Březen 5, 200916 r tka loganista prej vochmela cus kdy nebudes ridit? nahodou jsem vcera jeste par drinku zvladnul.A jako bonus byla hezka slecna
Březen 5, 200916 r nahodou jsem vcera jeste par drinku zvladnul.A jako bonus byla hezka slecna jo za to mas plus me to vcera nevyslo......
Březen 5, 200916 r jo za to mas plus me to vcera nevyslo...... mě právě jo,proto už jsem to s váma netáhnul dál.Ne že by to nebylo dobrý,ale pár drinků s noclehem mi přišlo výhodnější
Březen 5, 200916 r Tak jsem si byl akorat vyluxovat mazla.Premejslel jsem i o umyti,ale asi to nema smysl
Březen 5, 200916 r Tak jsem si byl akorat vyluxovat mazla.Premejslel jsem i o umyti,ale asi to nema smysl Naprosto zbytečný...
Březen 5, 200916 r jojo,na mytí prdím.Vyluxovat už to ale chtělo Jj, já vyluxoval v neděli a teď se akorát snažím to zase nezasrat...
Březen 5, 200916 r Tak jsem si byl akorat vyluxovat mazla.Premejslel jsem i o umyti,ale asi to nema smysl dnes jo ale buh vi jak bude ale solich vapkou by bohate stacil
Březen 5, 200916 r to mi povidej lita to jak krava to teda ... mi prijde ze kazdej kdo de kolem sem *strci* kseft.... Krize posrana misto aby byl klid budem jeste makat Upraveno Březen 5, 200916 r od Evers
Březen 5, 200916 r jojo,na mytí prdím.Vyluxovat už to ale chtělo cos tam vyvadel ... vzdyt mas auto 6 dni
Březen 5, 200916 r cos tam vyvadel ... vzdyt mas auto 6 dni i za šest dní se tam toho dá nanosit dost Navíc jsem hned v neděli vozil sestřenky dva malý špunty a zapomněl jsem je zabalit do igelitu
Březen 5, 200916 r i za šest dní se tam toho dá nanosit dost Navíc jsem hned v neděli vozil sestřenky dva malý špunty a zapomněl jsem je zabalit do igelitu takže auťak zechcanej jo ?
Březen 5, 200916 r takže auťak zechcanej jo ? to ne,na záchod už si dojdou-7 a 4 roky.Ale trochu našlapali klucí nešikovný
Březen 5, 200916 r to ne,na záchod už si dojdou-7 a 4 roky.Ale trochu našlapali klucí nešikovný jo to je normalka i u 25 letejch cipu...
Březen 5, 200916 r jo to je normalka i u 25 letejch cipu... Občas s tím mám cestou z hospody poněkud trable...
Březen 5, 200916 r Občas s tím mám cestou z hospody poněkud trable... Fanoušku ja ted nemyslel to curani , ale to naslapavani Upraveno Březen 5, 200916 r od Evers
Březen 5, 200916 r Fanoušku ja ted nemyslel to curani , ale to naslapavani Já taky, třeba včera jsem našlapoval jak argentinskej gaučo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.