Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Spidi: ahoj pane doktore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Bry den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak jsi doktůrek a nebo řidič lokomotivy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Bre dopoledne .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak jsi doktůrek a nebo řidič lokomotivy??? No zrovna Tobě se svěřovat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Bre dopoledne .., Čao Jero, jak je při sobotě...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Čao Jero, jak je při sobotě...? Čaues Ale,včera jsem si dal 3 kousky a něco mi nesedlo ,, hlava dobrý ,ale žaludek trpí,,jinac ok ... Skoda toho pocasi ,mel jsem domluvenou partu lidi a melisme jit fotit,,tahkle pri tech 3 stupnich je to nanic.... Chtel jsem se zeptat , octa mi zacala skubat ,pri akscelerovani skube vynechava ,,co to muze bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Čaues Ale,včera jsem si dal 3 kousky a něco mi nesedlo ,, hlava dobrý ,ale žaludek trpí,,jinac ok ... Skoda toho pocasi ,mel jsem domluvenou partu lidi a melisme jit fotit,,tahkle pri tech 3 stupnich je to nanic.... Chtel jsem se zeptat , octa mi zacala skubat ,pri akscelerovani skube vynechava ,,co to muze bejt ? Já si nedal nic a tak mě nic není... No tady furt humus hnus, ale začíná se to trochu protrhávat... U 1.6 55 kW odchází často lambda nebo může být prasklý vlnovec výfuku, což má na to škubání docela vliv. Pokud to špatně drží i volnoběh, tak snad i škrtící klapka, mrkni do Poruch a závad nebo do sekce motor O1, tam se to mockrát řešilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já si nedal nic a tak mě nic není...No tady furt humus hnus, ale začíná se to trochu protrhávat... U 1.6 55 kW odchází často lambda nebo může být prasklý vlnovec výfuku, což má na to škubání docela vliv. Pokud to špatně drží i volnoběh, tak snad i škrtící klapka, mrkni do Poruch a závad nebo do sekce motor O1, tam se to mockrát řešilo... Urcite kouknu ,,, lambda byla nedavno menena ,tak snad pohoda.Volnobeh drzi dobre,akorat nekdy skacou za studena otacky ... Je to neprijemny panecku,vcera jsem predjizdel a v pulce mi prestal reagovat plyn ,tez me to muze dostat do peknych potizi jednou . Dela to jak kdysi u Favoritu kdyz ti zalilo plovak ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No já spíš znám ty grify kolem 74 a 75 kW, těch 55 kW (už) v mém okolí moc není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No já spíš znám ty grify kolem 74 a 75 kW, těch 55 kW (už) v mém okolí moc není... Jj,to chapu . Na neco prijdu ,jen jsem se potreboval trosku inforovat na co se zamerit nejdriv Dik ... Jinac si taky myslim,ze uz v 55tce dlouho jezdit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jj,to chapu . Na neco prijdu ,jen jsem se potreboval trosku inforovat na co se zamerit nejdriv Dik ...Jinac si taky myslim,ze uz v 55tce dlouho jezdit nebudu Udělej výměnu motoru... U otce v dílně se už ze dvou 55 kw staly 75 kW, ale na Ondru Háka asi nikdo nemá, ten udělal ze 44 kW 132 kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Udělej výměnu motoru... U otce v dílně se už ze dvou 55 kw staly 75 kW, ale na Ondru Háka asi nikdo nemá, ten udělal ze 44 kW 132 kW... Jaj ,,taky jsem nad necim podobnym uvazoval ,ale asi spis vymenim cely vozitko .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jaj ,,taky jsem nad necim podobnym uvazoval ,ale asi spis vymenim cely vozitko .) No pokud to neděláš nejlíp sám na svým autě, tak je nejspíš jednodušší prodat a koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Cest kuci usati To je pocasi na pytel. Muj plan na praci padnul,tak se budu asi flakat . Jery,koukam mas zmeneny nick nebo se mi to zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) No pokud to neděláš nejlíp sám na svým autě, tak je nejspíš jednodušší prodat a koupit... Ja bych si octuli nechal ,uz k ni mam nejakej ten citovej vztah ,ostate jako ke kazdyu auto co bylo v rodine ...,ale uz neni nejmladsi a kdybych s ni chtel mit paradni vozitko sevsim vsudy tak by me to vyslo pekne draho .. Takovy 1.8 turbo nebo RS bude snad dobra volba ... ,ale taky je tu moznost ,ze si ncham i 55tku a pujde na nejaky decent style ladění .) nebo Ratt Mari Zdarec ... Jj pocasi nakkt., porad se to meni .... autak jsem myl a uz je to zase v p.... Mam o trosku zkaceny nick noo.,, Takhle je to si myslim lepsi ... Editováno: 7. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 myti je ted o nicem. Ja ho oplachl dneska jizdou, a jde to poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ahoj klucí včera sem si byl umejt auto a dneska snad bude chcát koukejte na Auto moto styl na ČT1, bude tam Hynkova Octa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 myti je ted o nicem. Ja ho oplachl dneska jizdou, a jde to poznat Tj,ale boli me kdyz to auto takovou dobu trpi na tom svinstvu ... nemuzu se dockat az vemu celou vyzbrou saponatu a lestidel a rhnu se na pucung ) tys videl u KFCecka tu moji vybavu v kufru ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Cest kuci usati To je pocasi na pytel. Muj plan na praci padnul,tak se budu asi flakat . Jery,koukam mas zmeneny nick nebo se mi to zda Čao Maro, jj, počasí už mě začíná pěkně sráát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ahoj klucí včera sem si byl umejt auto a dneska snad bude chcát koukejte na Auto moto styl na ČT1, bude tam Hynkova Octa! Čao Dakie, právě jsem na to dokoukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Cao Daku ,,, tak jsem taky skouknul AMS a pekny pekny.... Mame mezi sebou dalsi celebritu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 a ja to nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 a ja to nevidel Koukni na netu ,,melo by to tam bejt .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.