Březen 5, 200916 r kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul tě pic ... no tak to si dopad za vybornou
Březen 5, 200916 r kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul tak to je správný! tys vlastně stejně nejel za náma, ale za ní viď
Březen 5, 200916 r tak to je správný! tys vlastně stejně nejel za náma, ale za ní viď Jo, to byla zajisté kamufláž...
Březen 5, 200916 r tak to je správný! tys vlastně stejně nejel za náma, ale za ní viď Ale prdlačku ,ona bydlí u Kolína
Březen 5, 200916 r Tak nad tím teď přemejšlím, včera jsem vyhlásil odpočinkovej den a dnes jsem v 10:00 hod. vstával a od té doby sedím u PC. Tak teda nevím, co je dnes za den. Asi pracovní... Upraveno Březen 5, 200916 r od Spidi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.