Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

dobrou

dobrou . I ja mizim,takze i ja preju dobru noc.

• Autor

Tož teda dobrou :palec2:

Já tady asi ještě nějakou tu chvílu pobudu než pudu taky !!!

tak to tu hlidej :palec:

• Autor

Uvidíme jak dlouho to tu sám přežiju když jdete všichni do peřin ;)

Tak koukám.že všichni odpadli a nějak není co číst. V bedně je prd tak nevím... :feve:

• Autor

Všichni né !!!

V bedně jenom poslouchám Mission Impossible a lezu po netu kde se dá lol

Myslím,že za to co vysílají ba nám měli ješťe platit co? Hokej stál dneska taky za prd, tak uš nevím na co koukat tak netuju. Poslal jsem Spidimu pár srandamailů. tak snad neusnul.... :smich:

• Autor

No já myslím že Spidi už dávno dělá jiný a záživnější věci než čtení mailů !!!

Koukal jsem na fotky a máš pěknou Oktu. A ty Liťáky to je bomba. Taky o nějakých pěkných uvažuju. No ale tyhle Dotz to je paráda a seknou jí. Je to ale pálka 3500,- za jeden co? :kuk:

No já myslím že Spidi už dávno dělá jiný a záživnější věci než čtení mailů !!!

No je mladej tak ať si užije. U nás už to není tak pravidelný..... :smich:

• Autor

Dík :palec2:

Taky jsem je vybíral pomale půl roku a tenkrát mě přišli na 4.200,- ale teď už je to určitě míň ;)

Dík :palec2:

Taky jsem je vybíral pomale půl roku a tenkrát mě přišli na 4.200,- ale teď už je to určitě míň ;)

Jo koukal jsem u BBS jsou 17'' za cca 3500,- Asi letos napíšu ježíškovi a uvidíme. ;)

• Autor

To mu přeju dobrý oko při vybírání páč je jich opravdu hodně a každej rok zase přibudou :palec2:

To mu přeju dobrý oko při vybírání páč je jich opravdu hodně a každej rok zase přibudou :palec2:

To máš pravdu,ale já jsem strašně vybíravej a musí mi to padnout do oka. A to tyhle padly hned. Jsou to špica struhadla..

• Autor

Jenom aby se neobjevili ještě nějaký další a budeš tápat jako já než je koupíš. Není to jednoduchý si vybrat z tolika ;)

Jenom aby se neobjevili ještě nějaký další a budeš tápat jako já než je koupíš. Není to jednoduchý si vybrat z tolika ;)

Hele hrabě nejsi ty z Moravy? (podle písma.) Já se narodil v Boskovicích a teď bydlím kousek od Brandýsa n Labem. Na Moravě mám všecky příbuzný a jezdím tam každé léto. :)

• Autor

No asi bych řek že jo !!! lol A teda na rozdíl od Tebe su tady pořád a jenom někdy jezdím po srazech bych vytáhl paty i někam jinam !!!

No asi bych řek že jo !!! lol A teda na rozdíl od Tebe su tady pořád a jenom někdy jezdím po srazech bych vytáhl paty i někam jinam !!!

To já zase vytahuju paty tady odsud, kdykoli můžu tak mizím. Už se zase těším do sklípku a na burčák do Mikulova. Min. rok jsme byly s polovičkou ve Znojmě na vinobraní a myslím,že to tam nějak upadá. Je to samej rákosák a značkový zboží hadidas... lol

• Autor

Tak tam já ještě nebyl páč mě to ani moc neláká a stejně na prášky chlemtat nemůžu ;) Tak jezdím jenom po některejch srazech s mladým aby jsme nemuseli být doma, něco si užili a on se i někam podíval :)

Tak tam já ještě nebyl páč mě to ani moc neláká a stejně na prášky chlemtat nemůžu ;) Tak jezdím jenom po některejch srazech s mladým aby jsme nemuseli být doma, něco si užili a on se i někam podíval :)

To je dobře,aspoň mladej nemá čas na kraviny. Já to taky tak dělám, ale on je nejradši u PC a fachčí hry. Abych se přiznal trošku mě tím nakazil. No nic. Dám si štamprlu slivky před spaním a zalehnu. Měj se krásně a někdy zas pokecáme. Zdar. ;) rosťa.

• Autor

To on je rád když někam jedeme :palec2: a poslední dobou obzvlášť !!!

Dochlemtám čaj a pudu taky do pelechu. Někdy se tady potkáme určitě a dáme zase řeč :palec2:

Dobrou Laďa

Spíte? :feve:

ještě nee,nějak se mi ten večírek protáhnul

Dobre ranko.

Ja uz nespim a mam hlad :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.