Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kapsu se syrem brambor obloha ..... a pulitr vody No pěkný, kua též bych dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jsem taky po o a sel bych na kavu Dobré nápad, asi půjdu vyvařit jednoho Macháčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jsem taky po o a sel bych na kavu ja bych dal akci jmenem postel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 me je nejak blbe ... ... sem vam po tech neaklo pivech nejakej rozhozenej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 No pěkný, kua též bych dal... toz si ju dej! ... zajdi do knajpy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 me je nejak blbe ... ... sem vam po tech neaklo pivech nejakej rozhozenej.... fuj se nedivim.... zase na druhou stranu ja jsem rozhozenej i po tom alku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ja bych dal akci jmenem postel Já čéče ani, se spánkem su v pohodě, spal jsem krásných osm hodin a večer si dám možná s klukama rychlíček do Jihlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 me je nejak blbe ... ... sem vam po tech neaklo pivech nejakej rozhozenej.... Po birelech bych byl taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 toz si ju dej! ... zajdi do knajpy...... Já něco vytvořím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 fuj se nedivim.... zase na druhou stranu ja jsem rozhozenej i po tom alku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Dobré nápad, asi půjdu vyvařit jednoho Macháčka... ale ja bych ted volil presovanyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 to ja jsem po pivech v pohode a jeste navic byla vecer krasne volna dalnice tak jsem provetral octe pirka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 ale ja bych ted volil presovanyho Môže byť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 v tento pripad byt musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Já čéče ani, se spánkem su v pohodě, spal jsem krásných osm hodin a večer si dám možná s klukama rychlíček do Jihlavy... jo 8 hodin bych dal taky... takze maknout jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 to ja jsem po pivech v pohode a jeste navic byla vecer krasne volna dalnice tak jsem provetral octe pirka :-) co blinkr? OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jo 8 hodin bych dal taky... takze maknout jo... No spíš potěšeníčko než práca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 co blinkr? OK? zase vylezl smej jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak u mě proběhl lexusní karbanátek s bramborovou kaší a teď bych dal dvacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak u mě proběhl lexusní karbanátek s bramborovou kaší a teď bych dal dvacet Hmmm, taky paráda pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Hmmm, taky paráda pane... jojo,šmákl jsem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jojo,šmákl jsem si To věřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 zase vylezl smej jeden vem sekundak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak u mě proběhl lexusní karbanátek s bramborovou kaší a teď bych dal dvacet no tak taky dobry jo dvacku bych taky vysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 vem sekundak A hele,vochmela je tu.Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.