Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Autičkóóóó... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 21 Hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Autičkóóóó... nějaké změny od loňska? nebo je to furt to stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já vím, taky se mi tam moc nechce a oddaluju diskuzi.. ale asi mi nic jinýho nezbyde Všude to nemusí být stejný jako to mám já. Ale tu diskuzi bych určitě zavedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nějaké změny od loňska? nebo je to furt to stejný? Tahle modrá je zatím furt stejná... Já jen uklízím obrázky na disku, tak jsem na to kápl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ty vogo,hrabe,ty jsi koumak A kromě toho pokaždý někdo musí vyhrát tak proč né on !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Všude to nemusí být stejný jako to mám já. Ale tu diskuzi bych určitě zavedl určitě to chce, ale stejně mě to sere.. nejradši bych bydlel ve svým, abych nemusel poslouchat kecy že nic nedělám atd.. asi to znáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tahle modrá je zatím furt stejná...Já jen uklízím obrázky na disku, tak jsem na to kápl... já jen jestli sem něco nepřehlídnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak prej Rihanna je naprcaná, to sou věci... a kdo to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak to je supa.....tak to mas fajne,kdyz mas takove moznosti. jj, na pohodu jen sem moc často nejezdí, tak jednou za dva měsíce.. ale já ty hry budu mít stejně na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 přežral sem se štrůdlu, co mi přivezla mamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 určitě to chce, ale stejně mě to sere.. nejradši bych bydlel ve svým, abych nemusel poslouchat kecy že nic nedělám atd.. asi to znáš.. Bohužel né "asi" ale určitě A těch 13.let co jsem musel už mě stačí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 a kdo to je Momentálně další černovláska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 přežral sem se štrůdlu, co mi přivezla mamka jo mamcine kolace a buchyty,jsou dost dobre asi poskadlim mamcu,at neco upece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Momentálně další černovláska... tu nejak neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 přežral sem se štrůdlu, co mi přivezla mamka Kua a mě nikdo nic nepřiveze, všechno musím udělat sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Klidně písni Badymu, to je agitátor roty... Tož napisáno a máš od něj i odpověď v tom Srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak co pánové,razíte někam popít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tu nejak neznam Ty nechodíš na óčko ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Bohužel né "asi" ale určitě A těch 13.let co jsem musel už mě stačí !!! ikdyž si říkám, že Péti mamka není zas tak špatná.. teď s ní vycházím, ale co bude za pár let, navíc když se uvidíme denně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak co pánové,razíte někam popít? Já neé. Stačí když saje Ovi s Bobíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Spidi. To je ona ? Pokud jo,tak mne moc neuchvatila . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ty nechodíš na óčko ?!? Ja chodim na OO ale ted uz mam tyden moznost kukat na Očko,ale nejak moc nekukam....zrovna ted mam CZaSK a je tam Lucie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak co pánové,razíte někam popít? já už si rozdělal sedmičku bílého Spidi. To je ona ? Pokud jo,tak mne moc neuchvatila . j, to je ona! kočička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já neé. Stačí když saje Ovi s Bobíkem Taky jdu něco málo posát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.