Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to teda žádná sláva být pořád takhle v nejistotě jestli bude či nebude hokna i dál ;) .

Ale jak tak poslouchám, tak to takhle řeší poslední dobou čím dál tím víc zaměstnavatelů.

jj, bohužel :feve: dostal sem smlouvu na půl roku, jenže to ještě nikdo nic o krizi netušil.. no a dneska se pořád rozhoduje, jestli budem mít stále 2 lokace, nebo se to stáhne do jedný.. tím bych tam byl navíc, protože sem tam kratší dobu a navíc mám nevýhodu ve smlouvě na dobu určitou :(

Vloženo
...

jj, je tu ještě pár překážek, ale snad zabojuju a podaří se

Ty jsou pořád všude nějaký ;) ale bez nich by to zase nebylo ono :palec2: .

To já jsem zatím od vánoc spokojenej a co se s nima poznal i mladej - je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu :)

Vloženo
Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona?

Nevím. Já to mám od jednoho maníka tady u nás. Slyšel jsem od pár lidí.že to není špatný. Tam je pak otázka ceny.

Vloženo
je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu :)

bez dětí to není ono...mě tyhle starosti-radosti teprv čekají

Vloženo

Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA.

Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města!

Vloženo
Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA.

Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města!

jj, budu zkoušet, jde mi hlavně o připojení na chatě nedaleko Ústí nad Labem, budu tedy zkoušet

Vloženo
Já.

já koupil kytku mamce a přítuli, ale k přítuli se nakonec nedostala, nějak si to nezasloužila.. tak sem jí nechal bráchovi a ten jí dal taky mamce :) ta z toho má větší radost..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...