Březen 8, 200916 r Tak to teda žádná sláva být pořád takhle v nejistotě jestli bude či nebude hokna i dál . Ale jak tak poslouchám, tak to takhle řeší poslední dobou čím dál tím víc zaměstnavatelů. jj, bohužel dostal sem smlouvu na půl roku, jenže to ještě nikdo nic o krizi netušil.. no a dneska se pořád rozhoduje, jestli budem mít stále 2 lokace, nebo se to stáhne do jedný.. tím bych tam byl navíc, protože sem tam kratší dobu a navíc mám nevýhodu ve smlouvě na dobu určitou
Březen 8, 200916 r Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona?
Březen 8, 200916 r Přesně !!! Pak je tu a je klídek !!! Jsně. Chlap se potřebuje taky odreagovat. Třeba v garáži.
Březen 8, 200916 r Autor ...jj, je tu ještě pár překážek, ale snad zabojuju a podaří se Ty jsou pořád všude nějaký ale bez nich by to zase nebylo ono . To já jsem zatím od vánoc spokojenej a co se s nima poznal i mladej - je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu
Březen 8, 200916 r Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona? Nevím. Já to mám od jednoho maníka tady u nás. Slyšel jsem od pár lidí.že to není špatný. Tam je pak otázka ceny.
Březen 8, 200916 r Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona? zkušenosti nemám, ale vážně o tom taky uvažuju....tak zkušenosti sem!!!
Březen 8, 200916 r Doma mám pevné připojení na internet a na cestách přes CDMA a to je supr a docela i rychlovka.Dnes zkouším toho Ufona a ten má pokrytí na pikaču!
Březen 8, 200916 r Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona? Petr81
Březen 8, 200916 r je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu bez dětí to není ono...mě tyhle starosti-radosti teprv čekají
Březen 8, 200916 r Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA. Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města!
Březen 8, 200916 r Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA.Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města! jj, budu zkoušet, jde mi hlavně o připojení na chatě nedaleko Ústí nad Labem, budu tedy zkoušet
Březen 8, 200916 r Autor bez dětí to není ono...mě tyhle starosti-radosti teprv čekají To si potom užiješ ale bez nich to zase není ono
Březen 8, 200916 r Autor chlapi, kdo ste dneska slavili MDŽ? Dneska u našich jenom narozeniny jedné ze švic ale tohle budu dohánět až zítra jak bude s kým
Březen 8, 200916 r Já. já koupil kytku mamce a přítuli, ale k přítuli se nakonec nedostala, nějak si to nezasloužila.. tak sem jí nechal bráchovi a ten jí dal taky mamce ta z toho má větší radost..
Březen 8, 200916 r Ano,ano...taky jsem koupil květinu mamce a svým dvou holkám. Já trošku. Ale to hlavní přijde až večer.
Březen 8, 200916 r kuci ted mi toto doslo na mial. tak pozor na cestach.Jdu chrnet dobrou http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.