Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a těch 6 let ste byli jen kamarádi nebo už něco víc? ;)

Jj, kamarádi, pokud nepočítám první firemní večírek, kdy jsem ju pod vlivem alkoholu docela nečekaně a o to víc rafinovaně vytahal za kozy... lol

Vloženo
To mám teda hodně času ;) A když k tomu dám ještě těch 33.let co ji znám, tak mám do důchodu co dělat :)

No to hej... ;) Mě bude letos 30 a jí 25 let, to je značka ideál ne ?

Vloženo
Jj, kamarádi, pokud nepočítám první firemní večírek, kdy jsem ju pod vlivem alkoholu docela nečekaně a o to víc rafinovaně vytahal za kozy... lol

za co? :smich:

Co naděláme !!! Chocholoušek to jistí :smich:

Pojď taky do hospody k Supům lol

už sem tam :smich:

Vloženo
Přijeď na SkodaHome nebo snad i do Doks a uvidíš co Tě bude čekat za dva roky pokud budete mět kluka a taky takovýho rošťáka jako má ona :)

brácha má 7letou dceru a 4letýho kluka, takže vím co mě čeká :smich: na škodahome doufám dorazim :palec2:

Vloženo
To bys měl ale už od pátku aby to stálo zato !!! V noci se diskutuje nejlíp a obzvlášť v šišatým kruhu kde koluje několik lahví neurčeného obsahu lol:palec2:

Tak jasnééé, dyž už, tak ať to stojí za to... ;)

Vloženo
takže Dan už o tom ví? co na to říká?

Už od pondělka. Tento týden jsme spolu byli už 3x. Po první jsme z toho měli trochu strach co bude ale bylo to přesně naopak a to co spolu ti dva dělali stálo zato. Dneska už otravoval kdy pojedeme zase a jestli pro něho zase v pondělí přijedu !!!

To víš, tam kde se neřve, nikdo Ti nenadává, nic nevyčítá, slyšíš prosím tě a děkuji, je úplně o něčem jiným :palec2: než to co je doma ;) a on to pochopil taky a hodně rychle.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...