Tomas_ek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 čus, rozpoutal si mánii. Kámoš mi dnes přivezl ukázat nový báfo 53O a neskutečnej mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) cus hosi. Jsem uz zase tu. Jsem trosku pospal ale uz zase ziju. Bobik,rikas Bawo manii zacal Jirik Editováno: 8. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 si včera chlastal? jj Jirka rozpoutal manii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Chlastal ale mattoni zelene jabko,takze tim to nebylo . Po strasne dlouhe dobe jsem lehnul po obede a tak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 po bídku se natáhnout a dát si šlofíčka Tak to naposledy asi někdy v mateřský školce ale určitě to bylo parádní co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 čus, rozpoutal si mánii. Kámoš mi dnes přivezl ukázat nový báfo 53O a neskutečnej mazec no jo,530ka je jiná liga.To by se mi taky líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Cyklista zdraví škodováky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Cyklista zdraví škodováky Aj ja zdravím...čo už si bol vyskúšať "mašinu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 'wrccko' : čáu chlape! Ano! Byl jsem to projet cca asi deset kilometru a málem jsem si namlátil na hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 hlavne, že si celý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Nic chlapi.Jedu se segrou na cvičák.Dostala od táty Peugeota 206 k narozkám a tak to jdeme projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 to se někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Cyklista zdraví škodováky Jak dopadla premiérová jízda ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jak dopadla premiérová jízda ??? Zdar Laďo. Tak co oběd u rodičů? Knedlo,vepř,zelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdar Laďo. Tak co oběd u rodičů? Knedlo,vepř,zelo? Ne, ne. Přírodní řízeček z králíka, opečený brambory a žampiony se zeleninkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 u nás proběhla čína a včera řízečky, takže jsem z víkendu přežranej jako svině )) pěkný večer hospodáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ne, ne. Přírodní řízeček z králíka, opečený brambory a žampiony se zeleninkou Ta já měl taky brambory se žampionama, ale bez králíka. Takže tak akorát naplnit žaludek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 u nás proběhla čína a včera řízečky, takže jsem z víkendu přežranej jako svině ))pěkný večer hospodáři Taky ses nešetřil jak tak čtu Napiš Vittovi a popožeň Besedu - BadyS psal že ho máme popohnat a mě ještě neodpověděl z minulího týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ta já měl taky brambory se žampionama, ale bez králíka. Takže tak akorát naplnit žaludek. Jo, jo, bez králíka ale zato s celou krůtou, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 hoj ve spolek u mě proběhly holandský řízečky a bramborová kašička a jako zákusek štrůdlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Už toho necháme páč dostávám hlad a nic tu nenám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Hrábě! Dopadlo to dobře.Jsem živej.Jen pořád zkoumám proč se musim držet za jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo, jo, bez králíka ale zato s celou krůtou, že jj.Krůtu jsem viděl naposledy před několika lety. Takže bez krůty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdravíčko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Už toho necháme páč dostávám hlad a nic tu nenám já mám, ale nechce se mi dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.