Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já šest let... To mám teda hodně času A když k tomu dám ještě těch 33.let co ji znám, tak mám do důchodu co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To mám teda hodně času A když k tomu dám ještě těch 33.let co ji znám, tak mám do důchodu co dělat slušná porce let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 a těch 6 let ste byli jen kamarádi nebo už něco víc? Jj, kamarádi, pokud nepočítám první firemní večírek, kdy jsem ju pod vlivem alkoholu docela nečekaně a o to víc rafinovaně vytahal za kozy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 vy ste blázni Co naděláme !!! Chocholoušek to jistí Pojď taky do hospody k Supům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To mám teda hodně času A když k tomu dám ještě těch 33.let co ji znám, tak mám do důchodu co dělat No to hej... Mě bude letos 30 a jí 25 let, to je značka ideál ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jj, kamarádi, pokud nepočítám první firemní večírek, kdy jsem ju pod vlivem alkoholu docela nečekaně a o to víc rafinovaně vytahal za kozy... za co? Co naděláme !!! Chocholoušek to jistí Pojď taky do hospody k Supům už sem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No to hej... Mě bude letos 30 a jí 25 let, to je značka ideál ne ? to je rozdíl v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Co naděláme !!! Chocholoušek to jistí Pojď taky do hospody k Supům Jááá váááááám dááááám Koudelku...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 slušná porce let Přijeď na SkodaHome nebo snad i do Doks a uvidíš co Tě bude čekat za dva roky pokud budete mět kluka a taky takovýho rošťáka jako má ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 111 50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 to je rozdíl v poho Si myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Přijeď na SkodaHome nebo snad i do Doks a uvidíš co Tě bude čekat za dva roky pokud budete mět kluka a taky takovýho rošťáka jako má ona brácha má 7letou dceru a 4letýho kluka, takže vím co mě čeká na škodahome doufám dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) To bys měl My už máme zamluveno tak doufám že vyjde i počasí a dojede i Janina s Dastym Editováno: 7. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nebudu přes noc, přijedu jen na čumendu v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Když to tady tak čtu, tak já snad dorazím taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no to by chtělo, byls tam vůbec někdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nebudu přes noc, přijedu jen na čumendu v sobotu Marek dojede taky až v sobotu páč je u nás Muzejní noc a on bude dirigovat !!! Doufám že přežiju prvních společných 24.hodin s těma rošťákama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 takže Dan už o tom ví? co na to říká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Když to tady tak čtu, tak já snad dorazím taky... To bys měl ale už od pátku aby to stálo zato !!! V noci se diskutuje nejlíp a obzvlášť v šišatým kruhu kde koluje několik lahví neurčeného obsahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no to by chtělo, byls tam vůbec někdy? No právě že ne, poslední roky jsem nějak srazíky vynechával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To bys měl ale už od pátku aby to stálo zato !!! V noci se diskutuje nejlíp a obzvlášť v šišatým kruhu kde koluje několik lahví neurčeného obsahu Tak jasnééé, dyž už, tak ať to stojí za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 takže Dan už o tom ví? co na to říká? Už od pondělka. Tento týden jsme spolu byli už 3x. Po první jsme z toho měli trochu strach co bude ale bylo to přesně naopak a to co spolu ti dva dělali stálo zato. Dneska už otravoval kdy pojedeme zase a jestli pro něho zase v pondělí přijedu !!! To víš, tam kde se neřve, nikdo Ti nenadává, nic nevyčítá, slyšíš prosím tě a děkuji, je úplně o něčem jiným než to co je doma a on to pochopil taky a hodně rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak jasnééé, dyž už, tak ať to stojí za to... Tady máš nějaký info k TRIOCAMPu a vem sebou i přítelkyni ať máš dvě noci k dobru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No právě že ne, poslední roky jsem nějak srazíky vynechával... A když už budeš v tom, tak se koukni i na akci co dělá BadyS v Ostravě (mám ji v podpisu) a přidej se též !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 co proběhlo dobrýho? Rozvalene listove testo,posypane strouhanym syrem a zapecene v troube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.