maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Bricho plne a tu je porad prazdno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jiřiku: vstáváš nějak brzo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 cest vsem.. nedele... ale je mi dobre a jsem strizliv paradicka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Ovi! Musim se Ti pochlubit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 zdarek - cimpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Velkou výhrou na plese Černé hory! Jiřik sice vyhrál hodnotnější cenu -to Báwo ale já včera v noci toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no vidis to gratuluju - toho chlastu se zbavis v pohode ale umis jezdit na kole? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Romane- tak to gratulaece.Tak se ti tam pri tom nechtelo Jak bylo ? Ty auta za tebou,byly take mozno vyhrat Na kole budes jezdit do prace ?? Ovi,tak super den co Editováno: 8. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 maros: přesně tak.Včera jsem to psal Jerovi že se mi tam moc nechce a Jero mi psal že právě když se člověk netěší tak to dopadne uplně obráceně a měl pravdu! Ovi: kolo mi ukradli ale snad jsem na to ještě nezapomněl... snad to uřídim! Jinak to byla prdel když jsem se v jednu ráno už docela navátej se procházel po sálu s horáčem Lidi se tlemili a asi si řikali co to je za magora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Maros a Ovi: díky za blahopřání na kole jezdit nebudu protože se v obleku jezdí špatně a pak u nás to je sebevražda jet na kole po silnici i když jsem cca 5 km od kanclu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no nic tak asi jdu neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Je neděle od slova nedělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ovi.Ty jsi zase v praci nebo doma budes makat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jééé mě je nějak šoufl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi: co to je? Co to je ecodiesel? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=166630 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlapi: co to je? Co to je ecodiesel?http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=166630 Mělo by to mít užší kola,menší spotřebu,myslím že jiný vstřiky atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 pěkné nedělní dopoledne tak mě po včerejšku ani není zle, což je divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Mělo by to mít užší kola,menší spotřebu,myslím že jiný vstřiky atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ovi.Ty jsi zase v praci nebo doma budes makat ? dnes ne v praci - soukr. byznys... nejaky kompy apod. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jééé mě je nějak šoufl a to me ne vcera jsem nikde nebyl... !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 a to me ne vcera jsem nikde nebyl... !! ja prave jo a natahl jsem to az do sesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ja prave jo a natahl jsem to az do sesti hmmm, a to už seš vzhůru jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Přeji dobré dopoledne hospodáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ááá, dobré ráno Ládíku! dlouho si tu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 hmmm, a to už seš vzhůru jo? je mi tak blbě že nemůžu ani spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.