Březen 9, 200916 r nezvykle prázdno hoj Jirko! kde ses byl projet dneska? ahoj, dnes nic velkeho jen po Praze a kousicek za Prahou, zitra mam Usti a Decin
Březen 9, 200916 r to já bych se jel klidně projet.. nejlépe na celej den, Rychnov n. Kněžnou by byl ideální případně Chabařovice
Březen 9, 200916 r Ahoj kuci.Dnes je tady nějak mrtvo ne? jj Romane. Dnes všichni dřou jak ve středu večer.
Březen 9, 200916 r to já bych se jel klidně projet.. nejlépe na celej den, Rychnov n. Kněžnou by byl ideální případně Chabařovice do Rychnova tak obcas jezdim
Březen 9, 200916 r a to je pravda, tu vubec neumej lidi jezdit na kruhaci, to je děs. Tak a ještě cca 20 minutek a jdu dom, ještě trochu pošolichám a pápálálá
Březen 9, 200916 r baurak: ono ne jen v Bolce je to v celý ČR.. nejvíc mě sere, když je kruháč dvouproudovej a stejně všichni jedou ve vnějším pruhu..
Březen 9, 200916 r baurak: ono ne jen v Bolce je to v celý ČR.. nejvíc mě sere, když je kruháč dvouproudovej a stejně všichni jedou ve vnějším pruhu.. hele to co jsem zazil v boleslavi jsem nikde jinde nevidel a neni to nahoda je to z 90% co jezdim po Boleslavi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.