Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 viděl jsem jak si užíváš .A tak to má být,tak je to správně Jj, byla to paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul tě pic ... no tak to si dopad za vybornou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tě pic ... no tak to si dopad za vybornou jojo,špičkovej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No nic,mažu se nadlábnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No nic,mažu se nadlábnout Nech si chrochtat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kluky jsem opustil asi o půlnoci,volala mi jedna slečna a pozvala mě na drink,no a to pak člověk nemůže už za volant,tak jsem u ní(s ní ) přechrupnul tak to je správný! tys vlastně stejně nejel za náma, ale za ní viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to je správný! tys vlastně stejně nejel za náma, ale za ní viď Jo, to byla zajisté kamufláž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to je správný! tys vlastně stejně nejel za náma, ale za ní viď Ale prdlačku ,ona bydlí u Kolína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ale prdlačku ,ona bydlí u Kolína Hmmm, složitééééééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hmmm, složitééééééé... pěkná půlnoční projížďka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to ja stihal taky jeste potom narozeniny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Tak nad tím teď přemejšlím, včera jsem vyhlásil odpočinkovej den a dnes jsem v 10:00 hod. vstával a od té doby sedím u PC. Tak teda nevím, co je dnes za den. Asi pracovní... Editováno: 5. Březen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 pěkná půlnoční projížďka A kdo řídil...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to ja stihal taky jeste potom narozeniny :-) Nabitej večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nabitej večer... jj tak normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jj tak normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Ale prdlačku ,ona bydlí u Kolína no tak to je kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A kdo řídil...? já,bo jsem v Bolce nekonzumoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no tak to je kousek není to tak hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 já,bo jsem v Bolce nekonzumoval Jo takhle, tak to jóóó... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Kurec jedna hodina, taky bych už něco zase sežral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak po O a koukam ze vsichni jsou na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak po O a koukam ze vsichni jsou na O A co jsi měl dobrýho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A co jsi měl dobrýho ? kapsu se syrem brambor obloha ..... a pulitr vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jsem taky po o a sel bych na kavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.