Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 dobrou . I ja mizim,takze i ja preju dobru noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tož teda dobrou Já tady asi ještě nějakou tu chvílu pobudu než pudu taky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak to tu hlidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Uvidíme jak dlouho to tu sám přežiju když jdete všichni do peřin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak koukám.že všichni odpadli a nějak není co číst. V bedně je prd tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Všichni né !!! V bedně jenom poslouchám Mission Impossible a lezu po netu kde se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Myslím,že za to co vysílají ba nám měli ješťe platit co? Hokej stál dneska taky za prd, tak uš nevím na co koukat tak netuju. Poslal jsem Spidimu pár srandamailů. tak snad neusnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No já myslím že Spidi už dávno dělá jiný a záživnější věci než čtení mailů !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Koukal jsem na fotky a máš pěknou Oktu. A ty Liťáky to je bomba. Taky o nějakých pěkných uvažuju. No ale tyhle Dotz to je paráda a seknou jí. Je to ale pálka 3500,- za jeden co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No já myslím že Spidi už dávno dělá jiný a záživnější věci než čtení mailů !!! No je mladej tak ať si užije. U nás už to není tak pravidelný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dík Taky jsem je vybíral pomale půl roku a tenkrát mě přišli na 4.200,- ale teď už je to určitě míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dík Taky jsem je vybíral pomale půl roku a tenkrát mě přišli na 4.200,- ale teď už je to určitě míň Jo koukal jsem u BBS jsou 17'' za cca 3500,- Asi letos napíšu ježíškovi a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To mu přeju dobrý oko při vybírání páč je jich opravdu hodně a každej rok zase přibudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To mu přeju dobrý oko při vybírání páč je jich opravdu hodně a každej rok zase přibudou To máš pravdu,ale já jsem strašně vybíravej a musí mi to padnout do oka. A to tyhle padly hned. Jsou to špica struhadla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jenom aby se neobjevili ještě nějaký další a budeš tápat jako já než je koupíš. Není to jednoduchý si vybrat z tolika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jenom aby se neobjevili ještě nějaký další a budeš tápat jako já než je koupíš. Není to jednoduchý si vybrat z tolika Hele hrabě nejsi ty z Moravy? (podle písma.) Já se narodil v Boskovicích a teď bydlím kousek od Brandýsa n Labem. Na Moravě mám všecky příbuzný a jezdím tam každé léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No asi bych řek že jo !!! A teda na rozdíl od Tebe su tady pořád a jenom někdy jezdím po srazech bych vytáhl paty i někam jinam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No asi bych řek že jo !!! A teda na rozdíl od Tebe su tady pořád a jenom někdy jezdím po srazech bych vytáhl paty i někam jinam !!! To já zase vytahuju paty tady odsud, kdykoli můžu tak mizím. Už se zase těším do sklípku a na burčák do Mikulova. Min. rok jsme byly s polovičkou ve Znojmě na vinobraní a myslím,že to tam nějak upadá. Je to samej rákosák a značkový zboží hadidas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak tam já ještě nebyl páč mě to ani moc neláká a stejně na prášky chlemtat nemůžu Tak jezdím jenom po některejch srazech s mladým aby jsme nemuseli být doma, něco si užili a on se i někam podíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak tam já ještě nebyl páč mě to ani moc neláká a stejně na prášky chlemtat nemůžu Tak jezdím jenom po některejch srazech s mladým aby jsme nemuseli být doma, něco si užili a on se i někam podíval To je dobře,aspoň mladej nemá čas na kraviny. Já to taky tak dělám, ale on je nejradši u PC a fachčí hry. Abych se přiznal trošku mě tím nakazil. No nic. Dám si štamprlu slivky před spaním a zalehnu. Měj se krásně a někdy zas pokecáme. Zdar. rosťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To on je rád když někam jedeme a poslední dobou obzvlášť !!! Dochlemtám čaj a pudu taky do pelechu. Někdy se tady potkáme určitě a dáme zase řeč Dobrou Laďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Spíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Spíte? ještě nee,nějak se mi ten večírek protáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Dobre ranko. Ja uz nespim a mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.