Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jj, paráda, díky Laďo, hlavně ten trpoš na pumpě, to sme scali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mám jich tam nějakejch 850 ale určitě né všechny na přeposlání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mám jich tam nějakejch 850 ale určitě né všechny na přeposlání Je mě to jasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 hmmm, slušnej počet, já kdybych to nemazal, tak jich tam mám možná taky tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dřív jsem si to ukládal ale potom né všechno šlo otevřít a teď co je schránka neomezená tak to neřeším si to někam ukládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já zas chci mít ve schránce trochu pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak ještě že to vím a jdu Ti to trochu zaneřádit - aspoň tu služební !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já tam mám mrdník jak gatě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Já to musím probírat a mazat průběžně páč mě tam chodí upozornění na mé odpovědi z fóra a těch třeba jako dneska je tam něúrekom Editováno: 7. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak ještě že to vím a jdu Ti to trochu zaneřádit - aspoň tu služební !!! služební néééé! jedině soukromej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Já to musím probírat a mazat průběžně páč mě tam chodí upozornění na mé odpovědi z fóra a těch třeba jako dneska je tam něúrekom to jako co odpověď, to mail??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 služební néééé! jedině soukromej Nemám - pošli než bude pozdě !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) .. Editováno: 7. Březen 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 to jako co odpověď, to mail??? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=UserCP&CODE=02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) ... Jdu to přepsat. Tam se koukni a vymaž to co máš na tom druhým !!! Editováno: 7. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=UserCP&CODE=02 to mám nastavený taky, co SZ to email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak jsem tu opet. Byl jsem provetrat auti. Jste vseci u Supu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) Jak kdo - já jsem všude a nikde !!! Jó a Janinka05 šla už dávno spát !!! Editováno: 7. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Koukam Jsi nocni hlidac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To né ale většinou chodím o weekendech na noční tak jsem z toho časově wolaký zmetěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak jsem tu opet. Byl jsem provetrat auti.Jste vseci u Supu týjo, tak to by u mě teď dopadlo špatně mám v sobě lahvinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To né ale většinou chodím o weekendech na noční tak jsem z toho časově wolaký zmetěný no a jakto, že seš dneska doma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To né ale většinou chodím o weekendech na noční tak jsem z toho časově wolaký zmetěný aha,to mas blbinko.Jak tak koukam,ty toho asi moc celkove nenaspis,ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 týjo, tak to by u mě teď dopadlo špatně mám v sobě lahvinku Takze jsi koukalna film nebo pil u Grant Turisma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 koukal sem na Medvídka a ted na Mission Impossible a asi půjdu spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.