Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak to teda žádná sláva být pořád takhle v nejistotě jestli bude či nebude hokna i dál ;) .

Ale jak tak poslouchám, tak to takhle řeší poslední dobou čím dál tím víc zaměstnavatelů.

jj, bohužel :feve: dostal sem smlouvu na půl roku, jenže to ještě nikdo nic o krizi netušil.. no a dneska se pořád rozhoduje, jestli budem mít stále 2 lokace, nebo se to stáhne do jedný.. tím bych tam byl navíc, protože sem tam kratší dobu a navíc mám nevýhodu ve smlouvě na dobu určitou :(

Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona?

Přesně !!! Pak je tu :kol-22: a je klídek !!! :D

Jsně. Chlap se potřebuje taky odreagovat. Třeba v garáži. :palec2:

• Autor
...

jj, je tu ještě pár překážek, ale snad zabojuju a podaří se

Ty jsou pořád všude nějaký ;) ale bez nich by to zase nebylo ono :palec2: .

To já jsem zatím od vánoc spokojenej a co se s nima poznal i mladej - je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu :)

Chlapi: chtěl jsem se zeptat jestli nemáte zkušenosti s připojením na internet přes Ufona?

Nevím. Já to mám od jednoho maníka tady u nás. Slyšel jsem od pár lidí.že to není špatný. Tam je pak otázka ceny.

zkušenosti nemám, ale vážně o tom taky uvažuju....tak zkušenosti sem!!!:)

• Autor
...

To jsou teda moc pěkný vyhlídky do budoucna ;)

Doma mám pevné připojení na internet a na cestách přes CDMA a to je supr a docela i rychlovka.Dnes zkouším toho Ufona a ten má pokrytí na pikaču!

Petr81

je to super až na to, že teď hlídáme dva rošťáky místo toho aby se už hlídali sami a my měli trochu klidu :)

bez dětí to není ono...mě tyhle starosti-radosti teprv čekají

Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA.

Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města!

ex Bobík : moc díky.Napíšu mu!

chlapi, kdo ste dneska slavili MDŽ? :D

Lukyne: než něco budeš brát tak to pořádně vyzkoušej jestli to bude mít signál v místech kde to chceš používat.Já mám fakt dobré zkušenosti s tím CDMA.

Ted mám na stole Ufona a absolutně se nechytám ani v centru města!

jj, budu zkoušet, jde mi hlavně o připojení na chatě nedaleko Ústí nad Labem, budu tedy zkoušet

• Autor
bez dětí to není ono...mě tyhle starosti-radosti teprv čekají

To si potom užiješ ale bez nich to zase není ono :palec2:

• Autor
chlapi, kdo ste dneska slavili MDŽ? :D

Dneska u našich jenom narozeniny jedné ze švic ale tohle budu dohánět až zítra jak bude s kým :palec2:

Já.

já koupil kytku mamce a přítuli, ale k přítuli se nakonec nedostala, nějak si to nezasloužila.. tak sem jí nechal bráchovi a ten jí dal taky mamce :) ta z toho má větší radost..

Ano,ano...taky jsem koupil květinu mamce a svým dvou holkám. :palec2:

Ano,ano...taky jsem koupil květinu mamce a svým dvou holkám. :palec2:

Já trošku. Ale to hlavní přijde až večer. lol

Já trošku. Ale to hlavní přijde až večer. lol

a co bude večer? :help::smich:

• Autor
a co bude večer? :help::smich:

Asi né to co u nás dvou ;)

Asi né to co u nás dvou ;)

už ani nevím co by vlastně bejt mělo :help:

maros: dobrou..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.