Březen 7, 200916 r Autor ikdyž si říkám, že Péti mamka není zas tak špatná.. teď s ní vycházím, ale co bude za pár let, navíc když se uvidíme denně.. No právě !!! To já měl ze začátku taky tak, ale poslední dobou je to víc naopak Jenže už to neřeším tak mě to nevadí !!!
Březen 7, 200916 r Ja chodim na OO ale ted uz mam tyden moznost kukat na Očko,ale nejak moc nekukam....zrovna ted mam CZaSK a je tam Lucie. já kouká na zprávy
Březen 7, 200916 r Autor Ja chodim na OO ale ted uz mam tyden moznost kukat na Očko,ale nejak moc nekukam....zrovna ted mam CZaSK a je tam Lucie. Svítání noci !!! - taky to poslouchám !!!
Březen 7, 200916 r No právě !!! To já měl ze začátku taky tak, ale poslední dobou je to víc naopak Jenže už to neřeším tak mě to nevadí !!! nejhorší je, že maminky rozrejpávaj ikdyž musím říct, že teď je "tchýně" na mojí straně.. protože těhule je nějaká divná..
Březen 7, 200916 r Autor ... Jenže to právě přejde a na obou stranách ikdyž nemusí ale já osobně bych do toho už podruhý rozhodně nešel !!!
Březen 7, 200916 r Jenže to právě přejde a na obou stranách ikdyž nemusí ale já osobně bych do toho už podruhý rozhodně nešel !!! jak říkám, mě se taky nechce tak uvidíme, jak to dopadne
Březen 7, 200916 r houhouhooou .... Spidul,,tu octavecku mam jeste nekde v kompu doma ulozenou a dik prave si mi pripomnel ,ze na me v kabici cekaj rozdelany octule a fabca v kombajnu ,,uz je musim dat chudery dokupy Jinac koukam,zase je to tady samej vtipek ,sama baba ... Tak to ma bejt ... Co se tyce r32 tak mate pravdu ,, bez modtyho difuzoru by to bylo lepsi a pod tim snehem to bylo pekny .)
Březen 7, 200916 r Autor jak rika Bobik...jdu dat kraula do vany .....nebo tak nejak to je Kdoví ke komu chodí do bazénu když se jde koupat !!!
Březen 7, 200916 r Kucí, pošlite mě nějakej veselej mejl na 754.067@seznam.cz Potřebuju rozesmít tu svoji slečnu...
Březen 7, 200916 r Dneska tady tomu pěkně dáváme !!!Jdu kouknout a třeba něco najdu pěkné.. i já dnes večer něco málo přidám...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.