Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ikdyž si říkám, že Péti mamka není zas tak špatná.. teď s ní vycházím, ale co bude za pár let, navíc když se uvidíme denně.. No právě !!! To já měl ze začátku taky tak, ale poslední dobou je to víc naopak Jenže už to neřeším tak mě to nevadí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ja chodim na OO ale ted uz mam tyden moznost kukat na Očko,ale nejak moc nekukam....zrovna ted mam CZaSK a je tam Lucie. já kouká na zprávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ja chodim na OO ale ted uz mam tyden moznost kukat na Očko,ale nejak moc nekukam....zrovna ted mam CZaSK a je tam Lucie. Svítání noci !!! - taky to poslouchám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No právě !!! To já měl ze začátku taky tak, ale poslední dobou je to víc naopak Jenže už to neřeším tak mě to nevadí !!! nejhorší je, že maminky rozrejpávaj ikdyž musím říct, že teď je "tchýně" na mojí straně.. protože těhule je nějaká divná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Spidi. To je ona ? Pokud jo,tak mne moc neuchvatila . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ... Jenže to právě přejde a na obou stranách ikdyž nemusí ale já osobně bych do toho už podruhý rozhodně nešel !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jenže to právě přejde a na obou stranách ikdyž nemusí ale já osobně bych do toho už podruhý rozhodně nešel !!! jak říkám, mě se taky nechce tak uvidíme, jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) mala dama a mantel Editováno: 7. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ... Přeju ať to dopadne jenom dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Přeju ať to dopadne jenom dobře díky! ono nějak to dopadnout musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jinak než dobře nebrat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 houhouhooou .... Spidul,,tu octavecku mam jeste nekde v kompu doma ulozenou a dik prave si mi pripomnel ,ze na me v kabici cekaj rozdelany octule a fabca v kombajnu ,,uz je musim dat chudery dokupy Jinac koukam,zase je to tady samej vtipek ,sama baba ... Tak to ma bejt ... Co se tyce r32 tak mate pravdu ,, bez modtyho difuzoru by to bylo lepsi a pod tim snehem to bylo pekny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jak rika Bobik...jdu dat kraula do vany .....nebo tak nejak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jak rika Bobik...jdu dat kraula do vany .....nebo tak nejak to je Kdoví ke komu chodí do bazénu když se jde koupat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Spidi - máš odpo v putice u Supů !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 HF: Už tam jdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kucí, pošlite mě nějakej veselej mejl na 754.067@seznam.cz Potřebuju rozesmít tu svoji slečnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dneska tady tomu pěkně dáváme !!! Jdu kouknout a třeba něco najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 něco tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dneska tady tomu pěkně dáváme !!!Jdu kouknout a třeba něco najdu pěkné.. i já dnes večer něco málo přidám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 něco tam máš Moc díky, paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Moc díky, paráda... NZ! ještě mám zásobu asi 350 MB kdybys chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Moc díky všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ... I něco málo odemě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.