Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj kuci! Máte nakoupeny květiny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ja prave jo a natahl jsem to az do sesti si jinej hrac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 je mi tak blbě že nemůžu ani spát jj, to znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj kuci! Máte nakoupeny květiny??? nj, máš recht, dneska je MDŽ! a kua! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Přeji dobré dopoledne hospodáři zdarek!! no nic tak ja mizim neco poresit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 si jinej hrac znáš to,první liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Takovej to byl pěknej svátek! Já koupil květiny mamce,segře a "spolubydlíci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 hmmm, to já koupím mamce "spolubydlící" se přestěhovala k babičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Takovej to byl pěknej svátek! Já koupil květiny mamce,segře a "spolubydlíci" A který v květináču !!! Víš přece že ženu ani květinou neuhodíš ale o květináču tam není ani zmíňka Už máš helmu sporťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Hrábě: na co helmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Hrábě: na co helmu? na kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Hrábě: na co helmu? To nebylo Tvoje kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo kolo! No jasně!!! ale helmu nemám-mám tvrdou a odolnou hlavu neboli palici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 není náhodou helma povinná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Je ale myslím že pro děti ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo kolo! No jasně!!! ale helmu nemám-mám tvrdou a odolnou hlavu neboli palici! To já si zatím taky říkám !!! Venku vylezl oskar tak abys ho pořádně zajel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jo to bylo vlastně na Slovensku, jak maj ten novej zákon.. tady je to jen do 18 na silnicích první třídy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Je ale myslím že pro děti ne? Pro ty určitě ale nevím jestli jenom do 15. nebo až do 18.let Na lyže by mělo platit asi něco podobnýho, né ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdar hosani. dneska na radiu Hey zahrajou rockove k MDZ http://www.radiohey.cz/ostrava/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To já si zatím taky říkám !!! Venku vylezl oskar tak abys ho pořádně zajel Tak u nas je zatazeno a po oskarovi ani pamatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdar hosani. dneska na radiu Hey zahrajou rockove k MDZ http://www.radiohey.cz/ostrava/ Ahoj kamaráde Nějak tam nejsou babičky ale na milenky nezapomněli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak u nas je zatazeno a po oskarovi ani pamatka. Tak to musíš k nám dolů, víc na jih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 H.K hlásí bezvětří a myslím že sluníčko je na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj kamaráde Nějak tam nejsou babičky ale na milenky nezapomněli Vidia..... treba jim tam napsat Na jihu jsem dlouho nebyl a je fakt ze tam mam kamosku - teda myslim blizko Zetoru- a na Slatine jsem byl na prijmaci a KRK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Jj. Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď, ... Editováno: 8. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.