Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 brý jitro, pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Čaues Dakie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 cus vsem... zase pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 cus vsem... zase pondeli čest pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 moc prace jdu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 čest pane zdarek zdarek kolego! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jj ja budu muset taky vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jen sem Vás tady pozdravil tak vlítnul do kanclu šéf, tak tak sem to zavřel kua tady zas celou noc pršelo, vůbec sem se nevyspal, jak mi to bubnovalo do střešního okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jen sem Vás tady pozdravil tak vlítnul do kanclu šéf, tak tak sem to zavřel kua tady zas celou noc pršelo, vůbec sem se nevyspal, jak mi to bubnovalo do střešního okna si spal v autě??? .) Já myslel, že se stěhuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Brý pondělí,pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Brý pondělí,pánové bud pozdraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. už se mi rozsvitilo sem nejak pomalej takhle v pondeli ... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 bud pozdraven Zdarec, co novýho?Mě už je dneska konečně dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. Vždyť si se stěhoval nedávno,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Zdarec,co novýho?Mě už je dneska konečně dobře Covece nic , prace jak na kostele ... vsichni sou nemocny ... no proste klasika... aspon tu sviti slunko a covek ma hned lepsi naladu. Co u tebe ?? Si bumbal celej vikend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Covece nic , prace jak na kostele ... vsichni sou nemocny ... no proste klasika... aspon tu sviti slunko a covek ma hned lepsi naladu. Co u tebe ?? Si bumbal celej vikend? jojo,v pátek jsme popíjeli se slečnou-jen tak do pohody,ale v sobotu toho bylo s kamarádama ažaž,takže mi bylo včera fakt mizerně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jojo,v pátek jsme popíjeli se slečnou-jen tak do pohody,ale v sobotu toho bylo s kamarádama ažaž,takže mi bylo včera fakt mizerně njn... to je pak vikend v coudu : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak po O a zase prace.... ach to pondeli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 taky dřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 fuj tajbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 už je pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 čoveče dnes dřem všichni, ale jsme pitbulové, tak to dáme, jo, ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj kuci.Dnes je tady nějak mrtvo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak zase kus prace hotove tak se na vas jdu podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.