O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 A hele,vochmela je tu.Zdarec tka loganista prej vochmela cus kdy nebudes ridit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tka loganista prej vochmela cus kdy nebudes ridit? nahodou jsem vcera jeste par drinku zvladnul.A jako bonus byla hezka slecna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 nahodou jsem vcera jeste par drinku zvladnul.A jako bonus byla hezka slecna jo za to mas plus me to vcera nevyslo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jo za to mas plus me to vcera nevyslo...... mě právě jo,proto už jsem to s váma netáhnul dál.Ne že by to nebylo dobrý,ale pár drinků s noclehem mi přišlo výhodnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jj na tom neco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kurnik, dneska je to pracovní tempo pekelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 vem sekundak dam radsi novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kurnik, dneska je to pracovní tempo pekelný to mi povidej lita to jak krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak jsem si byl akorat vyluxovat mazla.Premejslel jsem i o umyti,ale asi to nema smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak jsem si byl akorat vyluxovat mazla.Premejslel jsem i o umyti,ale asi to nema smysl Naprosto zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 to nema smysl mejt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Naprosto zbytečný... jojo,na mytí prdím.Vyluxovat už to ale chtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jojo,na mytí prdím.Vyluxovat už to ale chtělo Jj, já vyluxoval v neděli a teď se akorát snažím to zase nezasrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak jsem si byl akorat vyluxovat mazla.Premejslel jsem i o umyti,ale asi to nema smysl dnes jo ale buh vi jak bude ale solich vapkou by bohate stacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) to mi povidej lita to jak krava to teda ... mi prijde ze kazdej kdo de kolem sem *strci* kseft.... Krize posrana misto aby byl klid budem jeste makat Editováno: 5. Březen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jojo,na mytí prdím.Vyluxovat už to ale chtělo cos tam vyvadel ... vzdyt mas auto 6 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 cos tam vyvadel ... vzdyt mas auto 6 dni i za šest dní se tam toho dá nanosit dost Navíc jsem hned v neděli vozil sestřenky dva malý špunty a zapomněl jsem je zabalit do igelitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 i za šest dní se tam toho dá nanosit dost Navíc jsem hned v neděli vozil sestřenky dva malý špunty a zapomněl jsem je zabalit do igelitu takže auťak zechcanej jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 takže auťak zechcanej jo ? Patrně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 takže auťak zechcanej jo ? to ne,na záchod už si dojdou-7 a 4 roky.Ale trochu našlapali klucí nešikovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 to ne,na záchod už si dojdou-7 a 4 roky.Ale trochu našlapali klucí nešikovný jo to je normalka i u 25 letejch cipu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jo to je normalka i u 25 letejch cipu... Občas s tím mám cestou z hospody poněkud trable... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Občas s tím mám cestou z hospody poněkud trable... Fanoušku ja ted nemyslel to curani , ale to naslapavani Editováno: 5. Březen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Fanoušku ja ted nemyslel to curani , ale to naslapavani Já taky, třeba včera jsem našlapoval jak argentinskej gaučo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to tady vypada ze zacne slejvak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.