Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kuréééééééc... Ještě jsme nezamořili Hospodu u Supů... A prošlo by to tam ?!? Nemají Fabiatici taky palušu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To znám, na mě taky čekali tak blbý čísla hele nebudeš tomu věřit,ale fakt to byla náhoda.Už najeli na novej systém,kde ti značku náhodně přidělí počítač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A prošlo by to tam ?!? Nemají Fabiatici taky palušu ? No tím si nejsem tak jistej... Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak Stejne tak jako u skodovek Zalezi kdo a kde ti to provede,kdyz to bude kvalitni prace loupat se nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hele nebudeš tomu věřit,ale fakt to byla náhoda.Už najeli na novej systém,kde ti značku náhodně přidělí počítač A jak dlouho jsi hrál než se podařilo ? Sportku taky táhne PC a proto to tak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak Neobvyklý případ idiotismu. Lišty se stříknou základem na plasty (primerem) a následně plničem, kdy se zalije ten dezén plastu no a pak už jen základ, barva a popřípadě krycí lak. No a za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ...za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů. Rekl sis o to v lete jedu na navstevu do lakovny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Neobvyklý případ idiotismu. Lišty se stříknou základem na plasty (primerem) a následně plničem, kdy se zalije ten dezén plastu no a pak už jen základ, barva a popřípadě krycí lak. No a za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů. to jsem chtěl slyšet,bo dávat šestku u BMW,to jsem se neposral v kině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jak vidim to Jirikove Bawo,mit ho doma,by mi ta bila nevadila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No tím si nejsem tak jistej... Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění... Tak je necháme ještě chvílu dejchat než tam vlítnem !!! A to třeba jako HódněTajníPodivíni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Rekl sis o to v lete jedu na navstevu do lakovny .) To byla cena pro Bawo pro Okty je mensi,vid Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jak vidim to Jirikove Bawo,mit ho doma,by mi ta bila nevadila ta bila je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To byla cena pro Bawo pro Okty je mensi,vid Spidi Zeby za 500?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Tady je ta R32 -.... A ja se s vami loucim ,prijemny zbytek soboty , caues chlapi ! Editováno: 7. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ....A ja se s vami loucim ,prijemny zbytek soboty , caues chlapi ! Jdeš za lepší zábavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tady je ta R32 -....A ja se s vami loucim ,prijemny zbytek soboty , caues chlapi ! Tak si to uzij a prima vecer. Tak pod tim snehem to vypadalo lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já už jsem pro změnu zase zpět, musel jsem se potěšit s mojí krásnou černovlasou princeznou v náruči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já už jsem pro změnu zase zpět, musel jsem se potěšit s mojí krásnou černovlasou princeznou v náruči... A to Ti stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Njn, já vám to říkal, jak js tady to sluníčko, tak jdou kamarádi stranou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A to Ti stačilo Prozatím jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Njn, já vám to říkal, jak js tady to sluníčko, tak jdou kamarádi stranou... to ti chvalim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No tím si nejsem tak jistej... Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění... woe ještě že mám TDI PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.