Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kluci, máte přehled, kolik km ujedete za rok ? Cca... Tech 15 000 asi ..., ciste octou ,,nepocitam jiny autaky., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tech 15 000 asi ..., ciste octou ,,nepocitam jiny autaky., Tak to je tak nějak normální průměr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak to je tak nějak normální průměr... jj, Moc nejezdim .... ale i todle je na aute pekelne poznat., Ted se mi vybavuje,,vcerřa jsem zas dostal sutrem do okna ,,doufam,ze tam nekde nebude dulek ..,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jj, Moc nejezdim .... ale i todle je na aute pekelne poznat.,Ted se mi vybavuje,,vcerřa jsem zas dostal sutrem do okna ,,doufam,ze tam nekde nebude dulek ..,, Já dostal v prosinci šutrem do skla ve Fulneku a křuplo na třikrát, takže půjde ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já dostal v prosinci šutrem do skla ve Fulneku a křuplo na třikrát, takže půjde ven... To pak potesi ... Ja mam okno novy a ted po te zime je to mazec... šutraky litaj jak padajici hvezdy ,, Musim prestrikat masku uz je otukana od kaminku .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To pak potesi ... Ja mam okno novy a ted po te zime je to mazec... šutraky litaj jak padajici hvezdy ,,Musim prestrikat masku uz je otukana od kaminku .., Já už to nijak extra neřeším, protože je to úplně zbytečný. Z dálky to vidět není a z blízka to prohlížím jen já a já už jsem to vzdal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kurec Golfík širší než delší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Já už to nijak extra neřeším, protože je to úplně zbytečný. Z dálky to vidět není a z blízka to prohlížím jen já a já už jsem to vzdal... Me jde hlavne o ten ramecek ,mam ho na cerno a uz je videt semtam puvodni chrom....Ale to az kdyz se venku vybere..., Kurec golfan kraasnej Zase jsem dneska blejknul par fotek R32 tak az budu u sebe na pc tak sem neco hodim .) Editováno: 7. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Me jde hlavne o ten ramecek ,mam ho na cerno a uz je videt semtam puvodni chrom....Ale to az kdyz se venku vybere..., Jasné, to je jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ty woe, zas mi nejdou otvírat obrázky, se to načítá pekelně pomalu spíš sem se chtěl podívat na tu slečnu kávička neproběhla, dal sem si zelené téé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no hurá, konečně se mi to otevřelo - Golfik nádhernej!!! Jero, u vás jezdí R32? taky tady po ní slintám v Bolce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ty woe, zas mi nejdou otvírat obrázky, se to načítá pekelně pomalu spíš sem se chtěl podívat na tu slečnu kávička neproběhla, dal sem si zelené téé Slečna zjevně pěkná, černovláska... U mě už kávička proběhla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jasné, to je jiná... Kdyz mam jezdit v 55tce tak at alespon vypada Dakie - Taky jsem se zameril zprvu na tu slecnu ,ale autak vyhral .)... Uz jsem se lekl,ze sis dal misto kavicky zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak zelená by nebyla špatná, tu já rád ale bohužel mám doma v lednici jen Becher Lemon Hoj Hrábě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ha, volala maminka, že přijede na návštěvu, tak to musím jít koupit něco dobrýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no hurá, konečně se mi to otevřelo - Golfik nádhernej!!!Jero, u vás jezdí R32? taky tady po ní slintám v Bolce.. kdyby jen jezdil kolem ,,vzdyt on mi stoji na miste kde parkuju ...Je to krasny autko,ale porad se raci otocim za VR6 nebo nejakym peknym Gti nez za timhle,,tydlety GV uz neni ono ., ,ale nerikam,zeby se mi v tom nelibilo jezdit ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ...Taky jsem se zameril zprvu na tu slecnu ,ale autak vyhral .)... ... Auťák mám takže u mě vyhrála ta slečna páč černovlásky ty já můžu Dobrý odpoledne ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ha, volala maminka, že přijede na návštěvu, tak to musím jít koupit něco dobrýho To by mě mohlo, taková návštěva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ha, volala maminka, že přijede na návštěvu, tak to musím jít koupit něco dobrýho hlavne si pouklizej ,jinac ti nic dobryho nepomuze ...Po vcerejsku me z kazde i prazdne lahve po chlastu jen otrepe tak pššš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dobrý odpoledne ve spolek Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 kdyby jen jezdil kolem ,,vzdyt on mi stoji na miste kde parkuju ...Je to krasny autko,ale porad se raci otocim za VR6 nebo nejakym peknym Gti nez za timhle,,tydlety GV uz neni ono ., ,ale nerikam,zeby se mi v tom nelibilo jezdit ze sis pořídil jo? a proč teda jezdíš pořád Octou? já myslel GIV R32, V se mi taky moc nezamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To by mě mohlo, taková návštěva... mě neva přijede s bráchou, švagrovou a dětma, tak tu bude aspoň veselo hlavne si pouklizej ,jinac ti nic dobryho nepomuze ...Po vcerejsku me z kazde i prazdne lahve po chlastu jen otrepe tak pššš sem právě uklízel dopolko - lux., praní, mytí nádobí za celej tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Auťák mám takže u mě vyhrála ta slečna páč černovlásky ty já můžu to sme si všimli hlavně bacha na proužky ve vlasech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mě neva přijede s bráchou, švagrovou a dětma, tak tu bude aspoň veselo Tak to jóóó... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Auťák mám takže u mě vyhrála ta slečna páč černovlásky ty já můžu Dobrý odpoledne ve spolek Taky mam oboji,ale vis co ... Zdarec Vy jste tady taky vseci na ty Blackhair girls .).) Dakie - nene ,je sousedovic ,ja si o takovem aute zaim muzu jen zdat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.