Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To znám, na mě taky čekali tak blbý čísla lol

hele nebudeš tomu věřit,ale fakt to byla náhoda.Už najeli na novej systém,kde ti značku náhodně přidělí počítač

Vloženo

Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak

Vloženo
A prošlo by to tam ?!?

Nemají Fabiatici taky palušu ?

No tím si nejsem tak jistej... ;)

Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění... ;)

Vloženo
Myslíte,že by ty lišty v nárazníku šli stříknout?Nebude se to loupat?V BMW mi řekli 6 tisíc,to na ně pěkně seru.Prej bych si musel koupit nový lišty v přípravě na lak

Stejne tak jako u skodovek :) Zalezi kdo a kde ti to provede,kdyz to bude kvalitni prace loupat se nebudou :)

Vloženo

Neobvyklý případ idiotismu. Lišty se stříknou základem na plasty (primerem) a následně plničem, kdy se zalije ten dezén plastu no a pak už jen základ, barva a popřípadě krycí lak. No a za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů.

Vloženo
Neobvyklý případ idiotismu. Lišty se stříknou základem na plasty (primerem) a následně plničem, kdy se zalije ten dezén plastu no a pak už jen základ, barva a popřípadě krycí lak. No a za celý auto bych si řekl tak maximálně tisíc grécarů.

to jsem chtěl slyšet,bo dávat šestku u BMW,to jsem se neposral v kině

Vloženo

Do Fabiatiků bych se moc nevměšoval, protože oni jsou nějací divní, používaj zvláštní tajný kódy jako třeba HTP nebo EPC a tomu já vůbec nerozumím a nerad bych se do toho nějak zamotal, protože by mohlo vzniknout nějaký nedorozumění... ;)

Tak je necháme ještě chvílu dejchat než tam vlítnem !!!

A to třeba jako dněTajníPodivíni lol

Vloženo

woe :) ještě že mám TDI PD :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...