Březen 9, 200916 r jen sem Vás tady pozdravil tak vlítnul do kanclu šéf, tak tak sem to zavřel kua tady zas celou noc pršelo, vůbec sem se nevyspal, jak mi to bubnovalo do střešního okna
Březen 9, 200916 r jen sem Vás tady pozdravil tak vlítnul do kanclu šéf, tak tak sem to zavřel kua tady zas celou noc pršelo, vůbec sem se nevyspal, jak mi to bubnovalo do střešního okna si spal v autě??? .) Já myslel, že se stěhuješ.
Březen 9, 200916 r nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. už se mi rozsvitilo sem nejak pomalej takhle v pondeli ... .)
Březen 9, 200916 r nn, v autě sem nespal stěhovat se budu, bohužel ještě nevím kam a kdy.. Vždyť si se stěhoval nedávno,ne?
Březen 9, 200916 r Zdarec,co novýho?Mě už je dneska konečně dobře Covece nic , prace jak na kostele ... vsichni sou nemocny ... no proste klasika... aspon tu sviti slunko a covek ma hned lepsi naladu. Co u tebe ?? Si bumbal celej vikend?
Březen 9, 200916 r Covece nic , prace jak na kostele ... vsichni sou nemocny ... no proste klasika... aspon tu sviti slunko a covek ma hned lepsi naladu. Co u tebe ?? Si bumbal celej vikend? jojo,v pátek jsme popíjeli se slečnou-jen tak do pohody,ale v sobotu toho bylo s kamarádama ažaž,takže mi bylo včera fakt mizerně
Březen 9, 200916 r jojo,v pátek jsme popíjeli se slečnou-jen tak do pohody,ale v sobotu toho bylo s kamarádama ažaž,takže mi bylo včera fakt mizerně njn... to je pak vikend v coudu : )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.