Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ále, byl sem za přítulí řešit nějaký trable :feve: moc dobře se z toho necítím, v podstatě mi nedala na výběr :help:

Coze ? ...nee,me desis panecku ... jak jako nedalala na vyber ? :kuk:

Vloženo
To jsme taky dojeli s mladým od našich a takový přivítání co předvedla ta moje nádhera, to nemělo chybu ;)

:feve: to už sem byl smířenej víc s tím, že spolu nebudem :feve: teď mi zas navrtala brouka do hlavy :(

Vloženo
To sem takhle jednou najel do sněhu co nahrnuli silničáři z vedlejší a pak jsem celej den dostával od chladiče sníh a hledal ty tři mřížky co tam jsou !!!

Sníh nebrat !!! lol

:smich: :smich:

promiň :)

Vloženo
A pokračovalo to na parkikgu před hoknou kde po mě zůstalo jenom prohrnutý koryto ;)

To bylo ráno na 3:20 ale už takový cca 4.roky zpátky.

To byl slovníček !!!

jo, dovedu si to představit! tos dělal to samý co teď? ;)

Vloženo
brej večír, jak to tady tak čtu tak to nikdo s těma ženskejma nemáme lehký.....

ahoj Luky! myslím že ne, jak říkám, prostě se mi tenhle rok nedaří vůbec nic - práce, vztahy, soukromí.. všechno se bortí :feve:

co ty? jakej byl romantickej večer? ;)

Vloženo

týjo, to je dlouhá doba! taky bych chtěl někde zůstat takhle dlouho :) v pátek sem se dozvěděl, že mi prodlouží smlouvu max. do konce května, pak se zas uvidí co dál :feve:

Vloženo (editace)
týjo, to je dlouhá doba! taky bych chtěl někde zůstat takhle dlouho :) v pátek sem se dozvěděl, že mi prodlouží smlouvu max. do konce května, pak se zas uvidí co dál :feve:

no to je docela na nic takhle žít z měsíce na měsíc....já mam zatím smlouvu na rok(do listopadu 09), ale zatím nevidím duvod jí neprodloužit na neurčito...

To rád slyším že se Ti konečně daří líp :palec2:

jj, je tu ještě pár překážek, ale snad zabojuju a podaří se

Editováno: , autor: lukyssek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...