Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A když už budeš v tom, tak se koukni i na akci co dělá BadyS v Ostravě (mám ji v podpisu) a přidej se též !!! No mohl bych to letos trochu objezdit, ale ještě nevím, kolik bude práce atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Tak na ty dva weekendy plus další pokud se domluví besídka si udělej-te volno. Stojí to zato To nebyl dobrej nápad vlest do další - už vůbec nic nestíhám - a to je nás tady jenom pár !!! Editováno: 7. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Rozvalene listove testo,posypane strouhanym syrem a zapecene v troube. Zabalit a poslat PPLkou vzorek pro degustaci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To nebyl dobrej nápad vlest do další - už vůbec nic nestíhám - a to je nás tady jenom pár !!! V prdeli co...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Když je nás tu i tam pár to jde ale - však víš Editováno: 7. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Když je nás tu i tam pár to jde ale - však víš Njn, je mě to jasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ale dneska to zatím vypadá že všichni ještě rochňají ve vanách a nebo už jsou na cestě někam za pařbou že je nás tu tak málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No já akorát půjdu za čtvrt hodinky na nádraží a pak zase zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Doprovodit a na noc sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Doprovodit a na noc sám ? Ne ne ne, podívat se do topírny do papirusů, která mrdkááá mě zítra ráno čeká na osobáku do Žďáru... Editováno: 7. Březen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Takže pracovní procházka !!! A když seš u toho Žďáru, psal jsem Vittovi, tak jsem zvědav. Nebo se do toho pustíme sami s jeho pomocí ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jj, pracovní, dá se říct... Jako bod číslo jedna v řešení besídky bych navrhoval nominaci termínu... Ináč teda jdu, za půl hodinky jsem zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ...Jako bod číslo jedna v řešení besídky bych navrhoval nominaci termínu... ... Bych to viděl 4.-5.4. nebo až po Velikonocích 18.-19.4.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zabalit a poslat PPLkou vzorek pro degustaci !!! Hosi ja su doma a valim sunky a nejak nevim co . Jinak Lado,poslat by nebyl asi problem.Vlezlo by to i do vetsi obalky ale ta dobrota by vyprachla cestou nebo by to sezrali na poste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ve 20:00 jdu koukat na Medvídka páč jsem ho ještě neviděl Poštu nebrat !!! To si přijedu osobně jak bude cesta na sever A to doufám že jich letos bude o něco víc než loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Už od pondělka. Tento týden jsme spolu byli už 3x. Po první jsme z toho měli trochu strach co bude ale bylo to přesně naopak a to co spolu ti dva dělali stálo zato. Dneska už otravoval kdy pojedeme zase a jestli pro něho zase v pondělí přijedu !!! To víš, tam kde se neřve, nikdo Ti nenadává, nic nevyčítá, slyšíš prosím tě a děkuji, je úplně o něčem jiným než to co je doma a on to pochopil taky a hodně rychle. tak to je dobře jen aby se doma neprokecl co tak držím palce, ať to dobře pokračáje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 taky budu koukat na Medvídka, teda pokud zas neskončim u Gran Turisma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Od pondělka jezdíme jednoduše do Brna na srazy nebo za klukama. Taky se toho prokecnutí trochu bojím ale poznal jakej je rozdíl a stejně pro mě je to "doma" konečná a jsem tu jenom v lacinějším podnájmu ikdyž je to kolikrát namrtvicu s těma třema ďůrama ale jak říkám - uvidím co pro mě sudičky nachystali dál !!! Není čas skončit někde jinde pokud jsi v hospodě na fóru !!! Teda už ve třech hospodách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ve 20:00 jdu koukat na Medvídka páč jsem ho ještě neviděl Poštu nebrat !!! To si přijedu osobně jak bude cesta na sever A to doufám že jich letos bude o něco víc než loni Tak treba ti to dovezu na nejaky SM sraz Medvidka uz jsem videl a pro mne nic moc film. Daki,kde to paris to GT ? Co navsteva uz je fuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 koukam hosi,ze v Hospe u Supu,jim tam delate vitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Od pondělka jezdíme jednoduše do Brna na srazy nebo za klukama. Taky se toho prokecnutí trochu bojím ale poznal jakej je rozdíl a stejně pro mě je to "doma" konečná a jsem tu jenom v lacinějším podnájmu ikdyž je to kolikrát namrtvicu s těma třema ďůrama ale jak říkám - uvidím co pro mě sudičky nachystali dál !!! Není čas skončit někde jinde pokud jsi v hospodě na fóru !!! Teda už ve třech hospodách tak už je dost velkej, tak by to snad mohl udržet, kdyby byl menší tak by to bylo horší.. počkej, jaký tři? vím jen o ženě a tchýni? ona tam bydlí ještě ženy sestra??? Daki,kde to paris to GT ? Co navsteva uz je fuc jj, už odjeli a zas je tu nějak smutno.. GT pařím na Playstu, koupil sem ho před 3týdny tak teprve začínám a až minulej pátek mi dorazila paměťovka, tak si dávám kariéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mas uz asi PS3 ,ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Bych to viděl 4.-5.4. nebo až po Velikonocích 18.-19.4.2009 Už su zase tady... Mě osobně by se to více hodilo 4.-5.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 koukam hosi,ze v Hospe u Supu,jim tam delate vitr Enom trošku jsme tam zavítali. Ale že to říkáš zrovna Ty kterej taky byl TAKY !!! a ze stejnýho důvodu jako my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak už je dost velkej, tak by to snad mohl udržet, kdyby byl menší tak by to bylo horší.. počkej, jaký tři? vím jen o ženě a tchýni? ona tam bydlí ještě ženy sestra??? ... Jj. A to pak dost často nemá chybu a je lepší zmizet někam hodně daleko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.