Březen 7, 200916 r Autor Já šest let... To mám teda hodně času A když k tomu dám ještě těch 33.let co ji znám, tak mám do důchodu co dělat
Březen 7, 200916 r To mám teda hodně času A když k tomu dám ještě těch 33.let co ji znám, tak mám do důchodu co dělat slušná porce let
Březen 7, 200916 r a těch 6 let ste byli jen kamarádi nebo už něco víc? Jj, kamarádi, pokud nepočítám první firemní večírek, kdy jsem ju pod vlivem alkoholu docela nečekaně a o to víc rafinovaně vytahal za kozy...
Březen 7, 200916 r Autor vy ste blázni Co naděláme !!! Chocholoušek to jistí Pojď taky do hospody k Supům
Březen 7, 200916 r To mám teda hodně času A když k tomu dám ještě těch 33.let co ji znám, tak mám do důchodu co dělat No to hej... Mě bude letos 30 a jí 25 let, to je značka ideál ne ?
Březen 7, 200916 r Jj, kamarádi, pokud nepočítám první firemní večírek, kdy jsem ju pod vlivem alkoholu docela nečekaně a o to víc rafinovaně vytahal za kozy... za co? Co naděláme !!! Chocholoušek to jistí Pojď taky do hospody k Supům už sem tam
Březen 7, 200916 r No to hej... Mě bude letos 30 a jí 25 let, to je značka ideál ne ? to je rozdíl v poho
Březen 7, 200916 r Co naděláme !!! Chocholoušek to jistí Pojď taky do hospody k Supům Jááá váááááám dááááám Koudelku...!!!
Březen 7, 200916 r Autor slušná porce let Přijeď na SkodaHome nebo snad i do Doks a uvidíš co Tě bude čekat za dva roky pokud budete mět kluka a taky takovýho rošťáka jako má ona
Březen 7, 200916 r Přijeď na SkodaHome nebo snad i do Doks a uvidíš co Tě bude čekat za dva roky pokud budete mět kluka a taky takovýho rošťáka jako má ona brácha má 7letou dceru a 4letýho kluka, takže vím co mě čeká na škodahome doufám dorazim
Březen 7, 200916 r Autor To bys měl My už máme zamluveno tak doufám že vyjde i počasí a dojede i Janina s Dastym Upraveno Březen 7, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 7, 200916 r Autor nebudu přes noc, přijedu jen na čumendu v sobotu Marek dojede taky až v sobotu páč je u nás Muzejní noc a on bude dirigovat !!! Doufám že přežiju prvních společných 24.hodin s těma rošťákama
Březen 7, 200916 r Autor Když to tady tak čtu, tak já snad dorazím taky... To bys měl ale už od pátku aby to stálo zato !!! V noci se diskutuje nejlíp a obzvlášť v šišatým kruhu kde koluje několik lahví neurčeného obsahu
Březen 7, 200916 r no to by chtělo, byls tam vůbec někdy? No právě že ne, poslední roky jsem nějak srazíky vynechával...
Březen 7, 200916 r To bys měl ale už od pátku aby to stálo zato !!! V noci se diskutuje nejlíp a obzvlášť v šišatým kruhu kde koluje několik lahví neurčeného obsahu Tak jasnééé, dyž už, tak ať to stojí za to...
Březen 7, 200916 r Autor takže Dan už o tom ví? co na to říká? Už od pondělka. Tento týden jsme spolu byli už 3x. Po první jsme z toho měli trochu strach co bude ale bylo to přesně naopak a to co spolu ti dva dělali stálo zato. Dneska už otravoval kdy pojedeme zase a jestli pro něho zase v pondělí přijedu !!! To víš, tam kde se neřve, nikdo Ti nenadává, nic nevyčítá, slyšíš prosím tě a děkuji, je úplně o něčem jiným než to co je doma a on to pochopil taky a hodně rychle.
Březen 7, 200916 r Autor Tak jasnééé, dyž už, tak ať to stojí za to... Tady máš nějaký info k TRIOCAMPu a vem sebou i přítelkyni ať máš dvě noci k dobru
Březen 7, 200916 r Autor No právě že ne, poslední roky jsem nějak srazíky vynechával... A když už budeš v tom, tak se koukni i na akci co dělá BadyS v Ostravě (mám ji v podpisu) a přidej se též !!!
Březen 7, 200916 r co proběhlo dobrýho? Rozvalene listove testo,posypane strouhanym syrem a zapecene v troube.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.