maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Enom trošku jsme tam zavítali. Ale že to říkáš zrovna Ty kterej taky byl TAKY !!! a ze stejnýho důvodu jako my Tak musel jsem kouknout,at jsem v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mě osobně by se to více hodilo 4.-5.4. Mě je to celkem jedno ale aby se to stihlo domluvit. A hlavně aby i tam měli volno na tu noc !!! Nebo mám písnout i Badymu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mas uz asi PS3 ,ze ? nn, bohužel jen PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jj. A to pak dost často nemá chybu a je lepší zmizet někam hodně daleko !!! tak to se nedivím! samotnýho mě to nejspíš čeká, ale jen Péťa a její máma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak musel jsem kouknout,at jsem v obraze To je mě jasný když je tam někde od Vás A třeba pojede i na sraz do Beskyd když už o něm ví !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak to ja mam take,ale uz jsem dlouho nehral. Napolsed Golf Mas tam cip na palene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak to se nedivím! samotnýho mě to nejspíš čeká, ale jen Péťa a její máma.. Vy tam nakonec nebudete bydlet sami ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mě je to celkem jedno ale aby se to stihlo domluvit. A hlavně aby i tam měli volno na tu noc !!! Nebo mám písnout i Badymu ??? Klidně písni Badymu, to je agitátor roty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To je mě jasný když je tam někde od Vás A třeba pojede i na sraz do Beskyd když už o něm ví !!! Zeby ale co jsem vypozoroval uz ridice ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak prej Rihanna je naprcaná, to sou věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zeby ale co jsem vypozoroval uz ridice ma Láhev 60% absintu ho vyřeší a hned bude sama a shánět řidiče !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak to ja mam take,ale uz jsem dlouho nehral. Napolsed Golf Mas tam cip na palene ? nemám, dostal sem k tomu 2 hry a myslím, že hry nejsou tak drahý a pak se daj prodat, navíc mám kámoše na Ukrajině a tam stojí hra 60 Kč Vy tam nakonec nebudete bydlet sami ? vypadá to, že se budem stěhovat k jejím rodičům.. Péťa nechce být v Bolce Tak prej Rihanna je naprcaná, to sou věci... jj, taky koukám na koření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Klidně písni Badymu, to je agitátor roty... Jdu na to a huvidíme !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 vypadá to, že se budem stěhovat k jejím rodičům.. Péťa nechce být v Bolce Z vlastní zkušennosti bych Vám to moc nedoporučoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jj, taky koukám na koření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jdu na to a huvidíme !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak prej Rihanna je naprcaná, to sou věci... To víš, konkurenční boj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Z vlastní zkušennosti bych Vám to moc nedoporučoval já vím, taky se mi tam moc nechce a oddaluju diskuzi.. ale asi mi nic jinýho nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Láhev 60% absintu ho vyřeší a hned bude sama a shánět řidiče !!! Ty vogo,hrabe,ty jsi koumak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Z vlastní zkušennosti bych Vám to moc nedoporučoval Ja zkusenost s timto nemam,ale pokud mas byt,tak bych k rodicum ani jednim nesel. Teda,pokud by nebyla nejaka krizovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nemám, dostal sem k tomu 2 hry a myslím, že hry nejsou tak drahý a pak se daj prodat, navíc mám kámoše na Ukrajině a tam stojí hra 60 Kč Tak to je supa.....tak to mas fajne,kdyz mas takove moznosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 krizovka je taková, že mladá chce bejt pouze u rodičů.. kdyby nebyla těhotná, tak se na to vyseru a rozejdu se s ní, ale takhle to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To víš, konkurenční boj !!! No ty woe, mi s tym přímo sere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mladá chce bejt pouze u rodičů.. Kolik jí je...? Deset...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kolik jí je...? Deset...? 21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.