Březen 8, 200916 r Autor Tak to já odjíždím k našim páč mě tu nikdo neuvaří Ale na druhou stranu budu mět velice klidné odpoledne Tak večer pánové, ahoj
Březen 8, 200916 r Tak to já odjíždím k našim páč mě tu nikdo neuvaří Ale na druhou stranu budu mět velice klidné odpoledne Tak večer pánové, ahoj čoveče, asi taky pojedu k mamce na oběd sice tu byla včera, ale nějak mě už nebaví tu bejt pořád sám navíc se musím stavit i u tý exotky.. tak hojec
Březen 8, 200916 r ja uz po O.Smazacek a opekane kobzole.Hodim asi 20 Take jsem to cetl a musi se zajit zeptat mamci. Byl tam vcera nekde take na oslave Hrabe a Daki,tak at vam u mamci chutna Upraveno Březen 8, 200916 r od maros
Březen 8, 200916 r zdarec pane Zdárek jak to dneska jde ? Co autak ,porad cisty nebo uz se stihlo zaspinit ?.... Tady nam zase vcera neco malo nasnezilo ,takze pekne hnus ...
Březen 8, 200916 r Zdárek jak to dneska jde ? Co autak ,porad cisty nebo uz se stihlo zaspinit ?.... Tady nam zase vcera neco malo nasnezilo ,takze pekne hnus ... Mě je dneska trochu zle,včera jsem to zase nějak přepísknul.Jinak auťák stojí od tý doby co jsem ho umyl v garáži,takže zatím čistej.A myslím že dneska se řízení vyhnu velkým obloukem
Březen 8, 200916 r Mě je dneska trochu zle,včera jsem to zase nějak přepísknul.Jinak auťák stojí od tý doby co jsem ho umyl v garáži,takže zatím čistej.A myslím že dneska se řízení vyhnu velkým obloukem jasny chapu ,, Ja jsem naopak vcera odpocival tak pohodicka ... No tady u nas ,humidor nehoraznej ,snih,dest,slunko ,snih atd... Zjn,bude skoda ho vytahnout a klazdopadne dneska odpocivej kdyz bylo vcera veselo ...
Březen 8, 200916 r jasny chapu ,, Ja jsem naopak vcera odpocival tak pohodicka ... No tady u nas ,humidor nehoraznej ,snih,dest,slunko ,snih atd... Zjn,bude skoda ho vytahnout a klazdopadne dneska odpocivej kdyz bylo vcera veselo ... tak u nas je docela hezky,primo pocasi na nejakou vyjizdku,ale prdim na to.Max vecer za slecnou
Březen 8, 200916 r tak u nas je docela hezky,primo pocasi na nejakou vyjizdku,ale prdim na to.Max vecer za slecnou Tady ted taky pekne sviti slunec ,ale jeste se to pokazi asi.... Jj,vecerni pikle taky kuju
Březen 8, 200916 r Tady ted taky pekne sviti slunec ,ale jeste se to pokazi asi.... Jj,vecerni pikle taky kuju jojo,musime se na vecer nejak zabavit
Březen 8, 200916 r jojo,musime se na vecer nejak zabavit Presne tak ... Nic,mizim nachvili do prirody ...tak se zatim mej a prijemny zbytek vikendu
Březen 8, 200916 r Presne tak ... Nic,mizim nachvili do prirody ...tak se zatim mej a prijemny zbytek vikendu taky se měj a užij si to.Čus
Březen 8, 200916 r Tak mám první jizdu na kole za sebou a málem jsem si dal na hubu musíš trochu potrénovat Romane
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.