Spidi Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ahoj kamarádi, pouze prolétávám (pauza na oběd) a hned zase letím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Taky jen pozdravim a mizim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ahoj Carymárypodkočáry : nezmrzla jsi dnes ráno??? Ráno snad bylo minus třicet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Romariooo: Vzala jsem si cepici rukavice a sla jsem... Kazdopadne kdyz jsem v 9 vychazela z baraku tak bylo - 16 hruza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Už aby ta Sibiř skončila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Už aby ta Sibiř skončila! zdarek! mas recht tohle uz neni zdravi prospesny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 na sluníčku už je to fanový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 na sluníčku už je to fanový taky sem koukal ale to bude v noci kosa vsech kos .... budu si muset cvaknout fridexu naz pujdu na hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to si cvakni G12 za chvilku musím do tý sibiře, kua, se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To mi povídej,musím ještě odvézt kočár do garáže a zpátky musím pěšky v tý zimě....no hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 bych se na to vysral a nechal auto před barákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to si holka nezaslouží.Jo a nejspíš od příštího pátku ze mě bude na nějakej čas pěšák ,tak si na tu zimu musím zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 co dnes ten kunčaft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Příští pátek si ji odváží Se mi bude asi stejskat po holce.Ale jde do hooodně dobrejch rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 jak můžeš vědět, že půjde do dobrejch rukou? kolik za ní nakonec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 jak můžeš vědět, že půjde do dobrejch rukou?kolik za ní nakonec? Kluk je steně starej jako já,vystudoval FEL ČVUT a je do aut docela zapálenej.Doma má MPíčko s RS-designem,ale motorově to prej není ono.Vypadal fakt slušně.Cena bude 209 tisíc,s tím,že nebudu opravovat.No a pojišťovna mi má poslat peníze za opravu,takže to nakonec vyjde kolem 220 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ...jen -7,5°C docela teplo To myslíš vážně že jenom tak málo !!! Jak jsem jel do hokny ráno tak bylo nějakejch -15°C Jinak brej večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Zdravim ve spolek. U nas bylo i -18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Peknej maraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 brej včer vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Zdravim ve spolek. U nas bylo i -18. To u nás teda míň ale taky nebrat. Doufám že už se začne jenom oteplovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Už aby ta Sibiř skončila! kdepak Sibiř tady ještě zdaleka není!To můžu tvrdit z vlastní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Snad nespíte...tohle jsem našel a je to brutál...prej je čubka... http://jiri-dlabaja.blog.cz/ Editováno: 9. leden 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Paní nemá moc bohatej slovník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To je husty,vid? Takhle kdyby mě někdo řval chvili pod oknama ...tak nevím jak bych reagoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.