Březen 6, 200916 r hehe nj ... sem zvedavej co na me dneska pan prihoda nachysta, snad tu bude klid bych si to i zaslouzil me to dnes rano prekvapilo... prace na hodku ale musel sem maknout.... tak ted uz zase patek...
Březen 6, 200916 r me to dnes rano prekvapilo... prace na hodku ale musel sem maknout.... tak ted uz zase patek... joj paatecek , to zas bude vykrop
Březen 6, 200916 r ty seš taky pořád hladovej to já už měl 2 koblížky k snídani jen nevím co k obědu, asi si dám nějakej salátek
Březen 6, 200916 r ty seš taky pořád hladovej to já už měl 2 koblížky k snídani jen nevím co k obědu, asi si dám nějakej salátek no porad ne... sem nemel jeste dnes ani prd
Březen 6, 200916 r Ahoj ve spolek Dakie: neboj flákám se taky, ale flákám se natoli že ani nic nikam nepíšu:)
Březen 6, 200916 r a co plánuješ? já budu dneska doma, ale zejtra du na ples co bude večer? no to se ještě uvidí, ale plánem je romantickej večer ve dvou:)
Březen 6, 200916 r tak ať to dobře dopadne mě čeká odpoledne úklid bytu a večer asi zapařim Gran Turismo
Březen 6, 200916 r Dakie: dík, snad jo:) akorat se nudit v práci musím až do 17.00 pak jedu prodat 15" alu disky, pak domů a teprv pak za slečnou....bude to ještě dlouhej den:)
Březen 6, 200916 r nevíš o někom kdo by chtěl ty moje zimní Speedliny včetně gum? zbydou mi po prodeji Fejby.. já budu v práci max do půl 4, možná zdrhnu už ve 3..
Březen 6, 200916 r Ovi: nn, SUPŠ Železný Brod, ale ples je v Semilech hrozná díra! tak to bude do plnejch ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.