Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Luky: blbý je, že na tom sou nový zimáky a teď po sezóně nevím kdo by to koupil :feve: takže asi budu muset čekat na podzim :feve:

Ovi: počítám, že si dám trochu do nosu :)

čus bambulus, jen prolítám

čus bambulus, jen prolítám

zdarec

tak let - ale bacha - kostelni vez vpravo!!

Luky: blbý je, že na tom sou nový zimáky a teď po sezóně nevím kdo by to koupil :feve: takže asi budu muset čekat na podzim :feve:

Ovi: počítám, že si dám trochu do nosu :)

to zase bude v alejich.... :)

zdarec

tak let - ale bacha - kostelni vez vpravo!!

si dám bacha :D

tak dneska jeste ani rohlik.... :( uz jsem pruhlednej..

3 chlebíčky od Bertíka už proběhly

už 3 chlebíčky jo? to teda...

...mam dneska k obídku prasečí řízeček a už se na něj moc těším(ještě 45min)

hoj Tome ;)

sem musel chvilku něco podělat :D

Ovi: neboj, nebude :) naštěstí vím kdy přestat lol

Zdravicko chlapi ....

Dneska rano jsem se probral a mel jsem na mobilu sms,,,Pritelkynic mamine nekdo na mobil pise samy kraviny,schazuje ji a pritulu proste hnusne veci ...

Tak me napadlo jestli to jde nejak vystopovat odkad to kdo posila ? Problem je v tom,ze pise z netu :( ...

Hoj Jery ;)

čoveče to asi bude problém, tohle jen tak vystopovat nejde :feve: Znám tohle moc dobře, taky mi jednu dobu na Vodafone chodily výhrůžný sms - asi nějaký vtípky.. :feve:

Cau Daku ....

Prave ,ze vtipek jako vtipek ...Ono ,ten clovek je asi dobre zna pac vi o jejich minulosti ,Ktera je davno pryc,jsou smutne veci ,na ktere se snazi zapomenout a zit jinac a ja se jim v tom snazim pomoct ,,ale je hnus kdyz to nekdo ''neznamy'' porad vytahuje a ocernuje nebo jim pripomina neco co uz neni ...,

jj, je to hnus.. určitě to bude někdo z blízkého okolí ne? tam bych se rozhlídnul nejdřív..

Takych debilu co tady je hodne,,bylo by tezky najit vinika.... Chce to nejaky dukaz ,primo ... Si toho dotycneho podam ....

Nevis ktery operator to je kdyz ti prijde sms - Stredicko zprav 999 ?

to by měl bejt Vodafone, ale ruku do ohně za to nedám ;) lepší je zeptat se přítule, co má za operátora, protože tohle chodí přes jeho středisko :)

Bude to tezky ,ale chtel bych ji pomoct sakra..... Ono je to na psychiku strasnej zaprah ..,

Jero: jj to bude Vodafone, ale nevím jak pomoci, myslím že to je hodně těžký

to věřím, ale neměla by to brát vážně, prostě by se přes to měla přenést.. případně co změnit číslo?

mimochodem, to je slečna z avataru? ;)

Ahoj Luky ...

Taky diky .., Stasren rad bych to nejak poresil ..sakra...

Pak i atmosfera doma je nanic ..

to věřím, ale neměla by to brát vážně, prostě by se přes to měla přenést.. případně co změnit číslo?

mimochodem, to je slečna z avataru? ;)

Jasne,jenze prej uz ji neco takovyho chodi dyl,,,neresila to ,ale ted uz je to moc...Porste ten dotycnej vytahuje treba 3-4 roky stary veci co boli a nici ...O tom cisle jsem uz mluvil,ale zkousim jeste neco ,,,,vsak kua tolik expertu je na svete neni mozny abych na neco neprisel :D .)

Nene,slecna z avataru ma podobny jen vlasy jako moje slecna.)

tak to ta tvoje asi nechodí na fórum co :smich:

mě tak napadá, že na Vodafonu by mělo jít zablokovat zprávy z netu ;)

tak to ta tvoje asi nechodí na fórum co :smich:

mě tak napadá, že na Vodafonu by mělo jít zablokovat zprávy z netu ;)

:D Prave,ze j,staci jen aby najela na skodahome a uz jsem u ni regnutej ... Ale tu kocku videla ,chape to lol

Jak zablokovat ,,, jakoze nahlasim cislo na ktery to chodi j? a necham zablokovat veskere zptavy z netu na tot cislo ..,

bohužel teď mi nefunguje u Vodafonu samoobsluha, ale někde to tam právě bylo, že můžeš zablokovat příchozí zprávy z internetu, ano bohužel všechny :feve: ale za čas to zas můžeš zrušit ;) ten avatar si měl nechat :)

Jasny ... No tam je skoda v tom,ze fakt nejde zjitit odkud to ten dotycnej pise ... Uvidim co zmuzu jestli vubec neco ..,

Mel jsem nechat ? .) tak nahodim .)

podle mě to nezjistíš, protože u operátora to je prostě braný jako z internetový sms brány a proto tam je to číslo 999 a je jedno, jestli to píšeš ze stránek Vodafonu nebo z jinýho serveru :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.