Březen 8, 200916 r čus, rozpoutal si mánii. Kámoš mi dnes přivezl ukázat nový báfo 53O a neskutečnej mazec
Březen 8, 200916 r cus hosi. Jsem uz zase tu. Jsem trosku pospal ale uz zase ziju. Bobik,rikas Bawo manii zacal Jirik Upraveno Březen 8, 200916 r od maros
Březen 8, 200916 r Chlastal ale mattoni zelene jabko,takze tim to nebylo . Po strasne dlouhe dobe jsem lehnul po obede a tak to dopadlo.
Březen 8, 200916 r po bídku se natáhnout a dát si šlofíčka Tak to naposledy asi někdy v mateřský školce ale určitě to bylo parádní co
Březen 8, 200916 r čus, rozpoutal si mánii. Kámoš mi dnes přivezl ukázat nový báfo 53O a neskutečnej mazec no jo,530ka je jiná liga.To by se mi taky líbilo
Březen 8, 200916 r 'wrccko' : čáu chlape! Ano! Byl jsem to projet cca asi deset kilometru a málem jsem si namlátil na hubu
Březen 8, 200916 r Nic chlapi.Jedu se segrou na cvičák.Dostala od táty Peugeota 206 k narozkám a tak to jdeme projet.
Březen 8, 200916 r Jak dopadla premiérová jízda ??? Zdar Laďo. Tak co oběd u rodičů? Knedlo,vepř,zelo?
Březen 8, 200916 r Autor Zdar Laďo. Tak co oběd u rodičů? Knedlo,vepř,zelo? Ne, ne. Přírodní řízeček z králíka, opečený brambory a žampiony se zeleninkou
Březen 8, 200916 r u nás proběhla čína a včera řízečky, takže jsem z víkendu přežranej jako svině )) pěkný večer hospodáři
Březen 8, 200916 r Ne, ne. Přírodní řízeček z králíka, opečený brambory a žampiony se zeleninkou Ta já měl taky brambory se žampionama, ale bez králíka. Takže tak akorát naplnit žaludek.
Březen 8, 200916 r Autor u nás proběhla čína a včera řízečky, takže jsem z víkendu přežranej jako svině ))pěkný večer hospodáři Taky ses nešetřil jak tak čtu Napiš Vittovi a popožeň Besedu - BadyS psal že ho máme popohnat a mě ještě neodpověděl z minulího týdne
Březen 8, 200916 r Autor Ta já měl taky brambory se žampionama, ale bez králíka. Takže tak akorát naplnit žaludek. Jo, jo, bez králíka ale zato s celou krůtou, že
Březen 8, 200916 r hoj ve spolek u mě proběhly holandský řízečky a bramborová kašička a jako zákusek štrůdlik
Březen 8, 200916 r Ahoj Hrábě! Dopadlo to dobře.Jsem živej.Jen pořád zkoumám proč se musim držet za jizdy
Březen 8, 200916 r Jo, jo, bez králíka ale zato s celou krůtou, že jj.Krůtu jsem viděl naposledy před několika lety. Takže bez krůty.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.