Březen 6, 200916 r Luky: blbý je, že na tom sou nový zimáky a teď po sezóně nevím kdo by to koupil takže asi budu muset čekat na podzim Ovi: počítám, že si dám trochu do nosu
Březen 6, 200916 r Luky: blbý je, že na tom sou nový zimáky a teď po sezóně nevím kdo by to koupil takže asi budu muset čekat na podzim Ovi: počítám, že si dám trochu do nosu to zase bude v alejich....
Březen 6, 200916 r už 3 chlebíčky jo? to teda... ...mam dneska k obídku prasečí řízeček a už se na něj moc těším(ještě 45min)
Březen 6, 200916 r hoj Tome sem musel chvilku něco podělat Ovi: neboj, nebude naštěstí vím kdy přestat
Březen 6, 200916 r Zdravicko chlapi .... Dneska rano jsem se probral a mel jsem na mobilu sms,,,Pritelkynic mamine nekdo na mobil pise samy kraviny,schazuje ji a pritulu proste hnusne veci ... Tak me napadlo jestli to jde nejak vystopovat odkad to kdo posila ? Problem je v tom,ze pise z netu ...
Březen 6, 200916 r Hoj Jery čoveče to asi bude problém, tohle jen tak vystopovat nejde Znám tohle moc dobře, taky mi jednu dobu na Vodafone chodily výhrůžný sms - asi nějaký vtípky..
Březen 6, 200916 r Cau Daku .... Prave ,ze vtipek jako vtipek ...Ono ,ten clovek je asi dobre zna pac vi o jejich minulosti ,Ktera je davno pryc,jsou smutne veci ,na ktere se snazi zapomenout a zit jinac a ja se jim v tom snazim pomoct ,,ale je hnus kdyz to nekdo ''neznamy'' porad vytahuje a ocernuje nebo jim pripomina neco co uz neni ...,
Březen 6, 200916 r jj, je to hnus.. určitě to bude někdo z blízkého okolí ne? tam bych se rozhlídnul nejdřív..
Březen 6, 200916 r Takych debilu co tady je hodne,,bylo by tezky najit vinika.... Chce to nejaky dukaz ,primo ... Si toho dotycneho podam .... Nevis ktery operator to je kdyz ti prijde sms - Stredicko zprav 999 ?
Březen 6, 200916 r to by měl bejt Vodafone, ale ruku do ohně za to nedám lepší je zeptat se přítule, co má za operátora, protože tohle chodí přes jeho středisko
Březen 6, 200916 r Bude to tezky ,ale chtel bych ji pomoct sakra..... Ono je to na psychiku strasnej zaprah ..,
Březen 6, 200916 r to věřím, ale neměla by to brát vážně, prostě by se přes to měla přenést.. případně co změnit číslo? mimochodem, to je slečna z avataru?
Březen 6, 200916 r Ahoj Luky ... Taky diky .., Stasren rad bych to nejak poresil ..sakra... Pak i atmosfera doma je nanic ..
Březen 6, 200916 r to věřím, ale neměla by to brát vážně, prostě by se přes to měla přenést.. případně co změnit číslo? mimochodem, to je slečna z avataru? Jasne,jenze prej uz ji neco takovyho chodi dyl,,,neresila to ,ale ted uz je to moc...Porste ten dotycnej vytahuje treba 3-4 roky stary veci co boli a nici ...O tom cisle jsem uz mluvil,ale zkousim jeste neco ,,,,vsak kua tolik expertu je na svete neni mozny abych na neco neprisel .) Nene,slecna z avataru ma podobny jen vlasy jako moje slecna.)
Březen 6, 200916 r tak to ta tvoje asi nechodí na fórum co mě tak napadá, že na Vodafonu by mělo jít zablokovat zprávy z netu
Březen 6, 200916 r tak to ta tvoje asi nechodí na fórum co mě tak napadá, že na Vodafonu by mělo jít zablokovat zprávy z netu Prave,ze j,staci jen aby najela na skodahome a uz jsem u ni regnutej ... Ale tu kocku videla ,chape to Jak zablokovat ,,, jakoze nahlasim cislo na ktery to chodi j? a necham zablokovat veskere zptavy z netu na tot cislo ..,
Březen 6, 200916 r bohužel teď mi nefunguje u Vodafonu samoobsluha, ale někde to tam právě bylo, že můžeš zablokovat příchozí zprávy z internetu, ano bohužel všechny ale za čas to zas můžeš zrušit ten avatar si měl nechat
Březen 6, 200916 r Jasny ... No tam je skoda v tom,ze fakt nejde zjitit odkud to ten dotycnej pise ... Uvidim co zmuzu jestli vubec neco .., Mel jsem nechat ? .) tak nahodim .)
Březen 6, 200916 r podle mě to nezjistíš, protože u operátora to je prostě braný jako z internetový sms brány a proto tam je to číslo 999 a je jedno, jestli to píšeš ze stránek Vodafonu nebo z jinýho serveru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.