Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
polojasno a teplota vicemene prijemna.....

Ty woe, to je provokace, tady hnus humus, ale asi né úplně strop, protože mi tu teď nad barákem vykružuje Mi dvacet čtyřka z Náměště. Kraválu po ko*ot... ;)

Vloženo
Jj, měl jsem stroj podobných parametrů a běželo to pod Windows 3.11 lol

tak tak - muj prvni notas.... byl sem zcela unesen!! :) tahal jsem ho kvuli skole... ale kolik je to uz let... tezko rict.. +- 11...

Vloženo
tak tak - muj prvni notas.... byl sem zcela unesen!! :) tahal jsem ho kvuli skole... ale kolik je to uz let... tezko rict.. +- 11...

Já ho měl v té armádě, dělal jsem výkazy jízdy a spotřeby PHM a nechtělo se mi to psát a počítat na papírkách... ;)

Vloženo
Ty woe, to je provokace, tady hnus humus, ale asi né úplně strop, protože mi tu teď nad barákem vykružuje Mi dvacet čtyřka z Náměště. Kraválu po ko*ot... ;)

:) no mi tu meli hnus vcera.....

Vloženo

V akčním trháku XXX jezdí v černé OI i Vin Diesel, dokonce sedí vzadu za řidičem, dvoumetrovým hovadem, od té doby všechny, kdo říkají, že v OI je vzadu málo místa do temných končin... ;)

Vloženo

tak sem konečně chvilku sám v kanclu, tak se mi podařilo tady prokousat ty 3 stránky :D malej chatroom tady :D kua bolí mě hlava, a to sem kalil jen ten Staráč :feve:

Ovi: nemůžeš vyjít ze cviku ne? tak se musí každej tejden :D a nebo aspoň jednou za 14 dní spáchat podobnou action :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...