Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A hele, naša hospoda... Taky to mohli vyfotit s mojí koktičkou a né s nějakou anonymní žofkou sériofkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Čau Jero.V pohodě.Třeba má důvod...co Ty? Jak se máš při sobotě.Já jdu dnes na ples a nějak se mi nechce... nee ,, urcite je to nejaky nedorozumeni ... Ja se mam celkem dobre ikdyz po vcerejsku me neco drobatku trapi od zaludku ,ale jinac si udelam pohodovou sobotu u vinecka a nejakyho filmu s pritulou... Me se taky nechtelo na ples ,ale nakonec jsem se dobre bavil.Je to lepsi kdyz se cloeku nekam nechce,,o to vic si to pak uzijes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No,ja tak 20 000 az 24 000 km .Jinak jsem uz doma. Pocasi na pikacu a nejak inspirace na praci zadna. No, to už je slušný, tj. 55 - 65 km denně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No uvidíme...snad to bude dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A hele, naša hospoda... Taky to mohli vyfotit s mojí koktičkou a né s nějakou anonymní žofkou sériofkou... Ti dam takou žofku seriofku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak já najel za dva roky co mám Fejby 41t a z toho od listopadu 2007 do července 2008 sem najel tak 2t zato od srpna 2008 doteď tam mám nějakejch 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ti dam takou žofku seriofku :D No dobrá dobrá, má černý polepy přes B sloupek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No, to už je slušný, tj. 55 - 65 km denně... Ty vogo,to mne nenapadlo. Kouknu kolik uz mam letos a uvidim,zda drzim prumer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak já najel za dva roky co mám Fejby 41t a z toho od listopadu 2007 do července 2008 sem najel tak 2t zato od srpna 2008 doteď tam mám nějakejch 15 Takže se dá říci, že nerovnoměrně zatěžuješ motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Takže se dá říci, že nerovnoměrně zatěžuješ motor... nějak tak no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ty vogo,to mne nenapadlo. Kouknu kolik uz mam letos a uvidim,zda drzim prumer Jednoduchá matematika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No dobrá dobrá, má černý polepy přes B sloupek... vsak jasny ,ze tvoje stříbřena by setam vyjimala vic:) ja nemam ani polepy ani hliny tak uz mlcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ale jinac si udelam pohodovou sobotu u vinecka a nejakyho filmu s pritulou... Jery,to jste to zase dali dohromady ? Vcera jsem koukal na Rocky 6 a myslim ze se to celkem povedlo. Jen skoda ze Sly uz je tak stary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jsem slyšel, že Rihanna & Chris Brown se zase dali dohromady a snad se prý i tajně vzali. Sou věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jednoduchá matematika... No to jo,jenze tak jsem to nikdy nepocital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 vsak jasny ,ze tvoje stříbřena by setam vyjimala vic:) ja nemam ani polepy ani hliny tak uz mlcim Já taky nemám polepy, takže asi pěkný hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No to jo,jenze tak jsem to nikdy nepocital Já to počítám čistě ze zájmu, ptám se i kámošů a pak z toho v práci dělám statistiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ...tak já už sem si to vyzkoušel v Plzni, bydlet sám - sem takovej přelétavej pták jasný že to je pohodička, jen sme se sem stěhovali s Péťou a bydlím tu sám, protože Péťa je pořád u babičky/maminky... Tak když tak přelétáš kdy máš v plánu doletět i do Brna ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jery,to jste to zase dali dohromady ? Vcera jsem koukal na Rocky 6 a myslim ze se to celkem povedlo. Jen skoda ze Sly uz je tak stary Jj, pred mesicem tyo,,zas to utelko... ale ted uz je to naposled.., Rockyho jsem evidel,ale kdyz vidis jak ti herci za ty roky zestarli ,nebude uz to nikdy ono .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já to počítám čistě ze zájmu, ptám se i kámošů a pak z toho v práci dělám statistiky... Zuper, a co ti vychazi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Laďo, Ty taky nevíš, ve které hospodě bys byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já taky nemám polepy, takže asi pěkný hovno... Bez polepu je to hezci no ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jj, pred mesicem tyo,,zas to utelko... ale ted uz je to naposled..,Rockyho jsem evidel,ale kdyz vidis jak ti herci za ty roky zestarli ,nebude uz to nikdy ono .., Tak vis jak. Pro mne to jsou idoli meho mladi a myslim ze kdysi ty filmy byli lepsi Arny,Sly - to byly strilecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zuper, a co ti vychazi ? Zhruba 40 - 50 km denně bez ohledu, jestli benzin bo nafta... Samože ale u osobáků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Laďo, Ty taky nevíš, ve které hospodě bys byl... To jsme dva, že A pak ve své nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.