Březen 7, 200916 r Kluci, máte přehled, kolik km ujedete za rok ? Cca... Tech 15 000 asi ..., ciste octou ,,nepocitam jiny autaky.,
Březen 7, 200916 r Tech 15 000 asi ..., ciste octou ,,nepocitam jiny autaky., Tak to je tak nějak normální průměr...
Březen 7, 200916 r Tak to je tak nějak normální průměr... jj, Moc nejezdim .... ale i todle je na aute pekelne poznat., Ted se mi vybavuje,,vcerřa jsem zas dostal sutrem do okna ,,doufam,ze tam nekde nebude dulek ..,,
Březen 7, 200916 r jj, Moc nejezdim .... ale i todle je na aute pekelne poznat.,Ted se mi vybavuje,,vcerřa jsem zas dostal sutrem do okna ,,doufam,ze tam nekde nebude dulek ..,, Já dostal v prosinci šutrem do skla ve Fulneku a křuplo na třikrát, takže půjde ven...
Březen 7, 200916 r Já dostal v prosinci šutrem do skla ve Fulneku a křuplo na třikrát, takže půjde ven... To pak potesi ... Ja mam okno novy a ted po te zime je to mazec... šutraky litaj jak padajici hvezdy ,, Musim prestrikat masku uz je otukana od kaminku ..,
Březen 7, 200916 r To pak potesi ... Ja mam okno novy a ted po te zime je to mazec... šutraky litaj jak padajici hvezdy ,,Musim prestrikat masku uz je otukana od kaminku .., Já už to nijak extra neřeším, protože je to úplně zbytečný. Z dálky to vidět není a z blízka to prohlížím jen já a já už jsem to vzdal...
Březen 7, 200916 r Já už to nijak extra neřeším, protože je to úplně zbytečný. Z dálky to vidět není a z blízka to prohlížím jen já a já už jsem to vzdal... Me jde hlavne o ten ramecek ,mam ho na cerno a uz je videt semtam puvodni chrom....Ale to az kdyz se venku vybere..., Kurec golfan kraasnej Zase jsem dneska blejknul par fotek R32 tak az budu u sebe na pc tak sem neco hodim .) Upraveno Březen 7, 200916 r od Jero
Březen 7, 200916 r Me jde hlavne o ten ramecek ,mam ho na cerno a uz je videt semtam puvodni chrom....Ale to az kdyz se venku vybere..., Jasné, to je jiná...
Březen 7, 200916 r ty woe, zas mi nejdou otvírat obrázky, se to načítá pekelně pomalu spíš sem se chtěl podívat na tu slečnu kávička neproběhla, dal sem si zelené téé
Březen 7, 200916 r no hurá, konečně se mi to otevřelo - Golfik nádhernej!!! Jero, u vás jezdí R32? taky tady po ní slintám v Bolce..
Březen 7, 200916 r ty woe, zas mi nejdou otvírat obrázky, se to načítá pekelně pomalu spíš sem se chtěl podívat na tu slečnu kávička neproběhla, dal sem si zelené téé Slečna zjevně pěkná, černovláska... U mě už kávička proběhla...
Březen 7, 200916 r Jasné, to je jiná... Kdyz mam jezdit v 55tce tak at alespon vypada Dakie - Taky jsem se zameril zprvu na tu slecnu ,ale autak vyhral .)... Uz jsem se lekl,ze sis dal misto kavicky zelenou
Březen 7, 200916 r tak zelená by nebyla špatná, tu já rád ale bohužel mám doma v lednici jen Becher Lemon Hoj Hrábě!
Březen 7, 200916 r no hurá, konečně se mi to otevřelo - Golfik nádhernej!!!Jero, u vás jezdí R32? taky tady po ní slintám v Bolce.. kdyby jen jezdil kolem ,,vzdyt on mi stoji na miste kde parkuju ...Je to krasny autko,ale porad se raci otocim za VR6 nebo nejakym peknym Gti nez za timhle,,tydlety GV uz neni ono ., ,ale nerikam,zeby se mi v tom nelibilo jezdit ze
Březen 7, 200916 r Autor ...Taky jsem se zameril zprvu na tu slecnu ,ale autak vyhral .)... ... Auťák mám takže u mě vyhrála ta slečna páč černovlásky ty já můžu Dobrý odpoledne ve spolek
Březen 7, 200916 r ha, volala maminka, že přijede na návštěvu, tak to musím jít koupit něco dobrýho To by mě mohlo, taková návštěva...
Březen 7, 200916 r ha, volala maminka, že přijede na návštěvu, tak to musím jít koupit něco dobrýho hlavne si pouklizej ,jinac ti nic dobryho nepomuze ...Po vcerejsku me z kazde i prazdne lahve po chlastu jen otrepe tak pššš
Březen 7, 200916 r kdyby jen jezdil kolem ,,vzdyt on mi stoji na miste kde parkuju ...Je to krasny autko,ale porad se raci otocim za VR6 nebo nejakym peknym Gti nez za timhle,,tydlety GV uz neni ono ., ,ale nerikam,zeby se mi v tom nelibilo jezdit ze sis pořídil jo? a proč teda jezdíš pořád Octou? já myslel GIV R32, V se mi taky moc nezamlouvá
Březen 7, 200916 r To by mě mohlo, taková návštěva... mě neva přijede s bráchou, švagrovou a dětma, tak tu bude aspoň veselo hlavne si pouklizej ,jinac ti nic dobryho nepomuze ...Po vcerejsku me z kazde i prazdne lahve po chlastu jen otrepe tak pššš sem právě uklízel dopolko - lux., praní, mytí nádobí za celej tejden
Březen 7, 200916 r Auťák mám takže u mě vyhrála ta slečna páč černovlásky ty já můžu to sme si všimli hlavně bacha na proužky ve vlasech
Březen 7, 200916 r mě neva přijede s bráchou, švagrovou a dětma, tak tu bude aspoň veselo Tak to jóóó...
Březen 7, 200916 r Auťák mám takže u mě vyhrála ta slečna páč černovlásky ty já můžu Dobrý odpoledne ve spolek Taky mam oboji,ale vis co ... Zdarec Vy jste tady taky vseci na ty Blackhair girls .).) Dakie - nene ,je sousedovic ,ja si o takovem aute zaim muzu jen zdat .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.