Leden 10, 200916 r Uffff, zase jedna nepěkná nehoda - navíc v místě, které moc dobře znám a jezdím tudy s velkým respektem...
Leden 10, 200916 r bré odpoledne vinšuji pěknej hnus ta nehoda nemáte někdo vytápěnou garáž v okolí Turnova? potřebuju rozebrat topení a v tý kose se mi do toho vážně nechce
Leden 10, 200916 r Autor Ahoj ve spolek !!! Sem to taky četl než jsem sem vlezl a nic moc. Kolikrát je asi fakt lepší sedět doma než někam jezdit.
Leden 10, 200916 r Autor bré odpoledne vinšuji pěknej hnus ta nehoda nemáte někdo vytápěnou garáž v okolí Turnova? potřebuju rozebrat topení a v tý kose se mi do toho vážně nechce Ahoj Dakie Asi budeš muset zajet do některých vyhřívaných parkovacích míst nějakýho HYPER marketu jestli tam u vás někde v okolí je něco takovýho Upraveno Leden 10, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 10, 200916 r Autor Až na tu zimu která se od vás přestěhovala k nám to celkem jde. Jinak pozdravuj na schůzi. Si vzpomenu jak budu v hokně že jsem se mohl mýt líp
Leden 10, 200916 r Ahoj ve spolek !!!Sem to taky četl než jsem sem vlezl a nic moc. Kolikrát je asi fakt lepší sedět doma než někam jezdit. Čao pane hrábě, někteří jsou hold nepoučitelní...
Leden 10, 200916 r Autor Čao pane hrábě, někteří jsou hold nepoučitelní... Jj. Horší že takovej vůl vždycky sebou vezme někoho kdo za to vůbec nemůže.
Leden 10, 200916 r Autor Romariooo: Kez by jsem od 8 vzhuru a od 10 v praci Ahoj CMF A od 15 už seš doma nebo není v práci do čeho píchnout ?
Leden 10, 200916 r Sobota a neděle je na to aby si člověk odpočinul a připravil se na pracovní týden! CMF: Ty fakt makáš i v sobotu? To Tě museji nosit na rukou,ne?
Leden 10, 200916 r Jj. Horší že takovej vůl vždycky sebou vezme někoho kdo za to vůbec nemůže. No to hej, z toho já mám největší bojar...
Leden 10, 200916 r Autor No to hej, z toho já mám největší bojar... Jenže nad tím se takhle nedá přemýšlet. To by jsme nikam nemohli jet a nikde nic dělat. A nakonec už jenom za zdi do Černovic . Prostě žijme a užívejme si dokud to jenom jde !!! - už aby byla besídka
Leden 10, 200916 r Autor Hrábě: zapijem to i za tebe tý woe, takhle makat v sobotu :feve Tak to je to čeho se vůbec nebojím a jenom pak napiš kdo vyhrál !!!
Leden 10, 200916 r Jenže nad tím se takhle nedá přemýšlet. To by jsme nikam nemohli jet a nikde nic dělat. A nakonec už jenom za zdi do Černovic . Prostě žijme a užívejme si dokud to jenom jde !!! - už aby byla besídka Jasný, připouštět si to to člověk nesmí a musí proti tomu taky v rámci možností trochu aktivně bojovat, tj. bejt ve střehu a sledovat všechno a všechny kolem sebe a hlavně nedělat bejkárny... Pak už zbývá fakt buď nejezdit a nebo každý ráno zajít na Húskovu pro patáček... Besídka by bodla...
Leden 10, 200916 r Autor Jj. Furt ve střehu !!! Nejlepší by bylo být psychotronik a vidět i za roh nebo za kopec Březen či duben už zase není tak daleko , musíme len vydržať
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.