Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 http://cs.wikipedia.org/wiki/Bob%C3%ADk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ovi,ty jdeš ve čtvrtek chlastat do Práglu?Ne že tady uděláš vostudu si pis - a jaka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak to chci vidět, jak bude fungovat ve čtvrtek v Praze, když bude den před tím v LB na Harcově, tam je to vždy špatný. Moje játra by mohla vyprávět moje taky ale zase co preci neudelas kvuli tem holkam nalitejm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 http://cs.wikipedia.org/wiki/Ovidius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 moje taky ale zase co preci neudelas kvuli tem holkam nalitejm a jedeš tam, že máš kde spát a nebo to necháš "osudu" v Zanzibáru nebo eSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 a jedeš tam, že máš kde spát a nebo to necháš "osudu" v Zanzibáru nebo eSku tak to vis ze mam dohodlou kolej ale skusim to nechat stestene esku a zanzu - popripade v hadovi atd. ........... vzdyt to znas....... jo a beru fotak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nikdo další není na wikipedii tak to spíš, ať ten foťák doneseš domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 http://cs.wikipedia.org/wiki/Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak to vis ze mam dohodlou kolej ale skusim to nechat stestene esku a zanzu - popripade v hadovi atd. ........... vzdyt to znas....... jo a beru fotak.... tak dej kdyžtak vědět,stavil bych se na jedno pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 http://cs.wikipedia.org/wiki/Dakie maj neco spolecnyho s loganistou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 tak dej kdyžtak vědět,stavil bych se na jedno pivo se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 uvidame ... tak panove valim makat na kompech .... cest! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 čest a ten zejtřek večer si nech projít hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 maj neco spolecnyho s loganistou to rozhodně ne a není to "Dakie" ale "Dácie" já sem tajemnej, mě nikdo nezná a nebo co není ve wikipedii jako by neexistovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 ahoj klucíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 zdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 po večeři, přežranej, asi se natáhnu a skouknu nějakej film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já si teprve večeři budu muset udělat.. nebo se na to vybodnu a už jíst nebudu dám sprchu a pak dávaj kobru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jooo kobra.. teda popravdě ale musím řící že nejlepší kobry byly do té doby co tam se Semirem byl Tom Kranich.. a pak ještě ten hezounek pak už byli takové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 já si teprve večeři budu muset udělat.. nebo se na to vybodnu a už jíst nebudu dám sprchu a pak dávaj kobru Zdárek, no tak já nemám na jídlo ani tak nějak pomyšlení klucíííí. nějak se teď shromažďují trable... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 jooo, o trablích mi povídej 14 dní sem nespal a nejedl.. jj, první díly Kobry byly nejlepš, teď už je to moc nafilmovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 je to děs... no ale snad se to zas vše v lepší obrátí.... mě dávají na nova cinema útěk z vězení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 hmm, tak na útěk nekoukám, nějak mě nezaujal já taky doufám, že to bude lepší.. ale je to hrozně těžký teďka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 'Dakie' : čáu.Ted jsem Ti napsal SZ ohledně té Nokie 5800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.