Březen 5, 200916 r jsem taky po o a sel bych na kavu Dobré nápad, asi půjdu vyvařit jednoho Macháčka...
Březen 5, 200916 r me je nejak blbe ... ... sem vam po tech neaklo pivech nejakej rozhozenej.... fuj se nedivim.... zase na druhou stranu ja jsem rozhozenej i po tom alku...
Březen 5, 200916 r ja bych dal akci jmenem postel Já čéče ani, se spánkem su v pohodě, spal jsem krásných osm hodin a večer si dám možná s klukama rychlíček do Jihlavy...
Březen 5, 200916 r me je nejak blbe ... ... sem vam po tech neaklo pivech nejakej rozhozenej.... Po birelech bych byl taky...
Březen 5, 200916 r Dobré nápad, asi půjdu vyvařit jednoho Macháčka... ale ja bych ted volil presovanyho
Březen 5, 200916 r to ja jsem po pivech v pohode a jeste navic byla vecer krasne volna dalnice tak jsem provetral octe pirka :-)
Březen 5, 200916 r Já čéče ani, se spánkem su v pohodě, spal jsem krásných osm hodin a večer si dám možná s klukama rychlíček do Jihlavy... jo 8 hodin bych dal taky... takze maknout jo...
Březen 5, 200916 r to ja jsem po pivech v pohode a jeste navic byla vecer krasne volna dalnice tak jsem provetral octe pirka :-) co blinkr? OK?
Březen 5, 200916 r Tak u mě proběhl lexusní karbanátek s bramborovou kaší a teď bych dal dvacet Hmmm, taky paráda pane...
Březen 5, 200916 r Tak u mě proběhl lexusní karbanátek s bramborovou kaší a teď bych dal dvacet no tak taky dobry jo dvacku bych taky vysek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.