Březen 7, 200916 r Autor Kuréééééééc... Ještě jsme nezamořili Hospodu u Supů... A prošlo by to tam ?!? Nemají Fabiatici taky palušu ?
Březen 7, 200916 r To znám, na mě taky čekali tak blbý čísla hele nebudeš tomu věřit,ale fakt to byla náhoda.Už najeli na novej systém,kde ti značku náhodně přidělí počítač
Březen 7, 200916 r Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak
Březen 7, 200916 r A prošlo by to tam ?!? Nemají Fabiatici taky palušu ? No tím si nejsem tak jistej... Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění...
Březen 7, 200916 r Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak Stejne tak jako u skodovek Zalezi kdo a kde ti to provede,kdyz to bude kvalitni prace loupat se nebudou
Březen 7, 200916 r Autor hele nebudeš tomu věřit,ale fakt to byla náhoda.Už najeli na novej systém,kde ti značku náhodně přidělí počítač A jak dlouho jsi hrál než se podařilo ? Sportku taky táhne PC a proto to tak vypadá
Březen 7, 200916 r Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak Neobvyklý případ idiotismu. Lišty se stříknou základem na plasty (primerem) a následně plničem, kdy se zalije ten dezén plastu no a pak už jen základ, barva a popřípadě krycí lak. No a za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů.
Březen 7, 200916 r ...za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů. Rekl sis o to v lete jedu na navstevu do lakovny .)
Březen 7, 200916 r Neobvyklý případ idiotismu. Lišty se stříknou základem na plasty (primerem) a následně plničem, kdy se zalije ten dezén plastu no a pak už jen základ, barva a popřípadě krycí lak. No a za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů. to jsem chtěl slyšet,bo dávat šestku u BMW,to jsem se neposral v kině
Březen 7, 200916 r Autor No tím si nejsem tak jistej... Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění... Tak je necháme ještě chvílu dejchat než tam vlítnem !!! A to třeba jako HódněTajníPodivíni
Březen 7, 200916 r Rekl sis o to v lete jedu na navstevu do lakovny .) To byla cena pro Bawo pro Okty je mensi,vid Spidi
Březen 7, 200916 r Tady je ta R32 -.... A ja se s vami loucim ,prijemny zbytek soboty , caues chlapi ! Upraveno Březen 7, 200916 r od Jero
Březen 7, 200916 r Autor ....A ja se s vami loucim ,prijemny zbytek soboty , caues chlapi ! Jdeš za lepší zábavou
Březen 7, 200916 r Tady je ta R32 -....A ja se s vami loucim ,prijemny zbytek soboty , caues chlapi ! Tak si to uzij a prima vecer. Tak pod tim snehem to vypadalo lip.
Březen 7, 200916 r Já už jsem pro změnu zase zpět, musel jsem se potěšit s mojí krásnou černovlasou princeznou v náruči...
Březen 7, 200916 r Autor Já už jsem pro změnu zase zpět, musel jsem se potěšit s mojí krásnou černovlasou princeznou v náruči... A to Ti stačilo
Březen 7, 200916 r Njn, já vám to říkal, jak js tady to sluníčko, tak jdou kamarádi stranou... to ti chvalim
Březen 7, 200916 r No tím si nejsem tak jistej... Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění... woe ještě že mám TDI PD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.