Březen 7, 200916 r Enom trošku jsme tam zavítali. Ale že to říkáš zrovna Ty kterej taky byl TAKY !!! a ze stejnýho důvodu jako my Tak musel jsem kouknout,at jsem v obraze
Březen 7, 200916 r Autor Mě osobně by se to více hodilo 4.-5.4. Mě je to celkem jedno ale aby se to stihlo domluvit. A hlavně aby i tam měli volno na tu noc !!! Nebo mám písnout i Badymu ???
Březen 7, 200916 r Jj. A to pak dost často nemá chybu a je lepší zmizet někam hodně daleko !!! tak to se nedivím! samotnýho mě to nejspíš čeká, ale jen Péťa a její máma..
Březen 7, 200916 r Autor Tak musel jsem kouknout,at jsem v obraze To je mě jasný když je tam někde od Vás A třeba pojede i na sraz do Beskyd když už o něm ví !!!
Březen 7, 200916 r Tak to ja mam take,ale uz jsem dlouho nehral. Napolsed Golf Mas tam cip na palene ?
Březen 7, 200916 r Autor tak to se nedivím! samotnýho mě to nejspíš čeká, ale jen Péťa a její máma.. Vy tam nakonec nebudete bydlet sami ?
Březen 7, 200916 r Mě je to celkem jedno ale aby se to stihlo domluvit. A hlavně aby i tam měli volno na tu noc !!! Nebo mám písnout i Badymu ??? Klidně písni Badymu, to je agitátor roty...
Březen 7, 200916 r To je mě jasný když je tam někde od Vás A třeba pojede i na sraz do Beskyd když už o něm ví !!! Zeby ale co jsem vypozoroval uz ridice ma
Březen 7, 200916 r Autor Zeby ale co jsem vypozoroval uz ridice ma Láhev 60% absintu ho vyřeší a hned bude sama a shánět řidiče !!!
Březen 7, 200916 r Tak to ja mam take,ale uz jsem dlouho nehral. Napolsed Golf Mas tam cip na palene ? nemám, dostal sem k tomu 2 hry a myslím, že hry nejsou tak drahý a pak se daj prodat, navíc mám kámoše na Ukrajině a tam stojí hra 60 Kč Vy tam nakonec nebudete bydlet sami ? vypadá to, že se budem stěhovat k jejím rodičům.. Péťa nechce být v Bolce Tak prej Rihanna je naprcaná, to sou věci... jj, taky koukám na koření
Březen 7, 200916 r Autor vypadá to, že se budem stěhovat k jejím rodičům.. Péťa nechce být v Bolce Z vlastní zkušennosti bych Vám to moc nedoporučoval
Březen 7, 200916 r Z vlastní zkušennosti bych Vám to moc nedoporučoval já vím, taky se mi tam moc nechce a oddaluju diskuzi.. ale asi mi nic jinýho nezbyde
Březen 7, 200916 r Láhev 60% absintu ho vyřeší a hned bude sama a shánět řidiče !!! Ty vogo,hrabe,ty jsi koumak
Březen 7, 200916 r Z vlastní zkušennosti bych Vám to moc nedoporučoval Ja zkusenost s timto nemam,ale pokud mas byt,tak bych k rodicum ani jednim nesel. Teda,pokud by nebyla nejaka krizovka.
Březen 7, 200916 r nemám, dostal sem k tomu 2 hry a myslím, že hry nejsou tak drahý a pak se daj prodat, navíc mám kámoše na Ukrajině a tam stojí hra 60 Kč Tak to je supa.....tak to mas fajne,kdyz mas takove moznosti.
Březen 7, 200916 r krizovka je taková, že mladá chce bejt pouze u rodičů.. kdyby nebyla těhotná, tak se na to vyseru a rozejdu se s ní, ale takhle to nejde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.