O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Du vařit polívku, nebo mě mrdne z hladu... brdo tak mnoho zdaru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) ty voe cus... ale ne... byla jen schuze... a ty tu pani ne a ne dat pryc... .) Caues ... ,jj,taky tomu nekdy tak rikame a pak se nejde z takoivy schuze dostat ... Slecinka jeste chvili zustane tam kde je .) ..je mi tak nejak lip kdyu ji vidim Zdar Jero, tak hrozný to zase není, třeba já jel jen ve škopkách a navíc chodím už maximálně jednou za týden, víc nic... Zdarek ... To je sparvny,taky uz zacinam brzdit ,,treba se vyvrbit do plavek ,ne to ne ,,ale ono na jedno uprostred tydne a treba na dva a vic v patek staci Editováno: 5. Březen 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jeee to si napsal mooooc krasne... uplne sem si to predstavil... Já taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 brdo tak mnoho zdaru! Už to mám, instantní polívka Jojomi de rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Zdarek ... To je sparvny,taky uz zacinam brzdit ,,treba se vyvrbit do plavek ,ne to ne ,,ale ono na jedno uprostred tydne a treba na dva a vic v patek staci Jj, začne léto a netřeba vystavovat před slečnami nějakej fotrpupek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Už to mám, instantní polívka Jojomi de rychle... Tak dobrou chutˇ ..tez bych mel neco nahazet do zaludku ... Co mate dneska k obedu ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jj, začne léto a netřeba vystavovat před slečnami nějakej fotrpupek... Po zime jsem nabral pekny tvary ... Ale snih je fuc tak asi vytahnu bike a zacne se slapat.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Co mate dneska k obedu ? ) Toť otázka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Po zime jsem nabral pekny tvary ... Ale snih je fuc tak asi vytahnu bike a zacne se slapat.., Jj, opět začnou moje ranní vyjížďky na Prudkou, to je takový pěkný místečko, jezdí tam vlak a je to něco kolem 12 km od mého místa bydliště, takže paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Toť otázka... No prave ,,potrebuju nejakou inspiraci ) Vidis,,planujem se znamyma nejaky foceni tak bych mohl vychytat nejakej vlacek ... Snih uz slezl,ted jen aby bylo azurko., Editováno: 5. Březen 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No prave ,,potrebuju nejakou inspiraci )Vidis,,planujem se znamyma nejaky foceni tak bych mohl vychytat nejakej vlacek ... Snih uz slezl,ted jen aby bylo azurko., Hmmm, tak s inspirací Ti moc nepomůžu... Prudká zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hmmm, tak s inspirací Ti moc nepomůžu... Prudká zde: Vpohode,neco snad vymyslim ... No,tak to je krasa.,takovy mista tady unas jen zteži nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jako treba Hradec Spidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak do obeda daleko a ja uz bych jedl... no musime vydrzet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 nezer porad .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 nezer porad .-) vzdyt to nejde nezrat.. vzdyt to znas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Vpohode,neco snad vymyslim ...No,tak to je krasa.,takovy mista tady unas jen zteži nejdu Tak přijeď k nám na jih Moravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jako treba Hradec Spidi :-) No nějak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak do obeda daleko a ja uz bych jedl... no musime vydrzet... Já jsem teď sjel tu polívku a je mě o něco líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 vzdyt to nejde nezrat.. vzdyt to znas.. To hej, hlad je hrozná sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 vzdyt to nejde nezrat.. vzdyt to znas.. bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak přijeď k nám na jih Moravy... Urcite by to nebylo naskodu udelat si takovej vylet .. v lete bych se mel v tech mistech pohybovat tak snad uz s Nikonem )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No nějak tak... pro me to byl stejne jeden z nejlepsich srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Urcite by to nebylo naskodu udelat si takovej vylet .. v lete bych se mel v tech mistech pohybovat tak snad uz s Nikonem )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 pro me to byl stejne jeden z nejlepsich srazu Jo, to souhlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.