Březen 5, 200916 r Já jsem teď sjel tu polívku a je mě o něco líp... tak to malinkato zavidim-se zase prezeru na obede....
Březen 5, 200916 r tak to muzeme zkusit letos nejak dat dohromady Jo, stálo by to za to, protože se tady opět formuje docela slušnej team...
Březen 5, 200916 r Jo, stálo by to za to, protože se tady opět formuje docela slušnej team... co mate za Lubem?
Březen 5, 200916 r tak to malinkato zavidim-se zase prezeru na obede.... To právě špatně děláš. Ideální je jíst vícekrát za den v menším objemu jídla...
Březen 5, 200916 r To právě špatně děláš. Ideální je jíst vícekrát za den v menším objemu jídla... jo to asi pravda ale znas to....
Březen 5, 200916 r Hele Jirko ty jsi taky takovej PC maniak porad mi nejakou gamesku co vypada graficky ok a da se hrat
Březen 5, 200916 r jo to asi pravda ale znas to.... No znám, tak to občas om*dávám, ale jde o vlastní zdraví, to má člověk jen jedno a měl by s ním podle to zacházet...
Březen 5, 200916 r hele kolik bych asi dostal za vrazdu nadrizenyho + svoji stary ( nak me voba s*erou ) : ))
Březen 5, 200916 r Hele Jirko ty jsi taky takovej PC maniak porad mi nejakou gamesku co vypada graficky ok a da se hrat Princ of Persia a nebo Wolfenstein...
Březen 5, 200916 r hele kolik bych asi dostal za vrazdu nadrizenyho + svoji stary ( nak me voba s*erou ) : )) Doublekilling, to jest i v nejtvrdší sazbě max. 15 let
Březen 5, 200916 r Princ of Persia a nebo Wolfenstein... neee ja nemam uz cernobilej displej na notasu
Březen 5, 200916 r hele kolik bych asi dostal za vrazdu nadrizenyho + svoji stary ( nak me voba s*erou ) : )) no jde o to jestli te chytnou...
Březen 5, 200916 r Jo, stálo by to za to, protože se tady opět formuje docela slušnej team... no taky se me zda, ze by nas bylo snad dost
Březen 5, 200916 r neee ja nemam uz cernobilej displej na notasu To jsme drtili na čb noťasu, když jsem dělal v armádě, takže tak rok 1997...
Březen 5, 200916 r no taky se me zda, ze by nas bylo snad dost Jj, tak nějak se oddělilo zrno od plevy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.