Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 jen sem Vás tady pozdravil tak vlítnul do kanclu šéf, tak tak sem to zavřel kua tady zas celou noc pršelo, vůbec sem se nevyspal, jak mi to bubnovalo do střešního okna Citovat
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 jen sem Vás tady pozdravil tak vlítnul do kanclu šéf, tak tak sem to zavřel kua tady zas celou noc pršelo, vůbec sem se nevyspal, jak mi to bubnovalo do střešního okna si spal v autě??? .) Já myslel, že se stěhuješ. Citovat
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. Citovat
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. už se mi rozsvitilo sem nejak pomalej takhle v pondeli ... .) Citovat
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 bud pozdraven Zdarec, co novýho?Mě už je dneska konečně dobře Citovat
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. Vždyť si se stěhoval nedávno,ne? Citovat
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Zdarec,co novýho?Mě už je dneska konečně dobře Covece nic , prace jak na kostele ... vsichni sou nemocny ... no proste klasika... aspon tu sviti slunko a covek ma hned lepsi naladu. Co u tebe ?? Si bumbal celej vikend? Citovat
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Covece nic , prace jak na kostele ... vsichni sou nemocny ... no proste klasika... aspon tu sviti slunko a covek ma hned lepsi naladu. Co u tebe ?? Si bumbal celej vikend? jojo,v pátek jsme popíjeli se slečnou-jen tak do pohody,ale v sobotu toho bylo s kamarádama ažaž,takže mi bylo včera fakt mizerně Citovat
Evers Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 jojo,v pátek jsme popíjeli se slečnou-jen tak do pohody,ale v sobotu toho bylo s kamarádama ažaž,takže mi bylo včera fakt mizerně njn... to je pak vikend v coudu : ) Citovat
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 tak po O a zase prace.... ach to pondeli.... Citovat
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 čoveče dnes dřem všichni, ale jsme pitbulové, tak to dáme, jo, ano Citovat
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj kuci.Dnes je tady nějak mrtvo ne? Citovat
baurak Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 tak zase kus prace hotove tak se na vas jdu podivat Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.