maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 prave ze to neni tak i kdyz by za hrich stala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to jsi měl brouzdat i jinde !!! Ale asi je to všude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nevim jak ostatni,ale ja uz dlabu obed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Maros: já jsem ještě ani nesnídal a Ty už obědváš jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to já odjíždím k našim páč mě tu nikdo neuvaří Ale na druhou stranu budu mět velice klidné odpoledne Tak večer pánové, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to já odjíždím k našim páč mě tu nikdo neuvaří Ale na druhou stranu budu mět velice klidné odpoledne Tak večer pánové, ahoj čoveče, asi taky pojedu k mamce na oběd sice tu byla včera, ale nějak mě už nebaví tu bejt pořád sám navíc se musím stavit i u tý exotky.. tak hojec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 koukám, že dneska bylo na Karvinsku "veselo" TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 'Dakie' : taky jsem na to koukal.Musel to být masakr.ŠÍLENÝ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) ja uz po O.Smazacek a opekane kobzole.Hodim asi 20 Take jsem to cetl a musi se zajit zeptat mamci. Byl tam vcera nekde take na oslave Hrabe a Daki,tak at vam u mamci chutna Editováno: 8. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Jero! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Jero! Zdravím všecky .... Cao Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdravím všecky .... Cao Romane zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 zdarec pane Zdárek jak to dneska jde ? Co autak ,porad cisty nebo uz se stihlo zaspinit ?.... Tady nam zase vcera neco malo nasnezilo ,takze pekne hnus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdárek jak to dneska jde ? Co autak ,porad cisty nebo uz se stihlo zaspinit ?.... Tady nam zase vcera neco malo nasnezilo ,takze pekne hnus ... Mě je dneska trochu zle,včera jsem to zase nějak přepísknul.Jinak auťák stojí od tý doby co jsem ho umyl v garáži,takže zatím čistej.A myslím že dneska se řízení vyhnu velkým obloukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Mě je dneska trochu zle,včera jsem to zase nějak přepísknul.Jinak auťák stojí od tý doby co jsem ho umyl v garáži,takže zatím čistej.A myslím že dneska se řízení vyhnu velkým obloukem jasny chapu ,, Ja jsem naopak vcera odpocival tak pohodicka ... No tady u nas ,humidor nehoraznej ,snih,dest,slunko ,snih atd... Zjn,bude skoda ho vytahnout a klazdopadne dneska odpocivej kdyz bylo vcera veselo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jasny chapu ,, Ja jsem naopak vcera odpocival tak pohodicka ... No tady u nas ,humidor nehoraznej ,snih,dest,slunko ,snih atd... Zjn,bude skoda ho vytahnout a klazdopadne dneska odpocivej kdyz bylo vcera veselo ... tak u nas je docela hezky,primo pocasi na nejakou vyjizdku,ale prdim na to.Max vecer za slecnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak u nas je docela hezky,primo pocasi na nejakou vyjizdku,ale prdim na to.Max vecer za slecnou Tady ted taky pekne sviti slunec ,ale jeste se to pokazi asi.... Jj,vecerni pikle taky kuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tady ted taky pekne sviti slunec ,ale jeste se to pokazi asi.... Jj,vecerni pikle taky kuju jojo,musime se na vecer nejak zabavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jojo,musime se na vecer nejak zabavit Presne tak ... Nic,mizim nachvili do prirody ...tak se zatim mej a prijemny zbytek vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Presne tak ... Nic,mizim nachvili do prirody ...tak se zatim mej a prijemny zbytek vikendu taky se měj a užij si to.Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak mám první jizdu na kole za sebou a málem jsem si dal na hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak mám první jizdu na kole za sebou a málem jsem si dal na hubu musíš trochu potrénovat Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ne ale fakt!Proč to kolo nejede rovně když pustim řidítka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 dobrý den zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.