O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 sem se posral cus no neblbni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak jak zensky? kdy bude nejaka akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak jak zensky? kdy bude nejaka akce? Jdeš právě včas. Kritika na řidiče z MB je třeba vyvrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak jak zensky? kdy bude nejaka akce? nějakou by to chtělo,ale i s chlastem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jdeš právě včas. Kritika na řidiče z MB je třeba vyvrátit. Asi jezdíte jak dobytci,to my Pražáci jsme proti vám andílci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Jdeš právě včas. Kritika na řidiče z MB je třeba vyvrátit. cus - brdo vzdyt ja jsem ridic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nějakou by to chtělo,ale i s chlastem ä kunama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ä kunama tak to je snad samozřejmost.Jedna doma nikdy nestačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ä kunama tak samoze kombinace vseho dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Asi jezdíte jak dobytci,to my Pražáci jsme proti vám andílci Asi jo Jirko. Někteří jezdí opravdu hrozně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak samoze kombinace vseho dohromady krasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 machac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak a já sem doma Ovi, kdy zas půjdem na jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jinac panove nehjedete nekdo na moto vystavu do prag ve ctvrtek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak a já sem doma Ovi, kdy zas půjdem na jedno? jeje ty se mas no nevim - dnes musim jednomu spravit PC pak si neco nakodovat v aute takze nevim nevim - zejtra radeji klid na luzku pze ve stredu jedu do Libce na koleje na jednu kvalitni parbu a tam jsem do ctvrtka - pak moto v Praze a hned tam zustavam do patku... a v patek vecer trenink a v sobotu jedu zase uz do Straze ....... mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 říkáš zítra jedinej volnej den jo? kua nabitej tejden tak to je smůla, mám slinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ááááá takže Michal se chytil jak hovno košile na outerek, mě taky vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak to sme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Michal dělá, že to nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 a sakra - ve stredu musim fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 budeš fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já taky, a proto by jsme měli jít na pár kousků a bejt v klidu, schválně jestli to dokážeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ovi,ty jdeš ve čtvrtek chlastat do Práglu?Ne že tady uděláš vostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ovi a vostuda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak to chci vidět, jak bude fungovat ve čtvrtek v Praze, když bude den před tím v LB na Harcově, tam je to vždy špatný. Moje játra by mohla vyprávět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.