?
Březen 5, 200916 r ja sel spat kolem pul 2 a taky pohodicka mam v telefounu 2 foto - hodim to sem.....
Březen 5, 200916 r Zdar Ovi, Dimouš Ti neukázal MMS ? ale to vis ze ukazal mas u me plus slusi ti to tam
Březen 5, 200916 r ale to vis ze ukazal mas u me plus slusi ti to tam Ty woe, já už jsem byl na té fotce docela slušně K.O.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.