Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zdárek pánové jak je po včerejšku po tom množstí pralinek by mě kua bolela hlava, ještě že sem zůstal u Staráče kde ste pak pokračovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zdárek pánové jak je po včerejšku po tom množstí pralinek by mě kua bolela hlava, ještě že sem zůstal u Staráče kde ste pak pokračovali? cest praci! sli jsme do vence do kulabru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kua, sme měli jít s váma, protože ten trapnej bar, kam sme měli namířeno měl zavřeno :-/ takže sme to zabalili a šli domů.. já teda usnul až někde kolem 1, páč sem nemoh spát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jinak hooooooodně dobrá akce! příští tejden zopakujem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 cest pane tak jak?tak jsem zase resil pikacoviny.... snad uz bude klid u me pohoda, jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 u me pohoda, jak u tebe?? ale jo ale pospavam.. jiank ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jinak hooooooodně dobrá akce! příští tejden zopakujem? to nejde takhle porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ale jo ale pospavam.. jiank ok ale tak ve 2 to je jeste celkem dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ale tak vis jak... drzeli jsme se ale ted bych spal no .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ale tak vis jak... drzeli jsme se ale ted bych spal no .... ja sem uleh v 11 - probral se v 7 a je mi teda taky desne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahoj kamarádi... zdáárr jak Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zdáárr jak Praha Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ale tak vis jak... drzeli jsme se ale ted bych spal no .... ja sel spat kolem pul 2 a taky pohodicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 cau Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 cau Lubo Čao Jirko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já šel spát zhruba vě dvě a do rána jsem vychlastal litr a půl Mattonky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ahoj kamarádi... zdarec! tak jak rande? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já šel spát zhruba vě dvě a do rána jsem vychlastal litr a půl Mattonky... tys makal vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zdarec! tak jak rande? Zdar Ovi, Dimouš Ti neukázal MMS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ja sel spat kolem pul 2 a taky pohodicka mam v telefounu 2 foto - hodim to sem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tys makal vid? Jak bejk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 mam v telefounu 2 foto - hodim to sem..... Jj, nahoď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdar Ovi, Dimouš Ti neukázal MMS ? ale to vis ze ukazal mas u me plus slusi ti to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ale to vis ze ukazal mas u me plus slusi ti to tam Ty woe, já už jsem byl na té fotce docela slušně K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.