Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ne ne, tohle je Čechách, ta řeka vpravo je Sázava a je to poblíž Ledečka, prostě takový super fleky... To co je u mě u baráku je Prudká a je to takový hodně podobný... Tak na P je to nakonec .... No mame tu krasne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak na P je to nakonec .... No mame tu krasne ... No kdyby jsi se chtěl na Prudkou podívat, tak doporučuju nastudovat http://www.prudka.cz/ Pár kamarádů už tam bylo a všichni byli nadšení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jasny,,tady to naopak celkem jde... prijemnych 11 stupnu ,,vemu autak a nekam sjedem ...S tim uklidem si to dokazu predstavit zdarek Ovi taky zdarek no patek ale mam ho dost pracovni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 No kdyby jsi se chtěl na Prudkou podívat, tak doporučuju nastudovat http://www.prudka.cz/Pár kamarádů už tam bylo a všichni byli nadšení... Diky utrcite kouknu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) taky zdarekno patek ale mam ho dost pracovni... Divam se,ze to mas dneska nejaky rozlitany Editováno: 6. Březen 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Diky utrcite kouknu ... Není zač... Nedávno se mi podařilo získat do své sbírky pohlednici z Prudké z šedesátých let, prostě paráda... A dokonce to bylo od pána od Třince... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Není zač... Nedávno se mi podařilo získat do své sbírky pohlednici z Prudké z šedesátých let, prostě paráda... A dokonce to bylo od pána od Třince... Tj ... jak je ten svet malej .... Sbiras pohlednice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tj ... jak je ten svet malej .... Sbiras pohlednice ? Jj, jmenovalo se to Nebory. Sbírám pohlednice spjatý s tratí z Tišnova do Žďáru nad Sázavou před Nový Město na Moravě. Nejstarší mám z roku 1907, tedy dva roky po dokončení té trati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jj, jmenovalo se to Nebory.Sbírám pohlednice spjatý s tratí z Tišnova do Žďáru nad Sázavou před Nový Město na Moravě. Nejstarší mám z roku 1907, tedy dva roky po dokončení té trati... Do Nebor zajdu do 10 minut pesky ... no pekny To jsem netusil ,pekny konicek ... je to parada sledovat jak se za ty leta vse kolem meni nebo zustava tak jak bylo ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Do Nebor zajdu do 10 minut pesky ... no pekny To jsem netusil ,pekny konicek ... je to parada sledovat jak se za ty leta vse kolem meni nebo zustava tak jak bylo ze No vida... Jj, právě to je to, co mě nejvíc fascinuje, jak se to za to století všechno změnilo... Editováno: 6. Březen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 No vida... Jj, právě to je to, co mě nejvíc fascinuje, jak se to za to století všechno změnilo... A jmeno tohp pana ? ..Tady je to skoro jako velka rodina,,kazdy se tu zna ..skoro ..., Taky se me libi prohlizet si treba stare fotky mesta a koukat se co ubylo ,jaka budova je navic apod... Abych pravdu rekl,nektera mista se mi libila kdysi vic nez jak jsou ted..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A jmeno tohp pana ? ..Tady je to skoro jako velka rodina,,kazdy se tu zna ..skoro ...,Taky se me libi prohlizet si treba stare fotky mesta a koukat se co ubylo ,jaka budova je navic apod... Abych pravdu rekl,nektera mista se mi libila kdysi vic nez jak jsou ted..., Byl to pan Henryk Wawreczka... Jj, starý fotky a pohlednice jsou božolééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Divam se,ze to mas dneska nejaky rozlitany jj litam beham makam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Byl to pan Henryk Wawreczka... Jj, starý fotky a pohlednice jsou božolééé... Jaj ,tak takovy uz tady asi neni ... ASi bych mel taky neco vytisknout a zalozit at ma decka pamatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jaj ,tak takovy uz tady asi neni ... ASi bych mel taky neco vytisknout a zalozit at ma decka pamatku No já psal nedávno a ony už to budou v červnu dva roky... Jj, potřeba všechno včas zdokumentovat, protože jednou to prostě nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 No já psal nedávno a ony už to budou v červnu dva roky... Jj, potřeba všechno včas zdokumentovat, protože jednou to prostě nebude... Letí to ... Jj,presne tak ... Libi se mi jak se veci meni ,ikdyz je nekdy ten starej obrazek hezci nez novej .., Zase si u toho clovek hezky zavzpomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Diky Bobe ... Jak to vypada ? o nato rikate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 n.z. vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Oukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak se koukám že jsem dneska přišel akorát !!! Ahoj ve spolek a "Jero" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 AhojAhojAhój Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 tak jak hospodari? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 neco domlouvate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Koukám že Ti ubylo něco málo písmenek !!! Jsem tu jenom na skok páč odjíždím do Brna za kamarádkou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.