Březen 7, 200916 r Tak vis jak.Pro mne to jsou idoli meho mladi a myslim ze kdysi ty filmy byli lepsi Arny,Sly - to byly strilecky Jj,taky to tak mam ....Stalone ma samy dobry filmy... Cobra,Over The Top,Rocky....akorat ramba moc nemusim..,
Březen 7, 200916 r Autor Přiznávám... jsem vinen... Zase to utíká 2x rychleji !!! Jdu zkusit napsat Vittovi jak s besedou bychom věděli jak jsme na tom !
Březen 7, 200916 r Tak teď zase nevím jestli je tam mám dávat nebo ne Na citruska urcite nee ikdyz k cernym oknum a treba cernemu ramecku na masce by to paslo.,,
Březen 7, 200916 r Tak teď zase nevím jestli je tam mám dávat nebo ne Na Tvou se hodí a hned Ti řeknu proč...
Březen 7, 200916 r Zase to utíká 2x rychleji !!! Teď jsem Ti odepsal ve druhé hospodě, tak mi neser...!!!
Březen 7, 200916 r Tak mi to nedalo a umyl jsem Logana A nejaky fotecky Hm?? ... jo ,uz se nemuzu dockat az zas budu mit ruce po lokty od bahna pri cisteni podbehu a spodku
Březen 7, 200916 r Autor Teď jsem Ti odepsal ve druhé hospodě, tak mi neser...!!! Já Tobě taky Kde si začneme psát ještě ???
Březen 7, 200916 r Cos umýval na novým autě ?!? už jsem za ten týden najel 1000 km a stačil ho řádně zašpinit
Březen 7, 200916 r Já Tobě taky Kde si začneme psát ještě ??? Kuréééééééc... Ještě jsme nezamořili Hospodu u Supů...
Březen 7, 200916 r Krasny,,ty 3 devitky mas fakt nebo je to nejaky virtual ? značka je reálná,vyšla na mě v řadě
Březen 7, 200916 r Autor už jsem za ten týden najel 1000 km a stačil ho řádně zašpinit Tak s takovou barvou bys u nás nemusel najet ani 10 Km a seš jak pra.. . Ta nedodělaná kanalizace stojí zato
Březen 7, 200916 r Autor značka je reálná,vyšla na mě v řadě To znám, na mě taky čekali tak blbý čísla
Březen 7, 200916 r značka je reálná,vyšla na mě v řadě tak tj,si mel pekny stesticko ,,ja mam devitku jedni ,ale zato 3 jednicky.)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.