Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to jóóó... ;)

navíc synovec má dneska svátek, tak mu musim ještě něco koupit.. ale vůbec se mi ven nechce, sem nějakej rozlenošenej.. to je tím debilním počasím, už aby svítíčko slunilo!

Vloženo
navíc synovec má dneska svátek, tak mu musim ještě něco koupit.. ale vůbec se mi ven nechce, sem nějakej rozlenošenej.. to je tím debilním počasím, už aby svítíčko slunilo!

Jj, taky už chci sluníčko... ;)

Vloženo (editace)
Taky se mi zdá... ;)

Žejo :)) ty,Ovi,Hrabe, jeste Maros .... tééda..., a ja takovej samotnej vojak v poli na blondynky :p

Kua,na takovy fotky je brzooo :D zachvili razim za pritulou :D

Editováno: , autor: Jero
Vloženo
Žejo :)) ty,Ovi,Hrabe, jeste Maros .... tééda..., a ja takovej samotnej vojak v poli na blondynky :p

No neříkám, že nejsem na blondýnky, ale ty černovlásky jsou teď asi nějaká módní vlna, asi jako zavařený kliky před pěti lety... lol

Vloženo
No neříkám, že nejsem na blondýnky, ale ty černovlásky jsou teď asi nějaká módní vlna, asi jako zavařený kliky před pěti lety... lol

:smich: tak to bylo pekny prirovnani :D

Vloženo
ještě je čas :smich: ale nakoupit musim, kurňa :feve:

Pokud máš obchod někde za rohem tak stihneš po cestě ještě skáknout na jedno -_- !!!

No je vidět že nemám tolik času sem chodit a nějak jsem prošvihl to Tvoje přestěhování. To musí být pohodička bydlet sám ve svým, že :palec2:

Vloženo
Pokud máš obchod někde za rohem tak stihneš po cestě ještě skáknout na jedno -_- !!!

No je vidět že nemám tolik času sem chodit a nějak jsem prošvihl to Tvoje přestěhování. To musí být pohodička bydlet sám ve svým, že :palec2:

musím jet autem, protože jedu do Hypru, slíbil sem ještě Luckymu, že mu koupím granule pro Besinu :D

tak já už sem si to vyzkoušel v Plzni, bydlet sám - sem takovej přelétavej pták :D jasný že to je pohodička, jen sme se sem stěhovali s Péťou a bydlím tu sám, protože Péťa je pořád u babičky/maminky...

Jo.jo...je na mě jako na nevlastního :smich:

to je divný :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...