Březen 5, 200916 r To jsme drtili na čb noťasu, když jsem dělal v armádě, takže tak rok 1997... ja zase mortala 1 a myslim 2ku 386SX 4MB RAM delo....
Březen 5, 200916 r ja zase mortala 1 a myslim 2ku 386SX 4MB RAM delo.... Jj, měl jsem stroj podobných parametrů a běželo to pod Windows 3.11
Březen 5, 200916 r polojasno a teplota vicemene prijemna..... Ty woe, to je provokace, tady hnus humus, ale asi né úplně strop, protože mi tu teď nad barákem vykružuje Mi dvacet čtyřka z Náměště. Kraválu po ko*ot...
Březen 5, 200916 r Jj, měl jsem stroj podobných parametrů a běželo to pod Windows 3.11 tak tak - muj prvni notas.... byl sem zcela unesen!! tahal jsem ho kvuli skole... ale kolik je to uz let... tezko rict.. +- 11...
Březen 5, 200916 r tak tak - muj prvni notas.... byl sem zcela unesen!! tahal jsem ho kvuli skole... ale kolik je to uz let... tezko rict.. +- 11... Já ho měl v té armádě, dělal jsem výkazy jízdy a spotřeby PHM a nechtělo se mi to psát a počítat na papírkách...
Březen 5, 200916 r Ty woe, to je provokace, tady hnus humus, ale asi né úplně strop, protože mi tu teď nad barákem vykružuje Mi dvacet čtyřka z Náměště. Kraválu po ko*ot... no mi tu meli hnus vcera.....
Březen 5, 200916 r tak ted tu mam pustenej film posledni prazdniny http://www.csfd.cz/film/194883-posledni-pr...y-last-holiday/ a nevedel jsem ze je to toceny i v CR a hraje tam roli cevna OI
Březen 5, 200916 r tak ted tu mam pustenej film posledni prazdninyhttp://www.csfd.cz/film/194883-posledni-pr...y-last-holiday/ a nevedel jsem ze je to toceny i v CR a hraje tam roli cevna OI A hraje tam Lucka Vondráčková...
Březen 5, 200916 r V akčním trháku XXX jezdí v černé OI i Vin Diesel, dokonce sedí vzadu za řidičem, dvoumetrovým hovadem, od té doby všechny, kdo říkají, že v OI je vzadu málo místa do temných končin...
Březen 5, 200916 r tak to je hnus.. A nejspíš to bude ještě pár dní trvat, protože sem leze od jihozápadu obrovská brázda nízkýho tlaku...
Březen 5, 200916 r A hraje tam Lucka Vondráčková... presne - sem myslel ze to je ciste US film a najednou nechapu
Březen 5, 200916 r Praha pod mrakem, neprsi a fouka vitr Hmm, takže docela podobný jako tady na Moravě...
Březen 5, 200916 r A nejspíš to bude ještě pár dní trvat, protože sem leze od jihozápadu obrovská brázda nízkýho tlaku... no na zahradku to jeste nejni
Březen 5, 200916 r presne - sem myslel ze to je ciste US film a najednou nechapu US film natočenej z části v CZ, ale ty scény v horách jsou točený v Utahu...
Březen 5, 200916 r jj vitr fuci dnes asi vsude.... Z větru mám lepex jak šlak, před pár lety kamošovi spadla na auto větev jak bejk a od té doby mám k tomu fakt respect...
Březen 5, 200916 r tak sem konečně chvilku sám v kanclu, tak se mi podařilo tady prokousat ty 3 stránky malej chatroom tady kua bolí mě hlava, a to sem kalil jen ten Staráč Ovi: nemůžeš vyjít ze cviku ne? tak se musí každej tejden a nebo aspoň jednou za 14 dní spáchat podobnou action
Březen 5, 200916 r tak ted tu mam pustenej film posledni prazdninyhttp://www.csfd.cz/film/194883-posledni-pr...y-last-holiday/ a nevedel jsem ze je to toceny i v CR a hraje tam roli cevna OI hmmm tak cca tyden zpatky to bylo na nove ne ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.