Březen 9, 200916 r tak jak zensky? kdy bude nejaka akce? Jdeš právě včas. Kritika na řidiče z MB je třeba vyvrátit.
Březen 9, 200916 r Jdeš právě včas. Kritika na řidiče z MB je třeba vyvrátit. Asi jezdíte jak dobytci,to my Pražáci jsme proti vám andílci
Březen 9, 200916 r Jdeš právě včas. Kritika na řidiče z MB je třeba vyvrátit. cus - brdo vzdyt ja jsem ridic
Březen 9, 200916 r Asi jezdíte jak dobytci,to my Pražáci jsme proti vám andílci Asi jo Jirko. Někteří jezdí opravdu hrozně.
Březen 9, 200916 r tak a já sem doma Ovi, kdy zas půjdem na jedno? jeje ty se mas no nevim - dnes musim jednomu spravit PC pak si neco nakodovat v aute takze nevim nevim - zejtra radeji klid na luzku pze ve stredu jedu do Libce na koleje na jednu kvalitni parbu a tam jsem do ctvrtka - pak moto v Praze a hned tam zustavam do patku... a v patek vecer trenink a v sobotu jedu zase uz do Straze ....... mazec....
Březen 9, 200916 r říkáš zítra jedinej volnej den jo? kua nabitej tejden tak to je smůla, mám slinu..
Březen 9, 200916 r já taky, a proto by jsme měli jít na pár kousků a bejt v klidu, schválně jestli to dokážeme
Březen 9, 200916 r tak to chci vidět, jak bude fungovat ve čtvrtek v Praze, když bude den před tím v LB na Harcově, tam je to vždy špatný. Moje játra by mohla vyprávět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.