maros Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Dobre poledne od obeda. U nas je jen - 1 rano -5 .Pekelne teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Maros: a kde jseš? V Egyptě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nejedete někdo na hory? Co máte v plánu? Nejedu, už jsem byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Maros: a kde jseš? V Egyptě? Ne ne ..... Sever Moravy ... Karvinsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Uffff, zase jedna nepěkná nehoda - navíc v místě, které moc dobře znám a jezdím tudy s velkým respektem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 bré odpoledne vinšuji pěknej hnus ta nehoda nemáte někdo vytápěnou garáž v okolí Turnova? potřebuju rozebrat topení a v tý kose se mi do toho vážně nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj ve spolek !!! Sem to taky četl než jsem sem vlezl a nic moc. Kolikrát je asi fakt lepší sedět doma než někam jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) bré odpoledne vinšuji pěknej hnus ta nehoda nemáte někdo vytápěnou garáž v okolí Turnova? potřebuju rozebrat topení a v tý kose se mi do toho vážně nechce Ahoj Dakie Asi budeš muset zajet do některých vyhřívaných parkovacích míst nějakýho HYPER marketu jestli tam u vás někde v okolí je něco takovýho Editováno: 10. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Hrábě: tak to fakt nehrozí u nás nic takovýho není jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Až na tu zimu která se od vás přestěhovala k nám to celkem jde. Jinak pozdravuj na schůzi. Si vzpomenu jak budu v hokně že jsem se mohl mýt líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoj ve spolek !!!Sem to taky četl než jsem sem vlezl a nic moc. Kolikrát je asi fakt lepší sedět doma než někam jezdit. Čao pane hrábě, někteří jsou hold nepoučitelní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Čao pane hrábě, někteří jsou hold nepoučitelní... Jj. Horší že takovej vůl vždycky sebou vezme někoho kdo za to vůbec nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 To teprve ted vstávate nebo co? Čarymary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Romariooo: Kez by jsem od 8 vzhuru a od 10 v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Romariooo: Kez by jsem od 8 vzhuru a od 10 v praci Ahoj CMF A od 15 už seš doma nebo není v práci do čeho píchnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Sobota a neděle je na to aby si člověk odpočinul a připravil se na pracovní týden! CMF: Ty fakt makáš i v sobotu? To Tě museji nosit na rukou,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 HF: Do 16 makam Romariooo: Delam utery az sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 A večer volnej na rozdíl ode mě Já jdu 20:45 - 6:28 na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Hrábě: zapijem to i za tebe tý woe, takhle makat v sobotu :feve čao Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jj. Horší že takovej vůl vždycky sebou vezme někoho kdo za to vůbec nemůže. No to hej, z toho já mám největší bojar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No to hej, z toho já mám největší bojar... Jenže nad tím se takhle nedá přemýšlet. To by jsme nikam nemohli jet a nikde nic dělat. A nakonec už jenom za zdi do Černovic . Prostě žijme a užívejme si dokud to jenom jde !!! - už aby byla besídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Hrábě: zapijem to i za tebe tý woe, takhle makat v sobotu :feve Tak to je to čeho se vůbec nebojím a jenom pak napiš kdo vyhrál !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jenže nad tím se takhle nedá přemýšlet. To by jsme nikam nemohli jet a nikde nic dělat. A nakonec už jenom za zdi do Černovic . Prostě žijme a užívejme si dokud to jenom jde !!! - už aby byla besídka Jasný, připouštět si to to člověk nesmí a musí proti tomu taky v rámci možností trochu aktivně bojovat, tj. bejt ve střehu a sledovat všechno a všechny kolem sebe a hlavně nedělat bejkárny... Pak už zbývá fakt buď nejezdit a nebo každý ráno zajít na Húskovu pro patáček... Besídka by bodla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jj. Furt ve střehu !!! Nejlepší by bylo být psychotronik a vidět i za roh nebo za kopec Březen či duben už zase není tak daleko , musíme len vydržať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.