Březen 5, 200916 r Ty woe, já už jsem byl na té fotce docela slušně K.O. sem se ti zakoukal do mlady akorat sem si rikal ze ji nemuzu poznat z avatu..
Březen 5, 200916 r vic jich nejni - zvlastni ale je to tak..Jirko tys asi nefotil vid? ex Bobik & rumíček na ex...
Březen 5, 200916 r sem se ti zakoukal do mlady akorat sem si rikal ze ji nemuzu poznat z avatu.. No v avataru má rozpuštěný vlasy a na fotce ze včerejška má stažený gumičkou, ale jinak je to ta stejná...
Březen 5, 200916 r No v avataru má rozpuštěný vlasy a na fotce ze včerejška má stažený gumičkou, ale jinak je to ta stejná... jasny jasny-takze rande bylo OK a vysedky? ;)
Březen 5, 200916 r Stejný features i drinks... asi tak jako bych ty fotky videl.... Ja, rum, Jirka, rum, Bobajs, dva rumy..... a takhle dokola
Březen 5, 200916 r zase tu ..... Koukam ,tady je to opravdu samej´´kaliboss´´ ty voe cus... ale ne... byla jen schuze... a ty tu pani ne a ne dat pryc... .)
Březen 5, 200916 r zase tu ..... Koukam ,tady je to opravdu samej´´kaliboss´´ Zdar Jero, tak hrozný to zase není, třeba já jel jen ve škopkách a navíc chodím už maximálně jednou za týden, víc nic...
Březen 5, 200916 r asi takjako bych ty fotky videl.... Ja, rum, Jirka, rum, Bobajs, dva rumy..... a takhle dokola
Březen 5, 200916 r ty voe cus... ale ne... byla jen schuze... a ty tu pani ne a ne dat pryc... .) Plenární zasedání rumové komise...
Březen 5, 200916 r Plenární zasedání rumové komise... dalo by se to tak nazvat - jeste by to slo vyhecovat vic ale ja to krotil...
Březen 5, 200916 r Nechapu jak to Bobajz mohl přežít asi dobře odbourává alkohol a má hodně natrénováno jinak já jsem v celkovém pracovním útlumu. Ale to už jsem od Vánoc Upraveno Březen 5, 200916 r od Mates_XIV
Březen 5, 200916 r dalo by se to tak nazvat - jeste by to slo vyhecovat vic ale ja to krotil... To necháme až na nějakej tuning srazík ve volné přírodě, kde se dá neomezeně kalit, blejt a scát do trávy za autama atd.
Březen 5, 200916 r Nechapu jak to Bobajz mohl přežít asi dobře odbourává alkohol a má hodně natrénováno jinak já jsem v celkovém pracovním útlumu. Ale to už jsem od Vánoc zdarek jo u Bobajze to je treninkem.. ja jsem v utlumu ted taky ale pristi tejden uz zase pojedu jak mys
Březen 5, 200916 r To necháme až na nějakej tuning srazík ve volné přírodě, kde se dá neomezeně kalit, blejt a scát do trávy za autama atd. jeee to si napsal mooooc krasne... uplne sem si to predstavil...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.