John Doe Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Plné vedro studenej vody by jej pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Měla by naopak být ráda za to že ji někdo odpanil syna,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ty blaho,tady u nas pred barakem jednou sedeli dve kikánky s dětma a ty si kopali s míčem a každá druhá rána byla do mýho auta.To už jsem nevydržel a vyběhl na ně......co se pak dělo byl fakt mazec,docela mě nešetřily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nekecej! Fakt jo? A co Ty? Jak jsi reagoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Radši jsem se na ni vysral,sednul jsem do auta a odjel.On její manžel už prej seděl za vraždu.Nevím co je na tom pravdy,ale když jsem ho jednou viděl.....docela nářez,pazoury jako já stehna.Ale těch čůráků co jsem si vyslechnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To je hrozny! Ale docela jsi mě rozesmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Snad nespíte...tohle jsem našel a je to brutál...prej je čubka...http://jiri-dlabaja.blog.cz/ to mi včera posielal kamoš je to pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tak si to představ že bydleji nad Tebou v paneláku...to je na mašli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tak mi už máme sídliště naštěstí vyčištěný,pěkně bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 [ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mal som dosť keď každý den nad nami vŕtali :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Jdu skočit šipku do postele.Ted jsem koukál na teploměr a venku je minus 20.Masakr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 hľadali zlato,či čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 A nebo dělali děti...vrtali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 A koľko ich tam bolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 nie iba vrtali, typek čo tam býval bol nejaký kutil, ale tie panely v byte by som nechcel vidieť, diera musela byť všade nechápem, párkrát nás aj vytopili, divná rodinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Dobrou noc Škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 dobrú dobrú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Brobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Radši jsem se na ni vysral,sednul jsem do auta a odjel.On její manžel už prej seděl za vraždu.Nevím co je na tom pravdy,ale když jsem ho jednou viděl.....docela nářez,pazoury jako já stehna.Ale těch čůráků co jsem si vyslechnul... tady na to je jen jeden lak.... 9mm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak mi už máme sídliště naštěstí vyčištěný,pěkně bílý tak to by chtelo ale vsude takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Bré ránko.Nevíte jak je venku? Snad tam neni minus 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Bré ránko.Nevíte jak je venku? Snad tam neni minus 50 cus no nevim ale -30 mozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 štatl hlásil po ránu cca -10°C ale zatáhlo se a tak jde ta teplota nahoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nejedete někdo na hory? Co máte v plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.