O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To jsme drtili na čb noťasu, když jsem dělal v armádě, takže tak rok 1997... ja zase mortala 1 a myslim 2ku 386SX 4MB RAM delo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jo kluci, jaký kde máte počasí...? polojasno a teplota vicemene prijemna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ja zase mortala 1 a myslim 2ku 386SX 4MB RAM delo.... Jj, měl jsem stroj podobných parametrů a běželo to pod Windows 3.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 polojasno a teplota vicemene prijemna..... Ty woe, to je provokace, tady hnus humus, ale asi né úplně strop, protože mi tu teď nad barákem vykružuje Mi dvacet čtyřka z Náměště. Kraválu po ko*ot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jj, měl jsem stroj podobných parametrů a běželo to pod Windows 3.11 tak tak - muj prvni notas.... byl sem zcela unesen!! tahal jsem ho kvuli skole... ale kolik je to uz let... tezko rict.. +- 11... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak tak - muj prvni notas.... byl sem zcela unesen!! tahal jsem ho kvuli skole... ale kolik je to uz let... tezko rict.. +- 11... Já ho měl v té armádě, dělal jsem výkazy jízdy a spotřeby PHM a nechtělo se mi to psát a počítat na papírkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ty woe, to je provokace, tady hnus humus, ale asi né úplně strop, protože mi tu teď nad barákem vykružuje Mi dvacet čtyřka z Náměště. Kraválu po ko*ot... no mi tu meli hnus vcera..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no mi tu meli hnus vcera..... My ho máme už třetí den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak ted tu mam pustenej film posledni prazdniny http://www.csfd.cz/film/194883-posledni-pr...y-last-holiday/ a nevedel jsem ze je to toceny i v CR a hraje tam roli cevna OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak ted tu mam pustenej film posledni prazdninyhttp://www.csfd.cz/film/194883-posledni-pr...y-last-holiday/ a nevedel jsem ze je to toceny i v CR a hraje tam roli cevna OI A hraje tam Lucka Vondráčková... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jo kluci, jaký kde máte počasí...? Praha pod mrakem, neprsi a fouka vitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 My ho máme už třetí den... tak to je hnus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 V akčním trháku XXX jezdí v černé OI i Vin Diesel, dokonce sedí vzadu za řidičem, dvoumetrovým hovadem, od té doby všechny, kdo říkají, že v OI je vzadu málo místa do temných končin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to je hnus.. A nejspíš to bude ještě pár dní trvat, protože sem leze od jihozápadu obrovská brázda nízkýho tlaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A hraje tam Lucka Vondráčková... presne - sem myslel ze to je ciste US film a najednou nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Praha pod mrakem, neprsi a fouka vitr Hmm, takže docela podobný jako tady na Moravě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Praha pod mrakem, neprsi a fouka vitr jj vitr fuci dnes asi vsude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A nejspíš to bude ještě pár dní trvat, protože sem leze od jihozápadu obrovská brázda nízkýho tlaku... no na zahradku to jeste nejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 presne - sem myslel ze to je ciste US film a najednou nechapu US film natočenej z části v CZ, ale ty scény v horách jsou točený v Utahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jj vitr fuci dnes asi vsude.... Z větru mám lepex jak šlak, před pár lety kamošovi spadla na auto větev jak bejk a od té doby mám k tomu fakt respect... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no na zahradku to jeste nejni No to teda fakt ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak sem konečně chvilku sám v kanclu, tak se mi podařilo tady prokousat ty 3 stránky malej chatroom tady kua bolí mě hlava, a to sem kalil jen ten Staráč Ovi: nemůžeš vyjít ze cviku ne? tak se musí každej tejden a nebo aspoň jednou za 14 dní spáchat podobnou action Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Jj, Ovidius to tady pěkně zamořuje, spamer jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak ted tu mam pustenej film posledni prazdninyhttp://www.csfd.cz/film/194883-posledni-pr...y-last-holiday/ a nevedel jsem ze je to toceny i v CR a hraje tam roli cevna OI hmmm tak cca tyden zpatky to bylo na nove ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no tak koukam na nove i jete vozy a zjistuji, ze asi opravdu vhodna doba k vymene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.