jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Dobrou,taky balím.Jako vždy film a po 5 minutách KO.Ty voe už na ten film koukám od pondělka a jsem tak v půlce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 taky je to muj posledni, to do sebe kopnu zaplatim 23 eee a du chrnet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 tady nikdo neni, jo aha, koukám, že se vytírá a židle jsou ještě na stolech jen -7,5°C docela teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 bre rano sokolici tak a je tu patek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 malá sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nazdar chuligáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To se furt vytírá bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 malá sobota presne - a to jed dnes hokej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nazdar chuligáni hele zapijec zubu zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 A ještě trochu bolí.....že by dneska repete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 čest ve spolek..tak na mě skočila chřipka..svině jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 čest ve spolek..tak na mě skočila chřipka..svině jedna málo chlastáš a jíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 A ještě trochu bolí.....že by dneska repete? ochu co muzu doporucit z praxe.... NIMESIL do mensi sklenicky-rozpustit a do 5 min. jses OK a nebo pak se hrozne vozrat - to funguje taky ale rano......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to bych neřekl...jsem jak ruskej zájezd...ani se svině nezeptala jestli jako může... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 málo chlastáš a jíš hlavne to chce vypalovat bacila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To jsem dělal...ale teď to přenechávám Coldrexu, tak snad zabere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mě se nechce nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mě se nechce nic dělat :smich: to je divny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ja premyslim ze uz prisel cas na snidani... ale co si dam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 nic až v 11:30 oběd. buď číňan na staráku nebo věnec a ukrajinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 nic až v 11:30 oběd.buď číňan na staráku nebo věnec a ukrajinka takze rikas venec taky OK - hmmm tam se nebyl ani nepamatuju... a jak to tam dlouho trva? mi mozna pod vez-prazak-a nebo cajna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 včera i s cestou tam najezením a odchod za 30 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 včera i s cestou tam najezením a odchod za 30 minut tak to je kuva pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 no nic jdu dokoukat Den kdy se zastavila zeme a skaknu na jidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 jj věnec je cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.