Březen 9, 200916 r Ovi,ty jdeš ve čtvrtek chlastat do Práglu?Ne že tady uděláš vostudu si pis - a jaka!
Březen 9, 200916 r tak to chci vidět, jak bude fungovat ve čtvrtek v Praze, když bude den před tím v LB na Harcově, tam je to vždy špatný. Moje játra by mohla vyprávět moje taky ale zase co preci neudelas kvuli tem holkam nalitejm
Březen 9, 200916 r moje taky ale zase co preci neudelas kvuli tem holkam nalitejm a jedeš tam, že máš kde spát a nebo to necháš "osudu" v Zanzibáru nebo eSku
Březen 9, 200916 r a jedeš tam, že máš kde spát a nebo to necháš "osudu" v Zanzibáru nebo eSku tak to vis ze mam dohodlou kolej ale skusim to nechat stestene esku a zanzu - popripade v hadovi atd. ........... vzdyt to znas....... jo a beru fotak....
Březen 9, 200916 r tak to vis ze mam dohodlou kolej ale skusim to nechat stestene esku a zanzu - popripade v hadovi atd. ........... vzdyt to znas....... jo a beru fotak.... tak dej kdyžtak vědět,stavil bych se na jedno pivo
Březen 9, 200916 r maj neco spolecnyho s loganistou to rozhodně ne a není to "Dakie" ale "Dácie" já sem tajemnej, mě nikdo nezná a nebo co není ve wikipedii jako by neexistovalo?
Březen 9, 200916 r já si teprve večeři budu muset udělat.. nebo se na to vybodnu a už jíst nebudu dám sprchu a pak dávaj kobru
Březen 9, 200916 r jooo kobra.. teda popravdě ale musím řící že nejlepší kobry byly do té doby co tam se Semirem byl Tom Kranich.. a pak ještě ten hezounek pak už byli takové
Březen 9, 200916 r já si teprve večeři budu muset udělat.. nebo se na to vybodnu a už jíst nebudu dám sprchu a pak dávaj kobru Zdárek, no tak já nemám na jídlo ani tak nějak pomyšlení klucíííí. nějak se teď shromažďují trable...
Březen 9, 200916 r jooo, o trablích mi povídej 14 dní sem nespal a nejedl.. jj, první díly Kobry byly nejlepš, teď už je to moc nafilmovaný
Březen 9, 200916 r je to děs... no ale snad se to zas vše v lepší obrátí.... mě dávají na nova cinema útěk z vězení
Březen 9, 200916 r hmm, tak na útěk nekoukám, nějak mě nezaujal já taky doufám, že to bude lepší.. ale je to hrozně těžký teďka!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.