Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 to sme si všimli hlavně bacha na proužky ve vlasech Co takhle blond podbarvený černou...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak to jóóó... navíc synovec má dneska svátek, tak mu musim ještě něco koupit.. ale vůbec se mi ven nechce, sem nějakej rozlenošenej.. to je tím debilním počasím, už aby svítíčko slunilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Co takhle blond podbarvený černou...? nic proti nim nemám, to byla narážka na jednu slečnu, se kterou sem chodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Vy jste tady taky vseci na ty Blackhair girls .).) Taky se mi zdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 navíc synovec má dneska svátek, tak mu musim ještě něco koupit.. ale vůbec se mi ven nechce, sem nějakej rozlenošenej.. to je tím debilním počasím, už aby svítíčko slunilo! Jj, taky už chci sluníčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nic proti nim nemám, to byla narážka na jednu slečnu, se kterou sem chodil Tak to pošlu jeden vzorek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Taky se mi zdá... Žejo ) ty,Ovi,Hrabe, jeste Maros .... tééda..., a ja takovej samotnej vojak v poli na blondynky Kua,na takovy fotky je brzooo zachvili razim za pritulou Editováno: 7. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hmmm, a dál? to vypadá moooc pěkně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Žejo ) ty,Ovi,Hrabe, jeste Maros .... tééda..., a ja takovej samotnej vojak v poli na blondynky No neříkám, že nejsem na blondýnky, ale ty černovlásky jsou teď asi nějaká módní vlna, asi jako zavařený kliky před pěti lety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hmmm, a dál? to vypadá moooc pěkně! Dál už je to nepublikovatelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dál už je to nepublikovatelné... to je ale škoda já měl blondýnky celkem 2 a asi nikdy více néé, barva vlasů je to poslední, na co koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No neříkám, že nejsem na blondýnky, ale ty černovlásky jsou teď asi nějaká módní vlna, asi jako zavařený kliky před pěti lety... tak to bylo pekny prirovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hmmm, a dál? to vypadá moooc pěkně! Dál ?!? - dál přijedou Vaši jsi psal !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dál ?!? - dál přijedou Vaši jsi psal !!! ještě je čas ale nakoupit musim, kurňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak to bylo pekny prirovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj Jero.Nevíš proč je na mě Spidi tak zlej? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Spidi nemůže bejt zlej, tomu nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ještě je čas ale nakoupit musim, kurňa Pokud máš obchod někde za rohem tak stihneš po cestě ještě skáknout na jedno !!! No je vidět že nemám tolik času sem chodit a nějak jsem prošvihl to Tvoje přestěhování. To musí být pohodička bydlet sám ve svým, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jo.jo...je na mě jako na nevlastního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj Jero.Nevíš proč je na mě Spidi tak zlej? :help: Ahoj Romane ...tyo,,vubec o nicem nevim ,proc by na tebe mel byt zlej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Čau Jero.V pohodě.Třeba má důvod...co Ty? Jak se máš při sobotě.Já jdu dnes na ples a nějak se mi nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Von kecá, neber ho vážně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Pokud máš obchod někde za rohem tak stihneš po cestě ještě skáknout na jedno !!!No je vidět že nemám tolik času sem chodit a nějak jsem prošvihl to Tvoje přestěhování. To musí být pohodička bydlet sám ve svým, že musím jet autem, protože jedu do Hypru, slíbil sem ještě Luckymu, že mu koupím granule pro Besinu tak já už sem si to vyzkoušel v Plzni, bydlet sám - sem takovej přelétavej pták jasný že to je pohodička, jen sme se sem stěhovali s Péťou a bydlím tu sám, protože Péťa je pořád u babičky/maminky... Jo.jo...je na mě jako na nevlastního to je divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kluci, máte přehled, kolik km ujedete za rok ? Cca... No,ja tak 20 000 az 24 000 km . Jinak jsem uz doma. Pocasi na pikacu a nejak inspirace na praci zadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já nekecám.Jen jsem se Spidiho ptal jestli teda řídi lokomotivu a nebo dělá pana doktora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.